|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwny problem z paznokciami.
Witajcie.
Na forum przeglądałam tematy, które by się odnosiły do mojego problemu, ale raczej te poszukiwania były na marne... Otóż od jakiegoś czasu paznokcie nie chcą mi rosnąć, a na opuszkach palców powstaly dziwne ślady i do tego momentu one rosną. A kiedy już urosną to wtedy przestają i zapuścić nie mogę. Zażywam skrzyp polny, stosuję odżywki, smaruję kremami i nic. Paznokcie nie chcą w ogóle rosnąć ![]() A kiedy ich obetnę to zaczynają mnie boleć i muszę wtedy je obciąć i czekać aż odrosną i znowu to samo.... Proszę o pomoc bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwny problem z paznokciami.
paznokieć naturalne się wyciera i może to tylko złudzenie że nie rozną, pomaluj lakierem paznokcie izobaczysz przy skórce czy na pewno nie rozną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
La Moderatoiure
|
Na opuszkach ? A możesz wkleić zdjęcie ? Ciężko coś stwierdzić nie widząc.
Może masz przestój ? Ja np. mam takie okrersy, iż mimo stosowania różnych preparatów przyspieszających wzrost pazurków, odżywek, tabletek, one po prostu się buntują i nie rosną. Trwa to pewnien czas a potem mija i paznokcie wracają do poprzedniego stanu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam, jak zdjęcia, a chciałam zrobić, no, ale cóż... nie mogę. Nie mam aparatu na razie wolnego
![]() Przestój ? Ehm. Wątpie. One rosną normalnie, ale do pewnego momentu (do tego, gdzie jest te ''zaznaczenie''). Ja już sobie zamówiłam taki specjalny olejek z Oriflame, podobno bardzo fajny i właśnie na porost paznokci. Może mi pomoże ![]() A propo zdjęcia - postaram się go zrobić.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.