|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki net??
hej, liczę na pomoc mądrzejszych koleżanek, bo ja jestem
całkowicie zielona w tym temacie. Przeglądałam strony operatorów, czytałam różne dyskusje ale od tego wszystkiego mam jeszcze większy mętlik w głowie. Sprawa przedstawia się tak, że od ok 3 lat posiadam Neostradę początkowo 160, po podniesieniu 320 Kb/s. Ostatnio zakupiłam notebooka i teraz pojawia się mój problem, chciałabym również na nim posiadać dostęp do internetu. Początkowo myślałam, że wezmę liveboxa z tp, ale teraz mam coraz więcej wątpliwości. Poza tym tak sobie myślę że dobrze by było mieć stały dostęp wszędzie a nie tylko w domu. W szczególności, że mam w planach przeprowadzkę. z czego wy korzystacie, co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki net??
Popatrz tutaj, czasem bardzo dobre oferty mają lokalni dostawcy.
http://gdzienet.pl/
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Marcysia ja mam własnie na laptopie liveboxa i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Z Playem jest taki problem, że ma zasięg TYLKO w większych miastach. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłby właśnie internet bezprzewodowy, który umożliwia Ci dostęp w każdym miejscu w Polsce, a co ciekawe nawet jeżeli gdzieś wyjeżdżasz, to nie musisz brać lapka ze sobą tylko samo urządzenie. Wybór urządzeń jest duży, jednak najbardziej uniwersalne są te pod USB, które pasują zarówno do kompa stacjonarnego jak i do "laptoka"
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
osobiscie sie nie znam ale moj brat mowi ze najlepszy jest pronet [?]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam skorzystac z wyszukiwarki, bylo kilka watkow na ten temat
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.