![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dlaczego facet poczerwienial na moj widok?
no wlasnie moze to wydac sie glupie ze o to wypytuje ale dreczy mnie to
poczerwienial na moj widok idac ze swoja dziewczyna za reke kilka mc wczesniej sie calowalismy nic wiecej skad taka reakcja u niego? jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego facet poczerwienial na moj widok?
To w sumie proste. Szedł ze swoją dziewczyną, która na 100% o Tobie nie wie. Skoro zauwazyłaś, że się zaczerwienił to musiałaś mu się dość intensywnie przyglądać i chyba z dość bliska. Może pomyslał, że zaraz podejdziesz, palniesz coś nie tak, się będzie musiał tłumaczyć... albo ogólnie głupio mu się zrobiło. Zresztą jak to chłopak, z którym ot tak się całowałaś i, który ma dziewczyne to co za różnica czy zaczerwienił się dlatego, że Ty sobie szłaś czy dlatego, że mu było gorąco, czy może dlatego przed chwilą przebiegł pół km.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2009-03-18 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
...żeby i mnie takie głupstwa dręczyły. ehh... faktycznie sprawa poważna. pewnie poczerwnieniał bo mu sie "hot" zrobiło wspominając wasz pocałunek
![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
no troche powazna
![]() bo on mi sie podobal ja jemu tez przynajmniej tak mowil poznalismy sie za granica...kiedy zaczelo sie miedzy nami cos dziac on zwyczajnie namowil mnie na powrot ...przyjechalam do Polski zalatwilam swoje sprawy po czym stwierdzialm ze moze warto zaryzykowac i pojechac z powrotem ..a tu taka niespodzianka mnie spotkala widze jak idzie sobie za raczke z inna dziewczyna ![]() ![]() ![]() a ja tak zaryzykowalam, glupia ![]() ale sie czulam jak debilka do kwadratu ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zapewne podniosło mu się ciśnienie na twój widok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podnieś to by mu się mogło, ale co innego... ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-03-18 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś od razu tak sprawę postawiła, że coś tam było, coś tam dla niego zostawiłaś, on Cię namawiał a tu BUM laska się pojawia to ja bym się nie uczepiła ![]() P.s przeczytaj 1 posta i 2 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A może już był z tą dziewczyną kiedy się całowaliście, więc się przestraszył że coś powiesz.
Ale najpewniej obawiał się, że mu tam aferę zrobisz i będzie miał problemy z nową dziewczyną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie rozumiem takiego zachowania zrobil ze mnie idiotka ja czulam sie jak ostatnia kretynka nie wiedzialam gdzie mam schowac wzrok bylastrasznie zla pozniej zachowywal sie jakby nic sie nie stalo nawet zagadal do mnie "czesc co u Ciebie" boze co za idiota a ja chyba glupsza bo sie nabralam ... ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() poza tym nie wiem czy z nia juz wtedy byl czy nie ale gdyby z nia byl to nie namawialby mnie na powrot wiedzac ze z nia przyjedzie ja nie zrobilam zadnej awantury stalam jakby ktos na mnie beton wylal |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kurcze....ale koles.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Buc
|
albo takich przyciągasz.
![]() Głowa do góry, napewno kiedyś, trafisz na normalnego. O ile ten gatunek jeszcze nie wyginął. ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to wyciągnij wnioski na przyszłość, już wiesz, że ma laskę, nie jest godzien Ciebie więc zacznij myśleć o sobie, snuć plany, których żaden bobek Ci nie zburzy ![]() a zaczerwienił się bo mu się pewnie głupio zrobiło. Pewnie się nieźle zgrzał, potem laska się chciała do niego przytulić, ale nie mogła znieść odoru potu i stwierdziła, że z takim to ona się pokazywać nie będzie ![]() the end of story ![]() ale mi odwaliło ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() po paru dniach ow palant podszedl do mnie usmiechnal sie i zagadal co u mnie a ja cos odburknelam i wyszlam na to jego kolega" pewnie zazdrosna" ale wstyd myslalam ze sie zapadne pod ziemie... ![]() dodam ze trzeslam sie jak osika..pewnie niezly mieli ubaw ze mnie Edytowane przez ewunia1982 Czas edycji: 2009-03-18 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Buc
|
Cytat:
wybierasz podświadomie rodzaj faceta palanta i ,że tak ujmę 'szukasz' takich i tym samym w swój sposób ich przyciągasz. ale to tylko moja teoria potwierdzona moimi doświadczeniami . ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a ja myślę, że czasami (nikogo nie urażając) ludzie się od złej strony zabierają za związek... Najpier przytulanki pocałunki (moja koleżanka się nawet 3 razy z facetem przespała i żałowała strasznie) a potem się liczy na związek... Czasami warto się wstrzymać
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej ej ja tego nie powiedziałam, tam mowa tylko o mojej własnej koleżance. To raczej taka ogólna uwaga była, czasami tak jest. Im bliżej poznaje twój przypadek tym bardziej widać, że facet był po prostu niezłym bajerantem. Poza tym znaliście się dość sporo. Mi chodziło raczej o takie wypadki, że się ludzie obściskują na 1 drugiej randce/spotkaniu potem nic z tego nie wychodzi i jest kiepsko. Twój przypadek jak widać taki nie jest po prostu kretyn Ci się trafił.
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
chcial sie ze mna tylko pomiziac ok przezylabym to ale na cholere mnie namawial na powrot a sam przyjechal z inna? przeciez wyjazd za graniceto nie 5 km? boze niezly pewnie mial ubaw ze mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Buc
|
Cytat:
ja też nie chciała, a trafiałam na samych wywłków najgorszej maści. ![]() A dlaczego miałabyś ich podświadomie wybierać? Bo może masz niskie poczucie własnej wartości, może masz kompleksy, może miałaś złą relacje z ojcem,może jutro będzie słońce. Nie wiem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
oj kpleksow to ja mam dosc sporo ![]() ![]() glownie po tej sytuacji sie ich nabawilam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki esprawy załatwia się inaczej, a nie biciem kogos po twarzy. Nie mówiąc o tym, że mogłabyś dostać z powrotem kilka razy mocniej. Skoro Cie wmurowało, to nie fantazjuj o waleniu chłopaka po twarzy, ta historia jest skończona i nie warto jej rozpamiętywać. Cpo do komentarza kolegi, to ja bym się odwróciłą i powiedziała: "Zazdrosna?" Po czym dziki atak śmiechu, jakby facet powiedział największa głupote na świecie. "O NIEGO? Buhahaha, ja nie mogę"... Poderwie to nieco męską ambicję. A skoro jak widać często na siebie wpadacie, to może przy nastepnym razie poinformować go, że zamierzasz sie spotkac z jego nową dziewczyną i nadagać jej parę ładnych rzeczy o nim... Chłopak niech się zwija, a Ty smiej się w duchu.
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
ten kolega jest lekko mowiac bezczelny
raz wylecial z tekstem na imprezie ze to nie jest facet dla mnie bo ON nie jest na jedna noc ![]() ![]() pozniej zapytal T." no to jak kiedy Ci zrobi"? ahhh.... juz nie mam z nim kontaktu nie widuje go nawet sama sie usunelam nie tylko z tamtego miejsca pracy ale i z kraju.... tylko przykre jest ze zawsze trafiam na ch....w! nie wiem dlaczego ja taka niesmiala dziewczyna nigdy nawet do faceta pierwsza nie podeszlam nie prowokuje strojem makijazem taka cicha myszka ze mnie hehe a jednak ciagle mam przykre sytuacje nawet raz nagiego faceta zastaalm w swoim lozku dodam ze byl zonaty jak to on powiedzial szuka kochanki na 6mc ![]() ![]() Edytowane przez ewunia1982 Czas edycji: 2009-03-18 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś odpowiedziała takiemu bezczelowi tak, aby mu w pięty poszło, to by na drugi raz nie próbowal sobie z Ciebie żartować. Na tekst, że jego kolega nie jest na jedna noc, odpowiedziałabym: "Musisz mu chyba zazdrościc, bo TY nie jesteś nawet na ta jedną noc"...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.