poszukuję balsamu - firma nieznana. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-08, 18:25   #1
qrczaque
Przyczajenie

poszukuję balsamu - firma nieznana.

Witam po raz pierwszy! Nie wiem czy jest to właściwe forum na tego rodzaju pytanie, ale ponieważ żadne inne nie dotyczy bezpośrednio kosmetyków pielęgnacyjnych, z góry przepraszam jeżeli okaże się, że właśnie strzelam jakąś gafę.

Jakiś tydzień temu przeglądając czasopisma natknęłam się (chyba) na jakiś test konsumencki balsamów do ciała. Między innymi był też wymieniony jeden balsam, który zawierał w swoim składzie kwas hialuronowy. Ponieważ używałam kiedyś kremu do twarzy z tym składnikiem i byłam zadowolona, chciałam wypróbować ten balsam. I tutaj zaczynają się klocki.

Niestety jak ostatni głuptas zapomniałam i firmę produkującą ten balsam, i tytuł czasopisma w którym go widziałam. Czasopismo było polskie, więc na pewno jest dostępny u nas na rynku. Pamiętam że zdjęcie przedstawiało dużą tubę (podejrzewam że standardowe 200 czy coś koło tego ml), w kolorze ciemnofioletowym i prawdopodobnie z nadrukowanym jakimś obrazkiem. Kolorystyka opakowania skojarzyła mi się z produktami Eveline, zwłaszcza z kremami do dłoni i stóp. Początkowo więc myślałam, że to będzie ta właśnie firma, ale na ich stronie www nie było żadnego takiego produktu, a sprzedawcy w sklepach, których pytałam twierdzą, że firma Eveline produkuje tylko balsamy antycellulitowe/wyszczuplające itd.

Czy ktoś z Was ma może pomysł który to mógł być produkt? Jeżeli tak, będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.
qrczaque jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 18:53   #2
olunek
Zadomowienie

GG do olunek
Dot.: poszukuję balsamu - firma nieznana.

moze to ten?
Intensywny balsam S.O.S. - Stop!
Seria: Eveline
Kategorie: Balsamy, Ciało, Kosmetyki, Uroda
Tagi: ciało, pielęgnacja, sucha skóra, dłonie, łokcie, kolana, stopy, Eveline

Informacje ogólne: Balsam został stworzony dla osób wymagających wyjątkowej pielęgnacji przesuszonej i zniszczonej skóry rąk, łokci, kolan i stóp. Zawarta w balsamie skoncentrowana formuła aktywnych składników pozwoli w szybki sposób przywrócić ekstremalnie suchej skórze odpowiednie nawilżenie i naturalną gładkość. Kombinacja substancji pielęgnacyjnych zawarta w balsamie uaktywnia naturalne procesy naprawcze, wyraźnie regeneruje zniszczoną i przesuszoną skórę dłoni, nawilża ją, zmniejsza suchość, delikatnie natłuszcza i łagodzi podrażnienia. Ponadto chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych: chlorowaną wodą, detergentami, zmianami temperatur, a także wiatrem i mrozem. Stosowany systematycznie balsam sprawi, że zniszczona skóra dłoni, stóp, kolan i łokci szybko odzyska odpowiednie nawilżenie i ponownie stanie się aksamitnie miękka i naturalnie delikatna.
Balsam zawiera aktywne substancje, takie jak: kompleks witaminowy wpływający na utrzymanie właściwej wilgotności skóry, kwas hialuronowy wspomagający odnowę komórek, glicerynę o właściwościach zmiękczających oraz odżywczych,d-panthenol łagodzący podrażnienia; a także alantoinę i rumianek działające leczniczo i regenerująco na wysuszone, popękane miejsca na skórze.

Cena: 8,9 zł za 100 ml
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S.O.S.---intensywny-balsam.jpg (14,9 KB, 17 załadowań)

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
olunek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 18:58   #3
Sahira
Rozeznanie

Eveline ma w ofercie Intensywny balsam S.O.S. właśnie z kwasem hialuronowym. Poza tym fioletowy kolor opakowania kojarzy mi się balsamami Pulanny.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

widzę, ze ktoś w tym samym czasie znalazł
Sahira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 11:07   #4
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Wydaje mi sie,ze szybciej pomoga dziewczyny na Plotkowym-chyba,ze to ten kosmetyk o ktorym mowa we wczesniejszym poscie?
Stary 2009-03-17, 18:34   #5
qrczaque
Przyczajenie

No nic, dzięki mimo wszystko.
qrczaque jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości