Dlaczego ON kłamie ? :/ - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-02, 10:48   #1
KaSiUL
Zadomowienie

Dlaczego ON kłamie ? :/

Głupio mi o tym pisac aleee..
Może wydac Wam sie to dziecinne, smieszne itd..
Opisze wczorajszy przypadek..
Mam 23lat moj TZ 25.. I chodzi tu o internet wiem o to sie nie powinnam klócic ale wkur.. mnie juz to i musze to napisac.. no wiec do rzeczy.. Wczoraj przez przypadek zauwazylam ze moj chlopak zalozyl sobie nowy nr gg ( nie wiadomo po co) napisalam do niego z innego numeru i gadamy gadamy.. wszystko spoko..w pewnym czasie spytalam sie czy ma dziewczyne .. napisal ze NIE ( i to mnie najbardziej boli w tym wszyskim).. Jak wogole mozna tak napisac jak sie jest ze soba 3 lata.. po co on to wogole napisal.. po tej rozmowie wkurzylam sie.... po jakims czasie zadzwonilam do niego nie mowiac mu o tej sytuacji.. pytalam sie co robil .. rozmowa taka jak zywkle..pytalam sie czy byl na necie powiedzial ze nie a to oczywiscie nie prawda.... Wogole on nie umie ze mna rozmawiac.. jest jakis dziwny .. czasem zastanawiam sie po co z kims takim jestem.. ale nie da sie tak odrazu nie byc z kims.. to nie jest takie latwe przynajmniej dla mnie.. To moze ja szukam sobie tylko problemow .. za duzo o tym wszystkim mysle szukam tylko złych rzeczy a nie patrze na te dobre strony.. :/
Dlaczego faceci kłamia.. po co :/ ?
Dziewczyny co robic czy powiedziec mu o tej wczorajszej sytuacji .. wogole czego on napisal ze nie ma dziewczyny .. co Wy wogole o tym myslicie.. wogole dziecinna sytuacja ale jak tak mozna;/
pozdrawiam
Stary 2009-03-02, 10:56   #2
Madusia23
Raczkowanie

Dot.: Dlaczego ON kłamie ? :/

Faceci już tak mają,wieczni poszukiwacze ''skarbów''Skoro założył nowe gg to pewnie coś ma do ukrycia.Przestań sie przejmować,nie pierwszy nie ostatni.
Madusia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 10:56   #3
wesna
Wtajemniczenie

Po pierwsze, zachowanie Twojego TŻta nie jest normalne. Rozumiem, że można mieć drugi numer na gg, ale kłamanie, że nie ma się dziewczyny obcej osobie świadczy tylko o jednym:

myślę, że on jest z Tobą tylko po to żeby z kimś być, z przyzwyczajenia, z nudów, bo tak głupio z kimś zrywać po 3 latach, a tak naprawde to szuka nowej dziewczyny przez Internet i jak tylko się jakaś nawinie to z Tobą zerwie. Nie zdziwiłabym się, gdyby miał profil na portalach randkowych...

Ja na Twoim miejscu powiedziałabym prawde o tym, że anonimowo do niego zagadałaś, powiedział Ci wtedy, że nie ma dziewczyny i teraz chcesz wiedzieć na czym stoisz. Wszystko jest lepsze od niepewności .
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 10:59   #4
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaSiUL Pokaż wiadomość
Mam 23lat moj TZ 25.. I chodzi tu o internet wiem o to sie nie powinnam klócic ale wkur.. mnie juz to i musze to napisac.. no wiec do rzeczy.. Wczoraj przez przypadek zauwazylam ze moj chlopak zalozyl sobie nowy nr gg ( nie wiadomo po co) napisalam do niego z innego numeru i gadamy gadamy.. wszystko spoko..w pewnym czasie spytalam sie czy ma dziewczyne .. napisal ze NIE ( i to mnie najbardziej boli w tym wszyskim).. Jak wogole mozna tak napisac jak sie jest ze soba 3 lata.. po co on to wogole napisal.. po tej rozmowie wkurzylam sie.... po jakims czasie zadzwonilam do niego nie mowiac mu o tej sytuacji.. pytalam sie co robil .. rozmowa taka jak zywkle..pytalam sie czy byl na necie powiedzial ze nie a to oczywiscie nie prawda.... Wogole on nie umie ze mna rozmawiac.. jest jakis dziwny .. czasem zastanawiam sie po co z kims takim jestem.. ale nie da sie tak odrazu nie byc z kims.. to nie jest takie latwe przynajmniej dla mnie.. To moze ja szukam sobie tylko problemow .. za duzo o tym wszystkim mysle szukam tylko złych rzeczy a nie patrze na te dobre strony.. :/
Dziewczyny co robic czy powiedziec mu o tej wczorajszej sytuacji .. wogole czego on napisal ze nie ma dziewczyny .. co Wy wogole o tym myslicie.. wogole dziecinna sytuacja ale jak tak mozna;/
pozdrawiam
na pewno nie szukasz problemów na siłę. Widzisz problem i chcesz działać, a to dobrze. Tylko kurcze... po co być z kimś, kto okłamuje Cię?
Powiedz mu co zrobiłaś. Jestem ciekawa jego reakcji. Znając życie zacznie przepraszać itp. Załóżmy, że tak będzie. Będziesz w stanie mu zaufać ponownie? Nie sądzę

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:01   #5
margitta
Zakorzenienie

ew. napisać, że twoja koleżanka do niego pisała....

Moim zdaniem również on wyraźnie szuka okazji. Widocznie jest znudzony 3-letnim związkiem....
Stary 2009-03-02, 11:03   #6
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Po pierwsze, zachowanie Twojego TŻta nie jest normalne. Rozumiem, że można mieć drugi numer na gg, ale kłamanie, że nie ma się dziewczyny obcej osobie świadczy tylko o jednym:

myślę, że on jest z Tobą tylko po to żeby z kimś być, z przyzwyczajenia, z nudów, bo tak głupio z kimś zrywać po 3 latach, a tak naprawde to szuka nowej dziewczyny przez Internet i jak tylko się jakaś nawinie to z Tobą zerwie. Nie zdziwiłabym się, gdyby miał profil na portalach randkowych...

Ja na Twoim miejscu powiedziałabym prawde o tym, że anonimowo do niego zagadałaś, powiedział Ci wtedy, że nie ma dziewczyny i teraz chcesz wiedzieć na czym stoisz. Wszystko jest lepsze od niepewności .
popieram w 100 %. Jesteście ze sobą 3 lata i masz prawo wymagać szczerości, porozmawiaj z nim, choć ja po takiej akcji jaką ty przeszłaś skreśliłabym go raz na zawsze..
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:07   #7
Chii1986
Zakorzenienie

Porozmawiaj z nim i powiedz co odkryłaś. Wysłuchaj jego tłumaczeń...jakiekolwiek by nie były ja stałabym się podejrzliwa i nie wiem czy mogłabym taki związek ciągnąć dalej- po pierwsze oszukuje Cię, po drugie nie przyznaje się do Ciebie pisząc z "inną" na gg... szuka okazji do flirtu i nie jest uczciwy wobec Ciebie..to wystarczające powody by zakończyć związek.
Stary 2009-03-02, 11:08   #8
studi
Zakorzenienie

Facet zaczyna kręcić, moze szuka odskoczni, a może czegos nowego-okłamuje Cię-nie wiem czy rozmowa cos da-moze sie wyprzec-stwierdzic,że np.kuzyn,brat siedział akurat na gg?!
Stary 2009-03-02, 11:12   #9
FoxyC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaSiUL Pokaż wiadomość
pozdrawiam

odpowiedz jest prosta...on Nie traktuje waszego zwiazku powaznie!niestety przykre jest to ze jest sie z kims w zwiazku 3 lata a on postepuje jak dziecko ...nie Ty tylko on!Wiem ze to brzmi drastycznie,ale albo sprobujesz odbudowac to co bylo powazna rozmowa,albo nim sie obejrzysz a zacznie Cie unikac i na drugiej stronie ulicy zobaczysz go z inna!

I oczywiscie powiedz mu o sytuacji ze zlapalas go na klamstwie...

Edytowane przez FoxyC
Czas edycji: 2009-03-02 o 11:15
FoxyC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:26   #10
koKOro
Zakorzenienie

ja bym wydrukowała tą rozmowę i mu dała i czekała na jego słowa, oczywiście nie za kilka dni tylko tu i teraz.

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:30   #11
Cocaine essence
Zakorzenienie

Chłopak może się wyprzeć, nie bedziesz mieć dowodów, sama musisz się zastanowić, czy będziesz umiała dalej żyć z nim normalnie po tym co się stało. Rozumiem, że po 3 latach to nie jest ,,pyk" i rozstajemy się..
Nie wiem, co zrobiłabym na Twoim miejscu. Jakby chcieć się dalej bawić w podchody, to możesz popisać jeszcze kilka razy, spróbować umówić się na spotkanie, albo pójśc i spotkac go przypadkiem,,O kochanie co Ty tu robisz?" i posłuchać jego kłamstw, możesz też pół godziny przed zadzwonić i ,,koniecznie się z nim widziec" zobaczyć czy wybierze Ciebie czy ,,nieciebie"
Tylko w sumie po co to...chyba tylko żeby samą siebie utwierdzić w przekonaniu jaki on jest..
A czy jesteś pewna, że to nie mógł być jakiś jego brat? Kolega? No ale równie dobrze możesz zaproponowac wymiane fotkami, zobaczysz czyje zdjecie wysle..

Nie zajrzałas w archiwum, zeby zobaczyc czy było ono czesto używane?

Spotkałam się z takim przypadkiem prywatnie, koleżanka sprawdziła tak kiedys swojego chlopaka ze wzgledu na dzielącą ich odległość, pisał, powiedzial ze nie ma dziewczyny , chcial sie umowic... ale do dzisiaj są razem. Ona nigdy mu sie do tego nie przyznala.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 11:32   #12
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?

Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny.

Właśnie wyobrażam, jak moj przychodzi do mnie z wydrukowanym archiwum i pyta:
- jestes facetem czy mnie ?
przyznaj się w tej chwili
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:37   #13
the_sania
Wtajemniczenie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11238966]Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?

Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny.

przyznaj się w tej chwili[/quote]

heh wydaje mi się, że to jest zupełnie inna sytuacja

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:42   #14
Chii1986
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11238966]Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?

przyznaj się w tej chwili[/QUOTE]

przykład trochę nietrafiony bo o coś innego tutaj chodzi;-)

gdyby to była normalna rozmowa i Tż nie miałby nic do ukrycia to zapewne powiedziałby swojej dziewczynie,że tak był na necie w tym czasie.

No i nie wiem czy poczułabyś się miło gdyby twój Tż na pytanie np. poznanej w barze/na gg dziewczyny napisał,że jest wolny

Wiadomo,że pytanie "masz dziewczynę?" to najczęściej zachęta do flirtu więc okłamując swoją rozmówczynię Tż tą zachętę przyjął,moim zdaniem i był gotowy na flirtowanie przez gg.... ja bedąc w związku flirtu nie uznaję, ale może jestem jakaś inna
Stary 2009-03-02, 11:49   #15
Konto usunięte

to przeciez flirt internetowy, zabawa

w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna
bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat
to nikt nie chce ze mna gadać ((
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 11:56   #16
Chii1986
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239157]to przeciez flirt internetowy, zabawa

to nikt nie chce ze mna gadać (([/QUOTE]

jak się jest w szczęśliwym związku to się nie potrzebuje flirtu..tak mi się wydaje, może się mylę...i nie zataja się swojego stanu cywilnego tylko po to żeby popisać z kimś bo wtedy nie jest się uczciwym wobec partnera...

no chyba,że twój partner o tym wie i to akceptuje natomiast jeśli takie coś by go zraniło to jesteś wobec niego nieuczciwa...

też mnie kiedyś kręciły rozmowy na gg ale jak byłam nastolatką i byłam wolna..teraz to dla mnie strata czasu, nie lepiej pogadać w realu ze znajomymi niż pisać z obcymi osobami ;-)

flirt internetowy,tym bardziej jak się jest w związku, to nie zabawa... ja swoich 2 facetów przez gg poznałam wiec jak widać taki wirtualny flirt jest tak samo realny jak flirt twarzą w twarz

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-03-02 o 12:02
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 12:00   #17
lukrecja222
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239157]to przeciez flirt internetowy, zabawa

to nikt nie chce ze mna gadać (([/quote]
ja nie rozumiem co jest zabawnego w udawaniu kogoś innego niż się jest?

a co do sytuacji autorki wątku, to facet jest niepoważny i niedojrzały. Zabawia się jak dzieciak i jeszcze Cię okłamuje.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 12:17   #18
SickAtHeart
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
jak się jest w szczęśliwym związku to się nie potrzebuje flirtu..tak mi się wydaje, może się mylę...i nie zataja się swojego stanu cywilnego tylko po to żeby popisać z kimś bo wtedy nie jest się uczciwym wobec partnera...

no chyba,że twój partner o tym wie i to akceptuje natomiast jeśli takie coś by go zraniło to jesteś wobec niego nieuczciwa...

flirt internetowy,tym bardziej jak się jest w związku, to nie zabawa... ja swoich 2 facetów przez gg poznałam wiec jak widać taki wirtualny flirt jest tak samo realny jak flirt twarzą w twarz
Zgadzam się w 100%

Kiedy jesteś szczęśliwa w związku, nie szukasz dodatkowych wrażeń, zarówno w realu jak i wirtualnie... Flirt to flirt! A jeśli mówisz komuś obcemu przez gg, że jesteś wolna (mimo, iż masz faceta) tzn. że okłamujesz tamtą osobę i nadużywasz zaufania swojego partnera po to tylko, aby sobie przez chwile poromansować... Nawet jeśli byś zakończyła związek z obecnym partnerem dla tego poznanego z gg i on by się dowiedział o tym, że go okłamałaś, że byłaś wolna to nie sądzę, że zaufałby Ci w 100%... Bo w końcu nie miałby pewności, czy z nim tak samo nie postąpisz? Albo się jest szczerym, albo nie nie ma połowicznej szczerości...

Co do problemu KaSiUL:
Ja na Twoim miejscu, wydrukowałabym tą rozmowę, poszła do niego i zarządała wyjaśnień... I chyba najważniejsza byłaby dla mnie jego reakcja, mimika itd, bo pewnie mówiąc, by ściemniał, że to ktoś pisał z jego rodziny, albo że razem z kolegą sobie żartowali. Lepiej wyjaśnić wszystko i zobaczyć na czym tak naprawdę się stoi...

Zaczynam naprawdę wątpić w facetów... Co drugi to lepszy numer wykręca... :/ echh
Stary 2009-03-02, 12:22   #19
madziamkk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
ja bym wydrukowała tą rozmowę i mu dała i czekała na jego słowa, oczywiście nie za kilka dni tylko tu i teraz.
A on powie: Nie ufasz mi?? Sprawdzasz mnie?? To tak mnie kochasz?? To po co jestesmy razem??
Odwroci kota ogonem, z niej zrobi ta najgorsza i taki bedzie final....
madziamkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 12:32   #20
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamkk Pokaż wiadomość
A on powie: Nie ufasz mi?? Sprawdzasz mnie?? To tak mnie kochasz?? To po co jestesmy razem??
Odwroci kota ogonem, z niej zrobi ta najgorsza i taki bedzie final....
a ja myślę, że nie ma co wyjaśniac, facet zrobił świństwo i tyle. Kłamie, gada przez net z innymi dziewczynami. Ja bym nawet nie chciała słuchać wytłumaczeń. Internetowe znajomości bardzo często kończą się czymś więcej.
Ciekawe czy jakby autorka wątku poprosiła go o spotkanie wtedy jak z nim gadała, to czy by się zgodził...
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 12:38   #21
KaSiUL
Zadomowienie

Dziewczyny ja juz nie wiem co robic... z tego co wiem to gadal z jakas Agnieszka.. pisze to ze łzawmi w oczach bo trudno sie z kims rozzstac po trzech latach....
dzis sie z nim spotkam i powiem o tej calej sytuacji ciekawe co on na to .. znajac jego bedzie sie wypieral..

Stary 2009-03-02, 12:40   #22
Konto usunięte

Poprawia mi humor taka lekka i dowcipna rozmowa. Rozśmiesza mnie to i relaksuje.
Nie biorę rozmówcy serio i mam nadzieję, że on mnie też.
Ot miły akcent dnia: witaj kotku, witaj skarbie.

To co ja piszę to są bzdury i nie wyobrazam sobię że moj mm doszukuje sie tam zdrady.
Nawet gdy piszę, spotkamy się gdy będę w Zakopanem , nie oznacza, ze wtedy zdradzę tam męża.
Stary 2009-03-02, 12:46   #23
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

przyznaj się w tej chwili[/quote]
Tez mi zabawa. A swoja droga gdyby sobie zarty stroił, to by opowiedział swojej dziewczynie, a nie ja okłamywał.
Mysle,ze jakbys dobrze poszukała, to bys wiele wiecej znalazła.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 12:46   #24
Chii1986
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239851]Poprawia mi humor taka lekka i dowcipna rozmowa. Rozśmiesza mnie to i relaksuje.
Nie biorę rozmówcy serio i mam nadzieję, że on mnie też.
Ot miły akcent dnia: witaj kotku, witaj skarbie.

To co ja piszę to są bzdury i nie wyobrazam sobię że moj mm doszukuje sie tam zdrady.
Nawet gdy piszę, spotkamy się gdy będę w Zakopanem , nie oznacza, ze wtedy zdradzę tam męża.[/QUOTE]
to jest tylko twoje zdanie ,twój mąż może mieć na ten temat inne.

Jeśli dla niego to też zabawa to ok, jeśli ty nie widzisz nic złego w tym żeby on sobie też flirtował z obcymi kobietami to ok.

Natomiast jeśli jedna ze stron robi coś co mogłoby się nie podobać drugiej (w kontekście flirtu, o którym tu mowa) to moim zdaniem to nie jest ok.
Stary 2009-03-02, 13:09   #25
cava
Zakorzenienie

No proszę, a ja mimo ze mówiłam ze mam męża i dzieci musiałam skasować GG i Skypa żeby wreszcie dali spokój i nie próbowali ze mną gadać.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 13:30   #26
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Myslalam, ze sie z tego wyrasta.

Nie bawilo mnie nigdy udawanie kogos, kim nie jestem na necie.

Teraz to gadki-szmatki przyprawiaja mnie o wymioty. Nie wyobrazam sobie tracic czasu na debilne i takie same bleblanie 'czesc kotku, co slychac, opisz sie...'

Ja na takie rzeczy nawet nie odpisuje - oczywiscie jak sie jakis zagoni na gg bo wiadomo, ze chatami gardze. Na gg z miejsca pytanie 'znamy sie?' - jesli nie - ignor.

I nie dlatego, ze bylam mezatka a teraz mam faceta co poprostu to jest totalnie niedojrzale.

Autorko watku - a Ty sie nad czym zastanawiasz/ wszytskie znaki na niebie i ziemi mowia Ci, ze fact tylko czeka na okazje by wasz watek zakonczyc.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 13:31   #27
aqqA
Rozeznanie

No nie ciekawa sytuacja.. wspolczuje.
Ja bym go chyba jeszcze bardziej podpuscila.
Pisala do niego, flirtowala i probowala go jeszcze bardziej 'pograzyc', i moze sie z nim umowila na spotkanie.. dokladnie w jakims miejscu w np. zoltej koszulce- jako znaku charakterystycznym i przyszla jako ta nowopoderwana laska. Mina pewnie bezcenna.
Bo wiesz.. moze byc tak ze on sie wykreci i powie ze 'tylko tak napisal' 'skarbie nie gniewaj sie' itp. Fajnie by bylo miec ciezsze dowody..
..bo jest taka opcja ze moze 'tylko tak napisac i ze to taka zabawa' a np nie mial by sie zamiaru z ta laska ani umowic, ani flirtowac itp.
aqqA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 13:38   #28
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Myslalam, ze sie z tego wyrasta.

Nie bawilo mnie nigdy udawanie kogos, kim nie jestem na necie.

Teraz to gadki-szmatki przyprawiaja mnie o wymioty. Nie wyobrazam sobie tracic czasu na debilne i takie same bleblanie 'czesc kotku, co slychac, opisz sie...'

Ja na takie rzeczy nawet nie odpisuje - oczywiscie jak sie jakis zagoni na gg bo wiadomo, ze chatami gardze. Na gg z miejsca pytanie 'znamy sie?' - jesli nie - ignor.

dokładnie.

Takie coś rajcuje chyba głownie nastolatki,które jeszcze nie mają partnera..bez obrazy dla pozostałych nastolatek, zresztą ja sama tak robiłam

Jak ktoś jest dorosły i ma przy sobie zdrowego,normalnego dorosłego faceta (a nawet jak jest wolny) to tego typu rozmowy na gg chyba nie bawią
Stary 2009-03-02, 13:38   #29
Myszunia19
Zakorzenienie

sama jestem ciekawa jego wyjaśnien...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 13:40   #30
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
dokładnie.

Takie coś rajcuje chyba głownie nastolatki,które jeszcze nie mają partnera..bez obrazy dla pozostałych nastolatek, zresztą ja sama tak robiłam
No ja w takie bzdety bawilam sie z 9-10 lat temu jak mi matka Internet na modemie podlaczyla. Ah te magiczne rozmowy na Ircu.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości