![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dlaczego ON kłamie ? :/
Głupio mi o tym pisac aleee..
Może wydac Wam sie to dziecinne, smieszne itd.. Opisze wczorajszy przypadek.. Mam 23lat moj TZ 25.. I chodzi tu o internet wiem o to sie nie powinnam klócic ale wkur.. mnie juz to i musze to napisac.. no wiec do rzeczy.. Wczoraj przez przypadek zauwazylam ze moj chlopak zalozyl sobie nowy nr gg ( nie wiadomo po co ![]() ![]() ![]() Dlaczego faceci kłamia.. po co :/ ? Dziewczyny co robic czy powiedziec mu o tej wczorajszej sytuacji .. wogole czego on napisal ze nie ma dziewczyny .. co Wy wogole o tym myslicie.. wogole dziecinna sytuacja ale jak tak mozna;/ pozdrawiam
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego ON kłamie ? :/
Faceci już tak mają,wieczni poszukiwacze ''skarbów''Skoro założył nowe gg to pewnie coś ma do ukrycia.Przestań sie przejmować,nie pierwszy nie ostatni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze, zachowanie Twojego TŻta nie jest normalne. Rozumiem, że można mieć drugi numer na gg, ale kłamanie, że nie ma się dziewczyny obcej osobie świadczy tylko o jednym:
myślę, że on jest z Tobą tylko po to żeby z kimś być, z przyzwyczajenia, z nudów, bo tak głupio z kimś zrywać po 3 latach, a tak naprawde to szuka nowej dziewczyny przez Internet i jak tylko się jakaś nawinie to z Tobą zerwie. Nie zdziwiłabym się, gdyby miał profil na portalach randkowych... Ja na Twoim miejscu powiedziałabym prawde o tym, że anonimowo do niego zagadałaś, powiedział Ci wtedy, że nie ma dziewczyny i teraz chcesz wiedzieć na czym stoisz. Wszystko jest lepsze od niepewności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz mu co zrobiłaś. Jestem ciekawa jego reakcji. Znając życie zacznie przepraszać itp. Załóżmy, że tak będzie. Będziesz w stanie mu zaufać ponownie? Nie sądzę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ew. napisać, że twoja koleżanka do niego pisała....
Moim zdaniem również on wyraźnie szuka okazji. Widocznie jest znudzony 3-letnim związkiem....
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Porozmawiaj z nim i powiedz co odkryłaś. Wysłuchaj jego tłumaczeń...jakiekolwiek by nie były ja stałabym się podejrzliwa i nie wiem czy mogłabym taki związek ciągnąć dalej- po pierwsze oszukuje Cię, po drugie nie przyznaje się do Ciebie pisząc z "inną" na gg... szuka okazji do flirtu i nie jest uczciwy wobec Ciebie..to wystarczające powody by zakończyć związek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Facet zaczyna kręcić, moze szuka odskoczni, a może czegos nowego-okłamuje Cię-nie wiem czy rozmowa cos da-moze sie wyprzec-stwierdzic,że np.kuzyn,brat siedział akurat na gg?!
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odpowiedz jest prosta...on Nie traktuje waszego zwiazku powaznie!niestety przykre jest to ze jest sie z kims w zwiazku 3 lata a on postepuje jak dziecko ...nie Ty tylko on!Wiem ze to brzmi drastycznie,ale albo sprobujesz odbudowac to co bylo powazna rozmowa,albo nim sie obejrzysz a zacznie Cie unikac i na drugiej stronie ulicy zobaczysz go z inna! I oczywiscie powiedz mu o sytuacji ze zlapalas go na klamstwie... Edytowane przez FoxyC Czas edycji: 2009-03-02 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja bym wydrukowała tą rozmowę i mu dała i czekała na jego słowa, oczywiście nie za kilka dni tylko tu i teraz.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Chłopak może się wyprzeć, nie bedziesz mieć dowodów, sama musisz się zastanowić, czy będziesz umiała dalej żyć z nim normalnie po tym co się stało. Rozumiem, że po 3 latach to nie jest ,,pyk" i rozstajemy się..
Nie wiem, co zrobiłabym na Twoim miejscu. Jakby chcieć się dalej bawić w podchody, to możesz popisać jeszcze kilka razy, spróbować umówić się na spotkanie, albo pójśc i spotkac go przypadkiem,,O kochanie co Ty tu robisz?" i posłuchać jego kłamstw, możesz też pół godziny przed zadzwonić i ,,koniecznie się z nim widziec" zobaczyć czy wybierze Ciebie czy ,,nieciebie ![]() Tylko w sumie po co to...chyba tylko żeby samą siebie utwierdzić w przekonaniu jaki on jest.. A czy jesteś pewna, że to nie mógł być jakiś jego brat? Kolega? No ale równie dobrze możesz zaproponowac wymiane fotkami, zobaczysz czyje zdjecie wysle.. Nie zajrzałas w archiwum, zeby zobaczyc czy było ono czesto używane? Spotkałam się z takim przypadkiem prywatnie, koleżanka sprawdziła tak kiedys swojego chlopaka ze wzgledu na dzielącą ich odległość, pisał, powiedzial ze nie ma dziewczyny , chcial sie umowic... ale do dzisiaj są razem. Ona nigdy mu sie do tego nie przyznala.
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?
Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny. Właśnie wyobrażam, jak moj przychodzi do mnie z wydrukowanym archiwum i pyta: - jestes facetem czy mnie ? przyznaj się w tej chwili |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11238966]Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?
Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny. Właśnie wyobrażam, jak moj przychodzi do mnie z wydrukowanym archiwum i pyta: - jestes facetem czy mnie ? przyznaj się w tej chwili[/quote] heh wydaje mi się, że to jest zupełnie inna sytuacja ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11238966]Internet i gg to jakiś konfesjonal i zawsze trzeba mówić prawdę ?
Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny. Właśnie wyobrażam, jak moj przychodzi do mnie z wydrukowanym archiwum i pyta: - jestes facetem czy mnie ? przyznaj się w tej chwili[/QUOTE] przykład trochę nietrafiony bo o coś innego tutaj chodzi;-) gdyby to była normalna rozmowa i Tż nie miałby nic do ukrycia to zapewne powiedziałby swojej dziewczynie,że tak był na necie w tym czasie. No i nie wiem czy poczułabyś się miło gdyby twój Tż na pytanie np. poznanej w barze/na gg dziewczyny napisał,że jest wolny ![]() Wiadomo,że pytanie "masz dziewczynę?" to najczęściej zachęta do flirtu więc okłamując swoją rozmówczynię Tż tą zachętę przyjął,moim zdaniem i był gotowy na flirtowanie przez gg.... ja bedąc w związku flirtu nie uznaję, ale może jestem jakaś inna ![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
to przeciez flirt internetowy, zabawa
w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat to nikt nie chce ze mna gadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239157]to przeciez flirt internetowy, zabawa
w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat to nikt nie chce ze mna gadać ![]() jak się jest w szczęśliwym związku to się nie potrzebuje flirtu..tak mi się wydaje, może się mylę...i nie zataja się swojego stanu cywilnego tylko po to żeby popisać z kimś bo wtedy nie jest się uczciwym wobec partnera... no chyba,że twój partner o tym wie i to akceptuje natomiast jeśli takie coś by go zraniło to jesteś wobec niego nieuczciwa... też mnie kiedyś kręciły rozmowy na gg ale jak byłam nastolatką i byłam wolna..teraz to dla mnie strata czasu, nie lepiej pogadać w realu ze znajomymi niż pisać z obcymi osobami ;-) flirt internetowy,tym bardziej jak się jest w związku, to nie zabawa... ja swoich 2 facetów przez gg poznałam wiec jak widać taki wirtualny flirt jest tak samo realny jak flirt twarzą w twarz ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-03-02 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239157]to przeciez flirt internetowy, zabawa
w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat to nikt nie chce ze mna gadać ![]() ja nie rozumiem co jest zabawnego w udawaniu kogoś innego niż się jest? a co do sytuacji autorki wątku, to facet jest niepoważny i niedojrzały. Zabawia się jak dzieciak i jeszcze Cię okłamuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedy jesteś szczęśliwa w związku, nie szukasz dodatkowych wrażeń, zarówno w realu jak i wirtualnie... Flirt to flirt! A jeśli mówisz komuś obcemu przez gg, że jesteś wolna (mimo, iż masz faceta) tzn. że okłamujesz tamtą osobę i nadużywasz zaufania swojego partnera po to tylko, aby sobie przez chwile poromansować... Nawet jeśli byś zakończyła związek z obecnym partnerem dla tego poznanego z gg i on by się dowiedział o tym, że go okłamałaś, że byłaś wolna to nie sądzę, że zaufałby Ci w 100%... Bo w końcu nie miałby pewności, czy z nim tak samo nie postąpisz? Albo się jest szczerym, albo nie ![]() Co do problemu KaSiUL: Ja na Twoim miejscu, wydrukowałabym tą rozmowę, poszła do niego i zarządała wyjaśnień... I chyba najważniejsza byłaby dla mnie jego reakcja, mimika itd, bo pewnie mówiąc, by ściemniał, że to ktoś pisał z jego rodziny, albo że razem z kolegą sobie żartowali. Lepiej wyjaśnić wszystko i zobaczyć na czym tak naprawdę się stoi... Zaczynam naprawdę wątpić w facetów... Co drugi to lepszy numer wykręca... :/ echh ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odwroci kota ogonem, z niej zrobi ta najgorsza i taki bedzie final.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy jakby autorka wątku poprosiła go o spotkanie wtedy jak z nim gadała, to czy by się zgodził... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja juz nie wiem co robic... z tego co wiem to gadal z jakas Agnieszka.. pisze to ze łzawmi w oczach bo trudno sie z kims rozzstac po trzech latach....
![]() ![]() dzis sie z nim spotkam i powiem o tej calej sytuacji ciekawe co on na to .. znajac jego bedzie sie wypieral.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Poprawia mi humor taka lekka i dowcipna rozmowa. Rozśmiesza mnie to i relaksuje.
Nie biorę rozmówcy serio i mam nadzieję, że on mnie też. Ot miły akcent dnia: witaj kotku, witaj skarbie. To co ja piszę to są bzdury i nie wyobrazam sobię że moj mm doszukuje sie tam zdrady. Nawet gdy piszę, spotkamy się gdy będę w Zakopanem , nie oznacza, ze wtedy zdradzę tam męża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Teraz się w to nie bawię, ale kiedyś udawałam że jestem Dzidkiem i też oczywiście nie miałam dziewczyny. Właśnie wyobrażam, jak moj przychodzi do mnie z wydrukowanym archiwum i pyta: - jestes facetem czy mnie ? przyznaj się w tej chwili[/quote] Tez mi zabawa. A swoja droga gdyby sobie zarty stroił, to by opowiedział swojej dziewczynie, a nie ja okłamywał. Mysle,ze jakbys dobrze poszukała, to bys wiele wiecej znalazła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11239851]Poprawia mi humor taka lekka i dowcipna rozmowa. Rozśmiesza mnie to i relaksuje.
Nie biorę rozmówcy serio i mam nadzieję, że on mnie też. Ot miły akcent dnia: witaj kotku, witaj skarbie. To co ja piszę to są bzdury i nie wyobrazam sobię że moj mm doszukuje sie tam zdrady. Nawet gdy piszę, spotkamy się gdy będę w Zakopanem , nie oznacza, ze wtedy zdradzę tam męża.[/QUOTE] to jest tylko twoje zdanie ,twój mąż może mieć na ten temat inne. Jeśli dla niego to też zabawa to ok, jeśli ty nie widzisz nic złego w tym żeby on sobie też flirtował z obcymi kobietami to ok. Natomiast jeśli jedna ze stron robi coś co mogłoby się nie podobać drugiej (w kontekście flirtu, o którym tu mowa) to moim zdaniem to nie jest ok.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat to nikt nie chce ze mna gadać ![]() ![]() No proszę, a ja mimo ze mówiłam ze mam męża i dzieci musiałam skasować GG i Skypa żeby wreszcie dali spokój i nie próbowali ze mną gadać.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w takiej sytuacji ja tez mówie, ze jestem wolna bo jak mówie że mam męża, dzieci i ile mam lat to nikt nie chce ze mna gadać ![]() Myslalam, ze sie z tego wyrasta. Nie bawilo mnie nigdy udawanie kogos, kim nie jestem na necie. Teraz to gadki-szmatki przyprawiaja mnie o wymioty. Nie wyobrazam sobie tracic czasu na debilne i takie same bleblanie 'czesc kotku, co slychac, opisz sie...' Ja na takie rzeczy nawet nie odpisuje - oczywiscie jak sie jakis zagoni na gg bo wiadomo, ze chatami gardze. Na gg z miejsca pytanie 'znamy sie?' - jesli nie - ignor. I nie dlatego, ze bylam mezatka a teraz mam faceta co poprostu to jest totalnie niedojrzale. Autorko watku - a Ty sie nad czym zastanawiasz/ wszytskie znaki na niebie i ziemi mowia Ci, ze fact tylko czeka na okazje by wasz watek zakonczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
No nie ciekawa sytuacja.. wspolczuje.
![]() Ja bym go chyba jeszcze bardziej podpuscila. Pisala do niego, flirtowala i probowala go jeszcze bardziej 'pograzyc', i moze sie z nim umowila na spotkanie.. dokladnie w jakims miejscu w np. zoltej koszulce- jako znaku charakterystycznym i przyszla jako ta nowopoderwana laska. Mina pewnie bezcenna. Bo wiesz.. moze byc tak ze on sie wykreci i powie ze 'tylko tak napisal' 'skarbie nie gniewaj sie' itp. Fajnie by bylo miec ciezsze dowody.. ..bo jest taka opcja ze moze 'tylko tak napisac i ze to taka zabawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie coś rajcuje chyba głownie nastolatki,które jeszcze nie mają partnera..bez obrazy dla pozostałych nastolatek, zresztą ja sama tak robiłam ![]() Jak ktoś jest dorosły i ma przy sobie zdrowego,normalnego dorosłego faceta (a nawet jak jest wolny) to tego typu rozmowy na gg chyba nie bawią ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sama jestem ciekawa jego wyjaśnien...
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No ja w takie bzdety bawilam sie z 9-10 lat temu jak mi matka Internet na modemie podlaczyla. Ah te magiczne rozmowy na Ircu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.