![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
najodważniejsza rzecz w seksie
Proszę o zamknięcie wątku/ ban.
Myślałam, że będzie można z Wami otwarcie porozmawiać, bez szykanowania i złośliwych docinków. Jak widzę- nie da się . Szkoda, że Polska nadal jest takim ograniczonym krajem, w którym nikt nikomu nie wierzy, pod każdą wypowiedzą pojawiają się komentarze "prowokacja", "kłamstwo". Teoretycznie kobiety są teraz wyzwolone- szkoda, że nie znajduje to odzwierciedlenia w praktyce. Trudno. Mam tylko nadzieję, że kiedyś to się zmieni- chociaż jak widzę- nieprędko... Od jakiegoś czasu męczy mnie pytanie, jak to jest z zahamowaniami kobiet w seksie... I stąd moje pytanie, jaka jest najodważniejsza, najbardziej szalona i najbardziej...gorsząca rzecz jaką zrobiłyście w łóżku? Żeby nie tylko zadawać "trudne" pytania zacznę od siebie: - dość brutalny bdsm - pissing - seks w trójkącie w obu wersjach - seks z nowo poznanym facetem - seks z kuzynką Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-03-24 o 09:45 Powód: bezsensowne pretensje jednej z forumowiczek |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: najodważniejsza rzecz w seksie
Cytat:
swoja droga chyba nie ma sie czym chwalic majac lat 18 . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Słonko, nie pytałam o OPINIE, tylko o to, do czego się posunęło.
Ciężko jest przeczytać ze zrozumieniem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proponuje ci moze animalsex???
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Edytowałam, żeby nie było znów pretensji, że się "chwalę".
Nie pytałam, co mi proponujesz, gdybym chciała zasięgnąć Twojej porady, na pewno poinformowałabym Cię o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
obaviam się ze vszystko co teraz napisza vizazanki vypadnie blado
![]() ale szczerze moviac trudno mi uvierzyc tak duze dosviadczenie u 18nastolatki. zvlazcza ze seks z kuzynka to juz kazirodztvo chyba jest. czyli jakby nie patrzec deviacja
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Lol. Uważaj, żeby Cię za ten seks z kuzynką nie ścignęli
![]() A nawiasem mówiąc "brak zahamowań" nie polega na robieniu każdej rzeczy jaką ludzkość w seksie wymyśliła, z każdą osobą która tylko do głowy wpadnie. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-03-23 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dość brutalny bdsm - pissing - seks w trójkącie w obu wersjach - seks z nowo poznanym facetem - seks z kuzynką" Rzeczywiście jest się czym chwalić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
"Żeby nie tylko zadawać "trudne" pytania zacznę od siebie:
- dość brutalny bdsm - pissing - seks w trójkącie w obu wersjach - seks z nowo poznanym facetem - seks z kuzynką" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
brałaś udział w wątku Malaiki o trójkącie - można się było domyślić, że komentarze tutaj będą w takim tonie.
#11 |
Zadomowienie
|
Phi... Ja myślałam że tu conajmniej kilka stron powstanie, ze dwa dni to potrwa zanim autorka strzeli focha że tu same cnotki i sobie pójdzie... a tu proszę. coś mało wytrwałe dziewczę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
tez sie zawiodłam
![]() ale skoro seks z kuzynka to szczyt wyzwolenia to ja wole byc dewotka ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wyzwolenie, droga autorko, nie musi polegać na sekszeniu się z własną rodziną.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a serio to uważam się za otwartą i nie mam żadnych zahamowań jeśli chodzi o seks, a jak czasem czytam co dziewczyny piszą, że robią, to mam wrażenie, że zaczynam obrastać moherem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Haha! No to czas na depilację w stylu sado-maso. Na to stać tylko naprawdę wyzwolone kobiety.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ha! To jestem lepsza - próbowałam seksu z babcią
![]() ![]() No błagam Was. Przecież to jest KOMEDIA na tym seksualnym podforum ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie, to myślałam, droga autorko, że skoroś taka doświadczona i wyzwolona to tu będzie pokaźniejsza lista. Co powiesz na fisting? Ciesze się, że mi wystarczy 'normalny' słodki seks TYLKO z moim Tżtkiem.. czasem ostro, czasem delikatnie i romantycznie... Edytowane przez Karmelowa Kotka Czas edycji: 2009-03-23 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozumiem że taką depilację wykonuje się za pomocą gorącej smoły, a potem stosuje peeling z tłuczonego szkła? ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
wyśmiewacie dziewczynę że niby prowokacja,że to,że tamto a same nie zachowujecie się dużo dojrzalej.
pytanie w wątku było proste : "najodważniejsza rzecz w seksie" to że autorka podała przykłady swoich ekscesów,które są dość prowokujące i mogą być uznane za kłamstwo to inna kwestia i nie rozumiem tej nagonki. edit. "kuzynka" może oznaczać zarówno córkę wuja/ciotki ale także setną wodę po kisielu. żeby nie było że pochwalam takie rzeczy,po prostu staram się być sprawiedliwa. Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2009-03-23 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karmelowa Kotka Czas edycji: 2009-03-24 o 06:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
autorka być może trochę się zagalopowała ale odrobinkę racji ma.
mam tu na myśli nie tyle samo doświadczenie w seksie ale reakcje osób trzecich na osoby bardziej doświadczone. widać to doskonale w tym wątku,kiedyś udzielałam się w wątku o uprawianiu seksu w wieku 16 lat,wątku o trójkątach nie śledzę ale domyślam się co tam się dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ograniczenie, to wyśmiewanie czegoś czego się nie rozumie, jechanie po kimś tylko dlatego, że ma swoje upodobania (np. lubi tylko seks na misjonarza i żadnego innego, albo lubi gangbang). To na prawdę ma znaczenia!!! Jeśli ludzie są wystarczająco dojrzali i mają jakże często przywoływane tutaj otwarte podejście potrafią rozmawiać na różne tematy. Jeśli im coś bardzo nie pasuje, to nie klikną tematu, skoro nie jest dla nich i nie będą pisać bzdur byleby "nabić sobie postów". Jeśli chca się wypowiedzieć, to potrafią bezkonfliktowo przekazać swoje stanowisko "ja bym tak nie mogła/nie wyobrażam sobie siebie w takiej roli, ale jeśli Tobie z tym dobrze, to super". Twój post właśnie taki jest (nie licząć tej małej ironii na końcu), ale to mały pikuś i tak piszesz dużo dojrzalej i otwarciej niż duża część wizażanek ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Nie doświadczenie w seksie, upodobania czy jakiekolwiek inne łóżkowe sprawy świadczą o tym czy ktoś jest otwarty i wyzwolony.. o tym świadczy poziom świadomości własnych potrzeb i odmienności ludzi, osobista kultura i bezkonfliktowa rozmowa 'na poziomie'. Śmiechy, chichy i wytykiwanie 'innych' palcem natomiast realnie i wymiernie świadczy o infantylnym zachowaniu niedojrzałego psychicznie (nie wiekowo, bo to duża różnica) podlotka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
nie no to to juz jest jakis bezsens sex z kuzynka??????????? ile dziewczyno masz lat bo mnie przerazasz.sex tak ale jedynie z facetem nie musze miec trojkata bo potrafie sama go zadowloic a nie miec wspomagacz w lozku jako osobe trzecia i partner tez jest ok i tez mi niepotzrebna druga pala. boze co to w ogole "najodwazniejsza" to nie najodwazniejsza tylko chora
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beka po maksie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem tego oburzenia. Fakt, przykłady podane przez autorkę wątku mogą szokować, zwłaszcza kiedy bierze się pod uwagę jej wiek. I mi także się to wszystko nie podoba. Ale drogie Panie, nie o tym jest wątek. Autorka nie pytała co myślimy o jej doświadczeniach seksualnych. Pytała co było najodważniejszą rzeczą jaką zrobiłyście w łóżku. Jeśli nie macie nic ciekawego do napisania, po prostu nie piszcie, bo tylko rozwalacie wątek.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
ooo,no,właśnie to miałam na myśli. sorki,jeśli poczujesz się urażona ale to jest dla mnie moheryzm (jest takie słowo? :P) nie to że ktoś uprawia seks po ciemku i tylko pod kołdrą ale pchanie się do cudzego łóżka,uzbrojonym po zęby w święte oburzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Jest tu dużo nieletnich dziewczynek, których delikatne, młodzieńcze umysły nie wytrzymują napięcia.
Nie jest to dobry post na to forum. Proponuję zakładanie tego typu postów na forach, gdzie niedojrzała młodzież nie ma dostępu a ludzie będą mieli nieco szersze horyzonty. Tu można tylko o kwiatkach, różowych wstążeczkach, błyszczykach i romantycznej miłości. I jeszcze ludowa mądrość na koniec: Nie osądzajcie, albowiem sami możecie zostać osądzeni. Amen. A poza tym czego się spodziewać. W Polsce jesteśmy. W kraju gdzie 80% kobiet NIE MIAłO NIGDY W ŻYCIU orgazmu. A dlaczego? Bo nie potrafią otwarcie rozmawiać o seksie. Co widać, niestety tutaj. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2009-03-24 o 10:54 Powód: dodatkowa refleksja |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- jelsi recepta na orgazm ma byc rozkladanie nog w wieku lat 18 przed wszytskimi seksualnymi mozliwosciami to ja dziekuje za taki orgazm . |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.