|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SparkPeople czyli amerykańskie odchudzanie
zastanawiałam się dziś na Vitalią, ale sama nie wiem, płacić tyle za niewiadomo dokładnie co?
parę miesiecy temu znajoma ze stanów podsunęła mi linka do bardzo podobnej stronki, tyle że Amerykańskiej i co najlepsze - DARMOWEJ! http://www.sparkpeople.com/ jesli ktoś umie angielski, to będzie bardzo zadowolony. jest wszystko to co jest na Vitalii, a nawet o wiele więcej, no i za darmo całkowicie ![]() ćwiczenia, animacje ćwiczeń, dziennik posiłków (to jest niestety największy minus - dziennik jest fantastyczny, ale produkty są amerykańskie; jest jednak możliwość wprowadzenia na stałe swoich produktów, ale trzeba nad tym trochę posiedzieć dodając to wszystko do listy) dodatkowo mnóstwo grup dyskusyjny podzielonych na liczbę kg które chcemy stracić czy nasze problemy z dietami (np. grupa "emocjonalni podżeracze" ![]() ![]() do tego wszystkiego, jeśli przy rejestracji zaznaczy się opcję, że chce się dostawać maile z radami itp dotyczącymi jakieś schorzenia związanego z nadwagą (np. wysokie cisnienie/cholesterol/itp) to dostaje się bardzo ciekawe maile z artykułami na ten temat. strona naprawdę jest bardoz, bardzo przydatna i przy tym nie nastawiona na zysk ![]() jestem ciekawa, czy któraś z was odkryła tą stronę i jej używa? ja używam sporadycznei, głównie do ćwiczeń ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SparkPeople czyli amerykańskie odchudzanie
Ta stronka jest po prostu swieta - wlasnie ja odkrylam :_) zamierzam sie stosowac wreszcie do zalecen i zrzucic troche poswiatecznego bagazu
:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.