|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jak dobrać strój? pomóżcie! :)
Hej
![]() mam 160cm wzrostu, 64kg, Rozmiar stanika B85, talia 85cm, biodra 96cm. Jestem dość pulchna, mam grube ramiona i kompletnie nie wiem, jak się ubierać ![]() Mam krótkie, masywne nogi i łydki. Chciałbym wyglądać kobieco i wygodnie, ale wyglądam byle jak ![]() Pomóżcie, będę wdzięczna! ![]() Czym powinnam kierować się przy zakupie ubrań? Czego szukać? Jakie kolory?
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: jak dobrać strój? pomóżcie! :)
Po pierwsze jesli masz szerokie ramiona szersze od bioder musisz to zrównoważyć. nie radziłabym tutaj noszenia takich bluzek jak na załączonej fotce, spłaszczają ci biust. Na poczatku zainwestowałabym w dobry stanik typu push up. Radziłabym równiez nie chodzenia w biodrówkach poniewaz wypływaja ci boczki ( sama popełniałam ten bład) najlepsze beda dla cibie wyzsze spodnie z prostymi nogawkami. Unikaj jeansów cieniowanych ponieważ pogrubiaja nogi. Jesli jesteś niska radze zakup szpilek ładnie wysmuklają i dodaja kobiecości. Przedewszystkim nie ubieraj sie jakbys miła ubrania po młodszej siostrze, staraj sie aby to co zbedne było zakryte. Nie mowie zebys w lecie chodizła opatylona w bandaz:P ale np jak juz mowiłam wyzsze spodnie, szpilki, unikaj mini. Najlepsze beda dla cibie spodnice rozkloszowane przed kolana. ładnie bedziesz wyglądała w przedłuzanych koszulach, z szerokim paskiem w pasie
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak dobrać strój? pomóżcie! :)
Cytat:
![]() a poza tym zgadzam się z powyższym postem ![]() na necie są różne porady stylistek, zależnie od typu figury, może znajdziesz coś dla siebie ![]() pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.