|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LRP, Avene a takze kolorowka i troche pielegnacji, roze Bourjois 3 i 95, pedzle
Bardzo intensywnie szukam nastepujacych kosmetykow
![]() -wody termalne (najchetniej LRP, Anene) -filtr apteczny 40,50 najchetniej Avene, bioderma, LRP -plyny micelarne do makijazu apteczne -wszystko z serii effaclar, i avene cleance -maseczki z glinki -piatki diora(cienie) -roz Bourjois 3, 35 i moze byc jeszcze 54,95(mam do wymiany 33) -pedzle do pudru i cieni -blyszczyki Clinique, Lancome, Maybelline, bourjois -biala czekolada Bourjois-rozswietlacz -smackersy -pomadki, balsamy do ust smakowe -puder isa dora matujacy kolor 69 -cienie sypkie(wszelkie, najchetniej gosh lub pigment mac, moga byc odsypki) -kosmetyki mineralne(jasne odcienie) -dobry tusz do rzes(podrubiajacy ale nienawidze jak tusz siue kruszy, zostawia grudki, skleja rzesy itp) -podklad jasny (kolor jak gosh porcelain, bourjois 10HSE 71) -jasne roze do policzkow(w miare dobrych firm) -cienie do powiek sypkie mineralne loreal -cytrusowe zapachy) -odzywka ulatwiajaca rozczesywanie wlosow -balsamy do ciala i mgielki o ladnym zapachu Jesli masz cos z tych rzeczy pisz i zajrzyj do mnie. czesto robie dokladki.
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-04-09 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP, Avene a takze kolorowka i troche pielegnacji, roze Bourjois 3 i 95, pedzle
Hej, czekam na odpowiedź u mnie w wątku
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP, Avene a takze kolorowka i troche pielegnacji, roze Bourjois 3 i 95, pedzle
odpisalam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.