|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
* Marzę o tych rzeczach xs,s,m *
Szukam konkretów, nie interesują mnie w sumie inne rzeczy
Postaram się w większości przybliżyć zdjęciami a resztę po prostu napisać ![]() 1. Buty na korku (rozmiar 38 ale podawać dł. w cm. bo z rozmiarami rożnie bywa ) 2. Obcisłe szorty lekko rozciągliwy materiał xs,s 3. Czarne bardzo proste i wąskie rurki 4. Taki mniej więcej kardigan! s 5. Topy na ramiączkach, longi i koszulki z bufiastymi rękawkami 6. Leginsy bez szwów przy biodrach i na tyłku i z przodu - ważne! 7. Cienkie paski, apaszka jakaś ciekawa, tego typu czapka i takie grzybek - żakiecik krótki ewentualnie krótka kurtka jeansowa. 8. Żakiet czarny albo biały 9. Takie sukienki 10. piórnik owieczki z nici Postaram się co jakiś czas u mnie w "wymianie" wstawiać nowe rzeczy ale za rzeczy z mojej wish listy oddam wiele rzeczy z poza listy ![]() Edytowane przez anngeli Czas edycji: 2009-06-03 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Marzę o tych rzeczach xs,s,m *
zakiecik mam
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oto kilka ciuszków
Sukienka jest nowa z Ważki rozm S takie zzielenienie to wina aparatu Torebusie wrzucilam pomyslałam że może wpadnie Ci w oko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jeszcze pare rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mam w wątku czarne proste rurki
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka rzeczy
wrzuciałam biżu może z tego też coś wybierzesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.