|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc w wyborze trwałego męskiego zapachu na jesień, zimę
Witam wszystkich serdecznie,
po raz kolejny stoję przed wyborem wody toaletowej lub perfumowanej. Mam 18 lat, do tej pory korzystałem z Carolina Herrera 212 Men, Hermes Terre d'Hermes, Homme David Beckham oraz innych tańszych zapachów. 212 Men mocno zawiódł mnie trwałością, po 2-3 godzinach zapach znikał niemal całkowicie. Hermes okazał się bardzo trwały i przypadł mi do gustu, jednak cena delikatnie odstrasza. Co możecie mi polecić? Oczekuję ciekawego zapachu z nutą szaleństwa i elegancji. Jestem otwarty na różne propozycje. Edytowane przez Damianxz Czas edycji: 2017-09-18 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomoc w wyborze trwałego męskiego zapachu na jesień, zimę
200-220 zł za 100 ml to taka wielka kwota?
212 aktualnie to porażka, reformulacja zniszczyła zapach Szalony elegancki zarazem? Nie za dużo wymagasz? Budżet jaki masz, skoro 200 zł to za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślałem, że więcej płaciłem za hermesa, ale faktycznie cena jest w porządku. Budżet tak jak piszesz 200-220zł. Chodzi mi o zapach elegancki, ale nie bardzo "ciężki", nie wiem jak to inaczej określić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sprawdź sobie Bvlgari Man, DKNY Men 2009, Franck Olivier Eau de Passion Men, Jil Sander for Men, Versace Man Eau Fraiche. Jak nic nie podejdzie to idź zapytaj ekspedientkę w stacjonarce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mont Blanc Legend Spirit?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Armani Code Profumo, to z takich intensywnych zapachów, nuty mandarynki
Dior Sauvage, aktualny hit, bardzo męski piękny zapach
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja dla męża wybrałam Armani - Stronger with you, genialny zapach, chociaż raczej na wieczór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie wiem czy wiesz ale jest wersja damska tego zapachu - Because it's U, też słodziak, głównie malina na pierwszym planie, więc jak lubisz Stronger może Ci się spodobać Because, choć dla mnie osobiście są za słodkie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.