|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wielkanocne dogadzanie:)
Witam Drogie Panie
![]() W tym roku na święta Wielkiej Nocy przyjeżdżają do mnie teściowie. No właśnie... wielbiciele tradycyjnej, dobrej polskiej kuchni. Chciałabym ich zaskoczyć oraz pokazać, że właściwie dbam o brzuszki ich synusia i wnusi. Zaplanowałam tradycyjnie sałatkę jarzynową, pierzynkę ze śledzikiem, schab ze śliwką, szynkę w galarecie, jajka faszerowane ze słodkości tort tysiąca warstw- kajmakowy oraz sernik puszysty. Będzie oczywiście okazały, własnoręcznie robiony baran z masła(ba!, nawet z wełną z masła ![]() Edytowane przez zielonaherbata1983 Czas edycji: 2014-04-09 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wielkanocne dogadzanie:)
u mnie na wielkanoc musi byc żurek, wiec brakuje żurku
![]() Zrobilabym jeszcze faszerowane jajka, ale nie na slodko, ale tak normalnie, np z majonezem, czy z chrzanem, np dodatkiem rzeżuchy, ktora ja osobiscie uwielbiam. Bo w koncu to Wielkanoc, wiec honorowym gosciem niech beda jaja na stole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
u mnie obowiązkowo musi być sosik tatarski
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
widziałam gdzieś ostatnio przepis na jajka faszerowane kabanosami maestro...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja wyprobuje na ostro, z jalapeno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.