![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Poprzednie wątki:
Część pierwsza: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221692 Część druga: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273445 Część trzecia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288051 Część czwarta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305551 Część piąta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314339 Część szósta https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327638 A oto my: 1stLaDy - angielski (R), matma (R), geografia (R), polski (p), biologia (p), francuski (p) afri - Ania - j. polski (R), j. angielski (R), geografia (R) Aga2890 - j. polski (R), j. angielski (P), matematyka (P), historia (R) A-kuku - Karolina - j. polski (P), j. angielski (P), historia sztuki (R) Alexia09 – Ola - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) alonka00 - j.polski (P), j.angielski (P), geografia (R), matematyka (R) amda - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia (?) angelkaa - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (P), geografia (R) Angewera - Sylwia - j. polski (R), j. angielski (R), biologia (R) Angie515 - j. polski (R), j. niemiecki (R), j. angielski |(P), WOS (R) ania2510 - j. polski (P), j. angielski (P), chemia (R), biologia (R) ankac000 - j. polski (P), j. angielski (P), WOS (P), matematyka (R) anlejka - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (P) Anuu - j. polski (R), j. angielski (R), WOS (R) Arkadia1616 - Polski (R), Hist (R), Wos (R), Niem (R), Ang (P) asik1503 - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (P), geografia (R) Asiuniaaa - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R), historia (P) beoneself - j.polski (R), j. angielski (P), WOS (R) BeRtA1111 - j.polski (R), j.niemiecki (P),WOS (R), j.angielski (R) czarująca_socjopatka - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R) Cherry90 - j.polski (R), j. angielski (R), historia (R) diversely - j. polski (P), j. angielski (R), WOS (R), geografia (P) DontSaySorry - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R), WOS (R) Dyplomatka - j. polski (P), j. angielski (R), biologia (R), chemia (R) Dzikun - j.polski (R), j.angielski (P), WOS (P), geografia (R) evelinkaa90 - j.polski (P), matematyka (P), j.niemiecki (P) ewelina090 – Ewelina – j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), matematyka (P) Flames - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (P), geografia (R) gaia - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R) gretka10 - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), fizyka (R) grudniowa-szatynka – Magda - j. polski (P), j. angielski (R), chemia (R), biologia (R) hryzotemis - j. polski (R), j. niemiecki (R), WOS (P), historia (?) ilo16na - j. polski (P), j. niemiecki (P), geografia (P) infante - j.polski (P), j.angielski (P), biologia (R), chemia (R) invissible - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) Kachaaa - j.polski (P), j.angielski (P), geografia (P), WOS (R) Kadunia - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R) karolcia52 - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (P) kasiencja - Kasia - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) kasienka.b - polski (p), angielski (p), chemia (r), matematyka (r) , geografia (r) Kasiunia0504 - Kasia - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia (R) Keira90 - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) killerzin - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R) kingak19 - j.polski (P), j.angielski (P), WOS (P) kissmia - j.polski (P), j.angielski (P), matematyka (P) kofeinaa - j.polski (P), j.angielski (P), biologia (R), chemia (P) ksh – Kornelia - j.polski (P), j. angielski (R), geografia (R) lel0u - j. polski (R), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) Lirangel - Angelika - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (P), geografia (R) Lovely888 j.polski (p) , j.niemiecki (p) , historia (p) Lucrecia3 - j. polski (P), j. angielski (P), geografia (P) Mandarynkia -j.polski (P), j.angielski (P), matematyka(P) m_martka - j. polski (R), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) ma_linka - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (P), biologia (R) maalwiinkaa2 - j. polski (R), j. angielski (P), historia sztuki (R), historia (P), geografia (P) marcia1003 - j. polski (P), j. angielski (P), WOS (P) martaj145 - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (P), chemia (R) martusia585 - j. polski (P), j. niemiecki (P), WOS (P) marynka42 - j.polski (R(, .j. niemiecki (P), matematyka (P), chemia (R) Mini007 - j. polski (P), j. niemiecki (P), matematyka (P) MissN - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (p/r) MeredithGrey - j. polski (R), j. angielski (R), WOS (R) mOniq - j.polski (P), j.angielski (P) i matematyka (P) moona1990 - j.polski (P),j. angielski (R), historia (P), WOS (R) muchahahaha - j. polski (P), j. angielski (P), geografia (P) naana - j. polski (P), j. angielski (P), geografia (P), matematyka (R) Neszikaa – j. polski (P), j. angielski (R), biologia (R) nicRu – j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R) nieprzytomna – Monika - j. polski (PP), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) organizm – Basia – j. polski (R), j. angielski (R), j. niemiecki (R), historia (P) paula007 – Paulina – j. polski (zwolniona), j. angielski (R), geografia (R) plameczka - j. polski (P/R), j. angielski (P), biologia (R), matematyka (P/R), chemia (P/R) Rebelious - Patrycja - j. polski (P), j. angielski (R), historia (R), WOS (R), geografia (R) RedApple - j. polski (P), j. angielski (P), biologia (P) Renia90 - j.polski (p), j.angielski (p), biologia (p) Serendipity - j. polski (P), j. angielski (R), historia (R), WOS (R) shewa - j. polski (P), j. angielski (R), biologia (P) sonnerin – Marta – j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R) sosik – Marta - j. polski (P), j. angielski (P), matematyka (R), geografia/chemia (P) suspense – Martyna – j. polski (R), j. angielski (R), matematyka (R) sydunia – Sylwia - j. polski (P), j. angielski (R), matematyka (R), geografia (R) Szarosc Teczy - j. polski (P), j.angielski(P), matematyka (P), geografia (R) wszełka – Karolina – j. polski (P), j. angielski (P), biologia (R), chemia (R) xCarmen - j. polski (P), j. angielski (P), historia (R), WOS (R) xxboo - j. polski (P), j. angielski P), WOS (P) xXsecretXx - polski (P), angielski(P), wos (P), geografia (R) zanetka007 – j. polski (P), j. angielski (P), geografia (R), WOS (R) zte - j.polski (P), j.niemiecki (P), historia (P), WOS (R) Zaczynamy ![]()
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. Edytowane przez Serendipity Czas edycji: 2009-05-07 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
To ja się melduję
![]() Jejku, zobaczcie ile osób wypisanych jest w pierwszym poście, a ile tak naprawdę się udziela ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Znowu kolejna część
![]() ![]() Dużo osób już się zapisało w pierwszej części, pare osób pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
jestem jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
no wlasnie malo sie udziela, trzeba ich powywalać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jestem!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak to "oczekujące" w tagach brzmi.
![]() ![]() ![]() ![]() No to za nowy wątek ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mi brakuje paru dziewczyn ktore tu bylu od dawna-jeszcze czasy studniowki itd
![]() Czasem wpada nam tylko xxboo ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
subskrybuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
musze isc sie tej glupiej geo zaczac uczyc
![]() wygnajcie mnie stad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja się już chyba nie będe uczyła, teraz sprzątam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O nowy wątek
![]() ![]() Może za 2 godziny siądę do książek ale narazie odpoczywam ![]() A w ogóle to mam ochotę na coś słodkiego a w domu nic nie ma ![]()
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja jak sobie zobaczylam ile nie umiem a ile powinnam umiec do piatku to jestem w szoku i odpoczywam na razie( i tak mnie glowa boli
![]() wiem ze musze tych stref klimatycznych sie nauczyc-na probnej i na probnej wyborczej bylo..NA probnej mialam 1 pkt z 2 z tego wiec nie najgorzej ![]() Strefy wg Okołowicza(w 3 klasie sie tego uczylam..ale oczywiscie pamiec ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Konkretnie chodzi mi o muhahaha i xxboo i pare innych..
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle będę miała taki wskaźnik laserowy do pokazywania na obrazach rzeczy, o których będę aktualnie mówić. I boję się, że mi ręce będą latały i ten czerwony punkcik będzie skakał po całym obrazie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
założycielka nowego wątku,proszona jest o przekierowanie linkiem do tutejszej siedziby maturzystek/ów
#22 |
Zadomowienie
|
Witam w nowej części wątku
![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
kurcze, ja żałuję, że wcześniej nie śledziłam wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Brakuje 1stLaDy, Muchahahahahy, xxboo, beoneself też się chyba dawno nie pokazywała, organizm...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Matko zaraz się wkurzę - podałam lin 2 razy w tamtym wątku,czytaj proszę.
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
boje sie piatku
![]() [no i wtorku-ustny polak] tylko ja nie umiem prezentacji? |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak nas tu dużo , że ciężko zwrócić uwagę. Podejrzewam,że dziewczyny się uczą, bo ja tez odwiedzam już tylko ten wątek , nic na Wizażu , na moich forach itd ...
![]() |
#29 |
maszyna, nie człowiek
|
Melduję się posłusznie. Ciagle mylę się w prezentacji.
#30 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie,ja mam maleńki kawałek napisany - sam wstęp.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.