|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymiana- ciuszki rozmiar S/M
witam wizazanki! jestem nowa na tym targowisku! prosze o wyrozumiałość jesli czasm zdarzy mi się odpisac wolniej
![]() czego poszukuję? właściwie nie mam sprecyzowanych potrzeb, moga byc to paski, tuniki, legginsy, długie bokserki z dzetami, cyrkoniami itp, ale nietylko, czekam na propozycje! nosze rozmiar s/m bardzo proszę odpisywac u mnie! zaczynamy ![]() dokładki na całej stronie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! 1-fioletowa koszula jej stan oceniam na bardzo dobry, załozona kilka razy rozmiar M, 2- biała bluzka , posiada fajne wstawki z cykoniami na rekawach, Edytowane przez agaaa1a Czas edycji: 2009-12-22 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: wymiana- ciuszki rozmiar S/M
Podaję rzeczywisty stan,nie ukrywam wad i tego samego oczekuję
Nie odmieniam sie jesli po wysyłce stwierdzisz ze zły rozmiar itd. Ty odpisujesz u mnie a ja u Ciebie ![]() Rzeczy wymienione bede usuwała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mam nadzieję, że się nie wcinam ![]() Coś za fioletową koszulę? Pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- biała bluzka , posiada fajne wstawki z cykoniami na rekawach
coś za nią??
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
1- różowa bluza PIMKIE rozmiar s/m
2- rózowy top, rozmiar s/m , 3- czerwona bluzka ze złotymi motywami rozmiar m , małe l bluzeczki sa używane, stan bd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A jakie są jej wymiary i stan?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kolejna dokładka
1-bluzka moro, rozmiar s/m 2- czarna bluzka rozmiar s/m/l regulowana 3-czarna z cyrkoniami, prezentuje sie lepieuj jak na zdjeciu! Naprawde sliczna rozmiar m 4-spodniczka mini jeans, rozmiar m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak juz robilas kopiuj wklej z mojego wątku to moglas chociaz czcionke zmienić.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1261418611 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1261559611 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.