|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chetnie przyjme:)
Chetnie przyjme perfumy i kosmetyki ( moga, takze byc probki)
Perfumy: - Jesus del Pozo: Halloween, In Black -firmy Demeter - Britney Spears Fantasy, Midnight Fantasy - Dior Addict, Dolce Vita, Hypnotic Poison, Midnight Poison, Addict Shine - Donna Karan Delicious Night, Cashmere Mist, Red Delicious - Emporio Armani Diamonds Intense - Guerlain Shalimar - Lancome Hypnose - Paco Rabanne Black XS for her - Valentino Rock n'Rose - Versace Crystal Noir - YSL Baby Doll, Elle, Young Sexy Lovely Kosmetyki: - IsaDora Moisturising Lip Gloss, Shiny Lip Lacquer - Faberlic Laquer Supreme ( lub jesli jest jakas konsultantka, ktora pomoglaby w zakupie tego blyszczyka) -olejki do wlosow Amla, Vatika Dabur - kosmetyki Kerastase -szampony Lancome i Kanebo -Chanel Mat Lumiere Fluide , Compact -paletki cieni Chanel, YSL, Lancome, Dior, Guerlain w odcienach fioletu - Chanel Aqualumiere Gloss - Clarinis Truly Mat Foundation - Revlon Colorstay ( dla cery tlustej) - Clinique podklad w plynie matujacy - Dior Diorskin Forever Liquid, Compact, Loose Powder - Dior Addict LipGloss, High Shine, Diorkiss -Diorshow Black Out, Unlimited, Diorshow -Estee Lauder Projectionist Mascara - Estee Lauder Double Wear Foundation - Guerlain Volume Mascara ( kolor violet) - Guerlain KissKiss Maxishine -HR Lash Queen Mascara -Kanebo podklad matujacy -Lancome Tusze Virtuose, Defincilis, Fatale, Hypnose, L'Extreme -YSL Everlong Mascara,Volume Mascara -YSL Matt Touch Foundation -YSL Touche Brilliance Prosze o wiadomosci w tej sprawie na ''moje prywatne wiadomosci'' - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chetnie przyjme:)
hej
służę próbkami lub odlewkami perfum, wszystkie pewne i oryginalne, black xs mam ok 10 ml, zapraszam do watku tam mam rozpiske perfum i pojemnosci kotre moge oddac pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.