|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwne reakcje mojego psa :D
Nie mam żadnego konkretnego problemu,ale ostatnio spotkałam się ze śmiesznym,a zarazem dziwnym zachowaniem mojego psa i chciałabym się Was zapytać dlaczego tak się dzieje i czy miałyscie do czynienia z jakimiś dziwnymi zachowaniami swoich zwierzaków?
Otóż, bawiłam się z pupilem i zaczęłam udawać kota. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziwne reakcje mojego psa :D
mój piesek lubi ogladać tv. jak jakieś ciekawe odgłosy są to patrzy i kręci łebkiem. śmiesznie wtedy wygląda. tak samo jes jak z telefonu mu puszczę odgłosy zwierząt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hihihihihi- bibiana- sorry - ale jedyne co w ty momencie przyszło mi do głowy- to to ,że psiak wzywa pomocy
![]() ![]() a serio to mój poprzedni piesek dokładnie tak reagował jak ktoś zagrał np na flecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Reakcja pieska jak najbardziej normalna. Moje czworonogi tez miewaly nie rzadko takie reakcje
![]() ![]() Jesli chodzi o dziwne reakcje u psiakow, to moja sunia jest jedyna w swoim rodzaju. Sa momenty kiedy mozna poplakac sie ze smiechu ![]() ![]()
![]() 15.07.2010r. - MGR! ![]() Edytowane przez carri_esce Czas edycji: 2009-04-07 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z carri_esce nie które psy właśnie tak reagują na wysokie dźwięki,zresztą mój pies reaguje tak samo,wydaję mi się to jak najbardziej normalne do natury psa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.