|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fryzura i makijaż na wesele w Łodzi
Witajcie dziewczyny,
w maju mam wesele siostry w Łodzi i poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego. Znalazłam sporo wątków z opiniami ale tylko o strzyżeniu i farbowaniu, a o czesaniu zupełnie nic. Jestem ze Szczecina, siostra w Łodzi mieszka od niedawna więc też się jeszcze nie orientuje za bardzo. Poradźcie gdzie najlepiej się wybrać. Potrzebuje też salonu gdzie robią ładne makijaże, fajnie by było gdyby fryzjer i makijaż był w jednym miejscu, ale nie jest to konieczne.
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura i makijaż na wesele w Łodzi
polecam ten salon
www.euro-styl.com
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura i makijaż na wesele w Łodzi
Dzięki
a możesz coś więcej napisać o tym salonie? Czy potrafią tam doradzić fryzurę i makijaż do sukni, urody etc? Czy makijaże i fryzury są trwałe? I czy masz na myśli konkretny salon (są 2 w łodzi)?Dziewczyny, może macie jeszcze jakieś propozycje. Wiecie coś na temat salonu fryzjerskiego Keune na terenie spa coen (www.coen-sap.pl) i gabinetu kosmetycznego też w tym spa?
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zadzwoń 042 6762056 umów się do pani Małgosi, nie pożałujesz.
Czesała się u niej moja przyjaciółka i wyglądała bosko. Ja mam ślub w tym roku w lipcu i też się do niej wybieram. Salon znajduje się na Piłsudzkiego tam gdzie jest Alma, ale uwaga nie jest tania! Umów się sporo wcześniej bo często wyjeżdża na szkolenia i nie zawsze można ją zastać! Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.