|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szybka wymiana.
Hej.
Mam kilka kosmetyków do pozbycia. Wszystkie są nowe i oryginalne. Zamienię je najchętniej na cienie do powiek w raczej ciemnych kolorach.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymiana.
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
COś u mnie za
YR, Les Plaisirs Nature, Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym, 400ml, ubytek max 20% Avon, Planet Spa, Rozświetlający balsam do ciała. zostało ok. 40% ze 150ml Naomi Campbell, Cat deluxe at night, woda toaletowa, 50ml, ubytek niecałe 10%, brak korka. I ewentualnie jeszcze jakas ksiazke Aghaty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
YR, Les Plaisirs Nature, Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym, 400ml, ubytek max 20%
coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304151 mam fioletowe cienie, mogę poszukać też innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Naomi Campbell, Cat deluxe at night, woda toaletowa, 50ml, ubytek niecałe 10%, brak korka.
Bourjois, Pastel Teint, puder prasowany brązujący, odcień 71- sienne, została ponad połowa. YR, Les Plaisirs Nature, Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym, 400ml, ubytek max 20% to mnie w sumie tez interesuje ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Sally Hansen, Diamond Strenght, lakier do paznokci, kolor Bejeweled Naomi Campbell, Cat deluxe at night, woda toaletowa, 50ml, ubytek niecałe 10%, brak korka. odp u mnie ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hey:0
cos u mnie za YR, Les Plaisirs Nature, Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym, 400ml, ubytek max 20% Sally Hansen, Diamond Strenght, lakier do paznokci, kolor Bejeweled, zostało ok. 75%
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No raczej nie opłaca się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.