|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kolczyczki :)
Cześć!!!
![]() Jestem nowa na forum. Kolczyki chciałam robić od dawna, ale zawsze nie mogłam się do tego zabrać i nie wiedziałam jak to wykonać ![]() Znalazłam to forumowisko i odrazu zaczęłam się brać do zarejestrowmnia. Mam pytania: 1. Jakie wy zrobiliście kolczyki??? Nie mam żadnych pomysłów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Jak się takie kolczyki robi??? 3. Co o tym sądzicie: http://qnszt.pl/cart/recalc.html Czekam na szybkie odp. P.S. Myśle że miło mnie przyjmiecie do forum! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolczyczki :)
1. jak przejrzysz to forum to zobaczysz jakie kto robi kolczyki
2. na samej gorze tego dzialu masz dopowiedni temat dla zielonych 3 link nie prowadzi do niczego o czym mozna bylo by cos sadzic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
No może jestem przeziębiona i przez to nie kumam ale nie bardzo wiem jak to ugryźć - od dawna chciałam robić kolczyki ale nie mam na nie pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Strona prowadzi do mojego koszyka, rzeczy które bym chciała kupić. Przepraszam za ten post ale nie moge się odnaleźć na tym forum, tyle tu postów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej zrobisz, jeśli zastosujesz się do rad merle3. Jeśli ma się jakieś pytanie, to trzeba najpierw się samemu wysilić i poszukać odpowiedzi i wskazówek - na Wizażu w dziale 'Zrób to sama' jest bardzo dużo o biżuterii, jakiej tylko zechcesz. Poza tym musisz wiedzieć, że jeśli chcesz stworzyć biżuterię, to raczej nikt Ci pomysłu nie da - każdy wykorzystuje swoje do swoich prac, przez co są oryginalne. Musisz sama pomyśleć. A jeśli kompletnie nic nie przychodzi Ci do głowy, to proponuję przejrzeć internet - dobrze.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzięki ale nie wiem gdzie znaleźć ten dopowiedni temat dla zielonych ??? HELP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Pierwszy z brzegu... Wystarczy choć troszeczkę się wysilić - mamy na forum wyszukiwarkę.
Dla zielonych |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Poza tym w koszyczku nie ma żadnych produktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11767101]Poza tym w koszyczku nie ma żadnych produktów.[/quote]
My nie mamy, bo tylko ona ma na swoim komputerze cookies z tego sklepu. Wystarczy czcionka zwykłej wielkości. Nie mamy problemów ze wzrokiem. A dwa: czemu mają być szybkie? Każdy z nas odpisuje na forum, jak akurat ma chwilę i chotę odpisać. "szybko, szybko, szybciutko, bo ja już och i ach chcę robić kolczyki, kolczyki, KOLCZYKIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!" Poczytaj forum. Jest tu mnóstwo bardzo wartościowych informacji. Odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. A robienie biżuterii to też miesiące pracy, uczenia się, poprawiania warsztatu, techniki - to nie jest "szybko, szybko, szybkoooooooooo!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!" Jeżeli nie masz cierpliwości nawet do tego, żeby PRZECZYTAĆ informacje z forum, to jakoś Twojej biżuteryjnej przyszłości nie widzę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Przepraszam. Mówiłam, że jestem nowa na forum i się nie znam tak jak wy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ale każda z nas była tu nowa, a 90 % nie zakładało takich tematów tylko najpierw forum przeglądało. wątki są tutaj z pracami dziewczyn (każda, która chce się pochwalić ma swój), i takie, gdzie wymieniamy się uwagami na temat sklepów, sprzedawców na allegro, bardziej pracochłonnch technik. po nazwie wątku powinnaś się domyślić czego dotyczy. Na samej górze jest wątek dla zielonych gdzie pytamy i uzyskujemy odpowiedzi na początkowe pytania. możesz też użyć wyszukiwarki forumowej i wpisać tam konkretną frazę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ze swojej strony moge Ci pomóc na tyle ile bede potrafiła, ale nie ma nic na tacy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dzięki!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To też inwestycja. Żeby zakupić produkty, trzeba mieć trochę pieniędzy.. więc jeśli zrezygnujesz z lodów latem i filmów w kinie, to będziesz mieć na kilka koralików i drut i narzędzia itp..
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.