|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy puder Isadora nr 69 wymienię na kredkę IsaDora lub jakiś puder transparentny
Witam,
Jak w tytule: wymienię puder prasowany IsaDory nr 69(Oil Powder Compact) użyty jeden raz na: kredkę do oczu Isadory w kolorze szarym lub czarnym lub jakikolwiek inny puder transparentny prasowany lub sypki. Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje, bo puderek jest naprawdę świetny (wysokie noty na KWC). http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19199 Używałam nr 68 przez ponad rok, byłam bardzo zadowolona, ale coś mnie podkusiło, rzuciłam się na ciemniejszy kolorek i niestety okazał się dla mnie za ciemny ![]() Proszę Was rozważcie moją propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy puder Isadora nr 69 wymienię na kredkę IsaDora lub jakiś puder transparent
witaj , już miałam się odezwać w Twoim poprzednim wątku ale zapomniałam chyba
![]() mam puder bourjois o bardzo niewielkim zuzyciu, kolor rose jasniutki bardzo i kredkę isadora czarną też mogę wydać bo mam dwie...uwielbiam je ![]() jak byś była zainteresowana to dokładniej opiszę zużycie kredki albo porobię zdjęcia najlepiej
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy puder Isadora nr 69 wymienię na kredkę IsaDora lub jakiś puder transparent
Cytat:
Oj tak, jestem zainteresowana jak najbardziej ![]() A co to dokładnie za puder? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jestem jak najbardziej za
![]() Widzę, że dobijemy targu, bardzo się cieszę ![]() Jako że jestem nowa na Targowisku wolisz pewnie, abym to ja pierwsza wysłała Tobie IsaDorkę - nie ma sprawy. Podaj mi proszę adres a ja Tobie prześlę swój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czyli puder za puder? ale ten mój jest lekko używany, kilka razy. Ubytek jakieś może 3 %. Leciutko starty ten menisk wypukły
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.