|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Do posiadaczy foksterierów
Czy jest tu ktoś kto ma lub miał pod swoim dachem dwa foksiki?
![]() Sama mam jednego ale chcę jeszcze drugiego. Obie byłyby płci żeńskiej. I tu nasuwa się pytanie - jak będą wyglądać relacje między tymi dwoma zadziornikami? ![]() Starsza miałaby 3 lub więcej lat jakbym przygarnęła szczeniaka. Ktoś może był w podobnej sytuacji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do posiadaczy foksterierów
w przypadku suń nie powinno być przeciwwskazań wiem, że w przypadku samców jest to wręcz "zabronione" gdyż często dochodzi (nawet pomimo kastracji) do walk między psami (terriery ogólnie mają wysoką samoocenę i są dość dominujące), wiem, że sprawa ma się lepiej z kotami (ja mam foxa może nie-czystej krwi ale cechy ma dominujące foxa) to lepiej dogaduje się z kotami jednak, niż z psami, ale to samiec.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuzynka miała córkę mojego psiaka i jak ona miała 7 lat kupili dzieciom szczeniaka husky , dopóki tamten był mały - to foxterierka mu życ nie dała, podgryzała go , odganiała od michy. dopiero jak tamten podrósł to zacczeły żyć w zgodzie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z dwoma suczkami nie powinno być większych problemów, gorzej byłoby z psami. Weź pod uwagę charakter swojego psa i jego stosunek do innych w swojej obecności. Może zorganizuj mi jakąś zabawę z innym psem u siebie w domu i zobaczysz jak będzie reagował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.