![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pielęgnacja, apteczne, do włosów - zapraszam!
Nieaktualne
Razem od 5.04.2004 ![]() Żona od 16.02.2013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NaamaH6669 Czas edycji: 2009-04-08 o 20:20 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pielęgnacja, apteczne, do włosów - zapraszam!
to może z tych 'innych rzeczy' wybierzesz coś ode mnie za wax'a?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za zainteresowanie, odpowiedziałam w Twoim wątku.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
olejki kokosowe w takich 'tubkach'. Przed użyciem wkładasz na 1min do wrzątku i nanosisz na mokre włosy. Do włosów suchych i zniszczonych.
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- oriflame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie to
Esthederm Institut Sensi System Calming Biomimetic Cream NOWY, ZAPAKOWANY W FOLIĘ, krem do cery wrażliwej, reaktywnej, 50 ml ale sądząc z tego co znalazłam w necie, to niezbyt korzystna dla Ciebie wymiana masz coś poza wątkiem? ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ok, to popatrz na spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wiesz co pomyślę jeszcze, bo co do Effaclaru to on mi raczej krzywdy nie zrobi, a ten nowy krem może, nie znam go po prostu
chyba że masz inną opcję w zanadrzu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
raczej nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() na razie Ninka w negocjacjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za:
Esthederm Institut Sensi System Calming Biomimetic Cream Mogę oddać za niego również niektóre perfumy z wątku a poza wątkiem mam jeszcze dwie nowe miniaturki w tubce po 5 ml kremów aptecznych do cery wrażliwej,naczynkowej: -SVR Rubialine creme -Isispharma Ruboril i mogłabym zrobić odsypkę na próbę peelingu enzymatycznego Kanebo,do jakiegoś opakowania zastępczego.Super do cery wrażliwej,ma postać proszku. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-03-02 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dot.:
![]() ![]() Mam 1/3 podkładu LRP Toleriane Light Beige nr 11... witam czy moglabys przesłąc mi link z opisem na kwc tego podkladu jak mozesz odpowiedz w moim wątku wymiankowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bioderma White Objective Krem przeciwko przebarwieniom 29 tubek po 2 ml = 58 ml
-jaka data waznosci??
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Bioderma White Objective Krem przeciwko przebarwieniom 29 tubek po 2 ml = 58 ml ?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos za:
Joanna - Szampon rewitalizujący kolor - popielaty - fioletowy szampon do włosów blond przeciwdziałający żółknięciu - 1/2 butelki z 500 ml. L'Biotica Wax do włosów blond intensywnie regenerująca maseczka - zostało ok. 3/4 ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bioderma White Objective Krem przeciwko przebarwieniom 29 tubek po 2 ml = 58 ml cos u mnei?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To może krem Diora HydrAction dwa razy zaledwie użyty,tester ale niczym nie różniący się od zwykłego produktu i cos z wątku?
Widzę,że szukasz Niny czerwonej,a znasz tę żółtą którą ja mam?Też jest bardzo optymistycznym zapachem i do tego trudnym już do zdobycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To jest ten krem:
http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrAction.html Otwarty około dwóch miesięcy temu(te sreberko zabezpieczające),i wypróbowałam tylko z ciekawości,bo dokańczam na razie inny krem.Kod 7H01 Za Twój krem oddam tego Diora i Ninę żółtą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() w takim razie jak widziałabyś wymiankę Mariona na Seboradin? Bo ja jestem jak najbardziej ZA ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej! Podoba mi się Vichy i balsam Biodrmy, może znajdziesz coś za nie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312978
Pozdawm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No to jeśli jest nawet więcej niż pół to faktycznie wymiana nie byłaby dla Ciebie zbyt opłacalna
![]() W takim razie sama nie wiem- może ten Marion + próbka avonowskich Tomorrow / ew. może bardziej zainteresuje Cie lakier do paznokci (łososiowy róż) Lovely / albo maseczka Latte Kallosa ( jednak nie zostało jej dużo w pojemniczku..) / a może nowe, nienoszone kolczyki C&A ( kolor - miodowa, ciemna żółć, wkrętki).. Sama nie wiem co jeszcze mogłabym zaproponować ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
2.Perfecta No problem! Antytrądzikowy krem matujący redukuje blizny i przebarwienia /90%/
4.Tea Tree Blemish Solver oriflame /95%/ 5.rimmel Eye Gloss Opalizujący błyszczyk do oczu w kremie 005 /80%/ Cacharel Amor Amor Sensual Body Lotion NOWY 50 ml Vichy Oligo 25 do cery normalnej/mieszanej - zostało 1/2 słoiczka, oczywiście krem nabierany szpatułkami, w pudełku pasuje ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
... więc co Ty na to?
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Mnie taka opcja jak najbardziej pasuje ![]() ale to moja pierwsza wymianka, więc nie bardzo wiem jak się za to zabrać... ![]()
Punkt 'G' u kobiety?Jest na końcu słowa shoppinG ![]() Edytowane przez agata.c Czas edycji: 2009-03-06 o 21:05 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to jak z tymi olejkami za waxa? Bo nie wiem czy wymieniać się z kimś innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w którymś z moich wątków za wax i szampon seboradin?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
A ja czekam u siebie na odpowiedź
![]() ( 2 Seboradiny ZA nowego Mariona+ próbka Tomorrow+ lakier Lovely+ próbka cieni MAC - kolor violet - jeśli jesteś zainteresowana) ![]()
Punkt 'G' u kobiety?Jest na końcu słowa shoppinG ![]() Edytowane przez agata.c Czas edycji: 2009-03-07 o 21:13 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.