|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
estyl.pl
witam
ależ jestem w szoku wow ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: estyl.pl
Aguś!
![]() Wygląda to imponująco.Buszuję właśnie po sklepie i oczka mi się śmieją. ![]() ![]() Gratuluję pomysłu, realizacji i życzę sukcesu! Ale to jest akurat pewne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze- pamietam jak niedawno Agnieszka wspominala o jakiejs niespodziance ktora szykuje. Teraz juz wiem o co chodzilo
![]() Po drugie- naprawde swietny pomysl i wspaniala jego realizacja. Naleza sie gratulacje i podziekowania ![]() ![]() Po trzecie- bardzo mi sie podoba napis estyl.pl w tle ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja już się nawet zarejestrowałam
![]() Fajna stronka ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: estyl.pl brawo!
Super!!
![]() czekałam z niecierpliwością na niespodziankę, o której wspominała kiedyś Aga. Prawie od tygodnia nie miałam czasu, żeby "posiedzieć" dłużej na wizażu, teraz zaglądam a tu .. ! ![]() Trzymam kciuki i do zobaczenia.. na zakupach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja również gratuluje!!!!
![]() Niestety bardzo żałuję, że dostępne są kosmetyki wyłącznie drogich firm... Moją studencką kieszeń niestety na nie nie stać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No własnie, z rańca weszłam na wizaż a tu nowa szata strony, zastanawiałam się co to za firma
![]() ![]() Również pamiętam jak Aga wspominała o niespodziance, ale taki prezent, prawie Gwiazdkowy... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czy w sklepie będą tylko kosmetyki dystrybuowane przez Balticcompany, czy też planowane jest poszerzenie oferty o inne firmy/dystrybutorów? Ciekawa jestem jak to będzie? Jakiś rozwój? A może nie ograniczać się do kolorówki? Byłaby to wtedy niezła konkurencja dla Esentii, tam nie ma aż tak dobrych marek kosmetyków kolorowych! Życze siły na dalsze zmagania!
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja was odsyłam do tego wątku w którym poruszono temat cen w estyl:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1099823101 uważacie że te ceny są opłacalne?? pozdrowionka
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Zuzanka napisał(a):
> a ja was odsyłam do tego wątku w którym poruszono temat cen w estyl: > http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1099823101 > > uważacie że te ceny są opłacalne?? > pozdrowionka Nie, oczywiście, że tak nie uważam... Każda cena powinna być opłacalna, czyli minimalna... Czyli najlepiej, jakby w ogóle ceny nie było. ![]() Jeśli naprawdę weszłaś na Estyl.pl, powinnaś znaleźć informacje o rabatach dla stałych klientów (od 1 do 5%), powinnaś znaleźć pierwszą promocję na 20-25% (będzie ich więcej), powinnaś dodać koszt dojazdu dla osób, które nie mają Sephory za rogiem, powinnaś dodać kwestię braku towaru w sklepie (która nie dotyczy Estyl.pl, codziennie zaopatrywanego bezpośrednio z magazynu dostrybutora)... Mimo to popieram Ciebie w całej rozciągłości. Ceny są. I takie będą. Jest jednak coś, czego nie ma ![]() Z poważaniem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A mi sie estyl.pl podoba. W szczegolnosci palety Pupy, nie wszedzie mozna dostac wszystkie naraz... no i czekam na poszerzenie asortymentu, to bylby swietny pomysl, gdyby w sklepie mozna bylo znalezc kosmetyki trudno dostepne w Polsce (ale posiadajace oficjalnego dystrybutora)...
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedna prosbe,czy moglibyscie wpisac tam pojemnosci,wtedy latwiej sie rozeznac
![]() Ps.Zlo-sprawdz kiedy jest losowanie nagrod w konkursie Norela-w czerwcu??
![]() |
![]() |
#13 |
Rzabbocop
|
Ceny sa jakie są.
Weź może pod uwagę, że nie każdy jest z Warszawy lub z innych większych miast. U mnie w dziurze mogę sobie najwyżej pójśc do rossmanna a chyba w jedynej perfumerii gdzie mogę nabyć te kosmetyki, pani patrzy mocno z góry na wszystkich którzy nie wyglądają jak chodząca fortuna. Dziękuję bardzo za taką obsługę. Uważam, że ten sklep to świetny pomysł i zamierzam w przyszłości korzystać z niego. Koszt 6,5 za wysyłkę zupełnie mnie nie odstrasza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Estella napisał(a):
> Ja mam jedna prosbe,czy moglibyscie wpisac tam pojemnosci,wtedy latwiej sie rozeznac ![]() Dobra uwaga! ![]() > > Ps.Zlo-sprawdz kiedy jest losowanie nagrod w konkursie Norela-w czerwcu?? A ta jeszcze lepsza!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
estyl.pl to naprawde fajny pomysl, rowniez gratuluje, lecz niestety sa dostepne tylko drozsze kosmetyki
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję ze asortyment się powiększy - o pielęgnację (np. poszukiwana przeze mnie seria Miss Milkie Pupy), perfumki, kosmetyki do włosów nie tylko blond, itp
![]() W każdym razie start bardzo dobry - trzymam kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Re: Kasiap
Kasiu o ile się nie mylę jesteś z Katowic??
Jeśli tak to miss milkie jest w sephorze w Geant'cie i w Mikołowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gość
|
> Ps.Zlo-sprawdz kiedy jest losowanie nagrod w konkursie Norela-w czerwcu??
Już jest poprawione ![]() |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Re: Kasiap
Wyprobuj sobie strzelajaca pianke z tej serii, pojecia nie wiem czemu to ma sluzyc, ale smieszne jest
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Gość
|
kasiap napisał(a):
> a ja mam nadzieję ze asortyment się powiększy - o pielęgnację (np. poszukiwana przeze mnie seria Miss Milkie Pupy) Trafiłaś w dziesiątkę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
"Nastepny brand" hue hue
![]() A by the way to w ogole great, Miss Milkie rzadzi, znaczy rules ![]() ![]()
![]() |
#23 |
🦄
|
Ja w sumie mam odrobinkę kosmetyków Pupy u siebie w mieście i jakby pochodzić pewnie dużo by się znalazło, ale po co mam tracić swój cenny czas i latać jak potem mi paczuszka podjedzie pod domek
![]() ![]() A można mieć jakiś mały wpływ na to, co pojawi się w sklepie?? Sugestie mile widziane?? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: estyl.pl - Miss Milkie
Tak jak obiecałam nowa linia pojawiła się właśnie w sklepie. Już możecie same podziwiać Miss Milkie
![]() A wszelkie sugestie odnośnie tego i przyszłego asortymentu mile widziane. Tylko proszę na mojego maila bo konkurencja nie śpi ![]() Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.