|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
moje nieśmiałe początki :)
Serdecznie witam wszystkie Forumowiczki. Właśnie zaczynam swoją przygodę z biżuterią i chciałabym zaprezentować swoje dziełka. Bardzo proszę o opinie, czy nad czymś muszę popracować i czy podoba się Wam całokształt...
![]() 1. Agat karneolowy i srebrne elementy. 2. Brązowa lawa wulkaniczna, rzemień czarny i srebrne kulki ażurowe. 3. Stopniowane kulki fasetowane z onyksu i srebrne przekładki. 4. Swarovski Galactic 19mm w kolorze copper i srebrne elementy.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moje nieśmiałe początki :)
Właśnie zaczynasz??
Ktoś kto zaczyna nie sprzedaje od razu swojej bizuterii... A na jednym zdjęciu jest metka!! Prace ładne, na srebrze, ale jakoś nie sądzę byś dopiero zaczynała...
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie uważam, żeby pół roku to był jakiś mega staż, na allegro chciałam spróbować sprzedaży, ale za dużo z tym roboty i prowizja za wysoka, więc pozostanę przy hobby. Ilość wejść na aukcję jest wymiernikiem czy coś się podoba ludziom czy nie, a że przy okazji zakupili conieco - nie będę płakać. Pytam o opinie i będę za nie wdzięczna i dziękuję za "miłe" powitanie na forum.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Prace, które pokazałaś są, że tak powiem - bezpieczne. Więc nie można Cię skrytykować tradycyjnie za loopy, bo ich nigdzie nie ma
Od technicznej strony wydaje mi się, że prace są proste, toteż nie można się czepić, bo ciężko coś tutaj zepsuć. Jeśli dobrze zamocowałaś łapaczki do rzemieni i linek oraz porządnie zacisnęłaś ogniwka, to jest łokej. Natomiast reszta jest kwestią gustu klientów Moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- A tak swoją drogą... W stosunku do galerii to allegro ma chyba niską prowizję. Nie pamiętam, musiałabym przegrzebać się przez regulamin allegro, ale kiedy sprzedawałam to na pewno nie było 20-30%. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież napisałam, że prace są ładne i już w srebrze co jest dużym plusem...
Tylko nie wiem po co pisać, że się zaczyna skoro nie jest to prawdą...? harmartolos ma rację, że akurat w co pokazałaś trudno coś źle zrobić... Pokaż nam jeszcze coś, bo zapowiada się ciekawie
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
To jest prawda,pokazałaś bezpieczne rzeczy
.nie można się do niczego przyczepić .Mi osobiście podoba się to,że wrzuciłaś prace z ładnymi materiałami(uwielbiam ).Chcę więcej !
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i jak sprzedaż to jeszcze prowizja. Niby za wystawienie grosze, ale jest tego tak dużo, że jak chcesz żeby było na pierwszej stronie to już ci liczą w kilkudziesięciu zł. A w galerii sobie wisi ile chce i płacisz jak sprzedaż ![]() No i ceny nie weźmiesz takiej jak w galerii, niestety ![]() A prace ładne i stylowe. Zwłaszcza kolczyki!
leonasch Edytowane przez cayen1 Czas edycji: 2009-04-03 o 13:51 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne prace, najbardziej przypadła mi do gustu 3
Jak już "siedzisz" w tym pół roku, to pewnie masz więcej prac, z chęcią je obejrzę, pewnie nie tylko ja
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Super, 3 praca rewelacja!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się kolczyki i naszyjnik z lawą. Turkie, pół roku to nie początki
Podejrzewam, że się trochę bałaś naszej opinii i dlatego tak.. ja czekam na więcej prac |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się kolczyki i te drugie czarne korale. Poza tym ciekawie zrobione zdjęcia
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Używasz porządnych materiałów i starannie je dobierasz. Widać dbałość o detale (czego mi brak
), to bardzo kobiece i klasyczne prace, śliczne.no i przedewszystkim pracuj i nie przejmuj sie złośliwymi komentarzami. Jesteśmy w dziale 'hobby' nie wiem, czemu niektórzy użytkownicy traktują jak sprawę życia i śmierci. Ja też traktuję biżu jako relaks i jeśli ktoś chce kupić, kupi, jak nie to nie i co z tego Pozdrawiam i czekamy na więcej prac
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
prace ładne i faktycznie bezpieczne, podoba mi się lawa na rzemieniu, naszyjnik z agatami jest dla mnie trochę nakombinowany, ale akurat mam fazę na wszystko-wszędzie-po-równo i wolałabym całość z kłów
podobają mi się też kolce, chociaż wykasowałabym te zawijasy na dole, po co kombinować czekam na więcej ![]() ps. tylko na fotkach unikaj takich ostrych cieni, bo się robi thrillerowo
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Nie warto być, bo nikt nowy nie będzie chciał pokazywać prac oprócz was samych. A czy ktoś sprzedaje czy nie to jego sprawa uważam. Pozdrawiam
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

.nie można się do niczego przyczepić

Podejrzewam, że się trochę bałaś naszej opinii i dlatego tak.. ja czekam na więcej prac
jestem również