|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
gdzie o mozna kupic?
Czesc wam dziewczyny!
mam takie pytanie chodzi mi o to ze ide na sylwestra w sukni.ze nie moge ubrac normalnego stanika,poniewaz bedzie go widac i z przodu i tylu wiec potrzebuje takich silikonow (tak sie to chyba nazywa) na spinanie.Nie mam pojecia gdzie by to mogla kupic gdzies to reklamowali ale nie wiem gdzie pliss pomozcie mi bo dni uciekaja raz dwa i bedzie 31.12 z gory dziekuje za odpowiesz cmoczki ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: gdzie o mozna kupic?
wiesz co, kiedyś chyba widziałam coś takiego na allegro... poszukaj, może akurat...
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: gdzie o mozna kupic?
poszukaj w internetowych sklepach z bielizna- widzialam kilka razy
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: gdzie o mozna kupic-juz znalazlam:P
thx dziewczyny mam juz no ale nie powiem ,ze jest to tania sprawa(130zl) ale wkoncu czego sie nie robi do wygladki pozdro i dziekuje pa pa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.