|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Gotowe kremy do tortów
Szukałam podobnego wątku ale znalazłam tylko o ciastach w proszku. Mam prośbę o opinie dotyczące kremów do tortów w proszku. Konkretnie chce przyrządzic czekoladowy. Jak Wam smakują takie kremy?, jakie firmy polecacie i najważniejsze,czy takie jedno opakowanie starczy do przełożenia dużego biszkoptu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Gotowe kremy do tortów
Ja używam kremów do tortów z Dr.Oetkera. Są bardzo smaczne i wystarczają do przełożenia nawet dużego biszkoptu. Mają dobra konsystencję i długo utrzymują się na torcie, a poza tym zawsze wychodzą no i robi się je 5 minut. Są różne smaki do wyboru: waniliowy, śmietankowy, czekoladowy, ajerkoniakowy i teraz jest taki nowy o smaku toffi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe kremy do tortów
Ja także jak nie chce mi się robić swojego, kupuję Dr. Oetkera. Czekoladowy to mój ulubiony. Wychodzi świetny
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.