|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
KW:Burnus, Kamill, Krem do cery normalnej i mieszanej na dzień
poszukuję tego kremiku od jakiegoś czasu, niestety bezskutecznie. Czy ktoś mógłby mi pomóc i podzielić się ze mną informacją, gdzie można go kupić w Warszawie? Mam żel do mycia twarzu Kamill i jest to moje największe odkrycie ostatnich czasów... Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: KW:Burnus, Kamill, Krem do cery normalnej i mieszanej na dzień
Wiem, że to nie będzie pocieszające, ale ja ten kremik kupiłam sobie w Niemczech, bo w Polsce nigdy go nie spotkałam. Przy okazji podciągam wątek, bo sama jestem ciekawa, czy jest do kupienia u nas.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ja tez go mam zakupionego w Niemczech ale jak bylam w PL na urlopie to widzialam go w sklepie. Byly prawie wszystkie do mieszenje na dzien i nanoc i do suchje cery tez na dzien i na noc. jedyne czego nie widzialam to kroemow to skory juz starzejacej sie i maseczek w saszetkach, to mi sie nie zucilo w oczy. Kremy te widzialam w zwyklych drogeriach tych obslugiwanych przez sprzedawce i tych samoobslugowych. Niestety nie jestem z Warszawy i tu pomoc nie umiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
oj, szkoda... zamówiłam go w esentii ale zadzwoniła do mnie pani i powiedziała że "na razie" go nie ma, sama nie za bardzo wiedziała kiedy będzie... szkoda... dziękuję serdecznie za pomoc, chyba muszę go "ściągnąć" z niemiec...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Z tego, co mi powiedziała jedna z ekspedientek w sklepie kosmetycznym w Krakowie, kiedy to poszukiwałam żelu do mycia twarzy Kamill (i właśnie tam znalazłam) to aktualnie nie ma dystrybutora tych kosmetyków na Polskę i dlatego są takie trudności z nabyciem tych kosmetyków. Pani miała je jeszcze ze starych zapasów, na wyczerpaniu zresztą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.