|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czas na zmianę [?]
Tak sobie przeglądam różne wątki i widzę, że potraficie naprawdę dobrze doradzić. Więc może we mnie tez spróbujecie coś zmienić?
Mam długie, czarne włosy z prostą grzywką. Mój naturalny kolor to bardzo jasny brąz/ciemny blond, ale w ogóle mi się nie podobał i rok temu zafarbowałam się na czarno. Teraz ten kolor już mi się znudził i chciałabym coś nowego. Myślałam o rudym, coś na styl Ashlee Simpson, ale nie wiem czy by mi taki pasował. Może macie inne pomysły? Jestem raczej baaaaardzo blada. Na codzień maluje sobie czarne kreski eyelinerem/kredką i rzęsy pogrubiajaco-wydłużającym tuszem. Najbardziej zależy mi na zmianie fryzury, za jakieś rady dotyczące makijażu też będę bardzo wdzięczna. Zdjęcia: 1. 2-3 miesiące temu 2. miesiąc temu 3. miesiąc temu i 3 ostatnie to aktualne [w sumie niczym nie różnią się od tych sprzed miesiąca xD] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czas na zmianę [?]
widzę że masz styl emo
rude włosy nawet by pasowały ale takie żywe bardzo. Jesteś blada więc żywy kolor włosów byłby wskazany. A co do grzywki to ja bym nic nie zmieniała, dobrze ci w niej a jak ci się znudziła to np. spinaj ją do góry jakimiś kolorowymi spinkami i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zrob sobie asymetryczna fryzurke z jednej strony włosy w poł szyji a z drugiej zostaw długie. jezeli chcesz mozesz tez sciac włosy na równe i zostawic tylko 3 dlugie pasemka wiem ze wyglada to genialnie bo kumpela opstatnio sobie coś takeigo zrobiła. Bardzo mi sie pdoobała ta twoja grzywka z 1 zdjecia xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nie chciałabym za bardzo ścinać włosów z długości, bardziej myślałam nad zmianą koloru i grzywki. Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Intensywny rudy Simpson zdecydowanie tak. Nawet posunęłabym się dalej i zrobiła taką grzywkę jak ma Ashlee.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
właśnie strasznie mnie ciągnie do tego rudego *___* ale boje się, że fryzjer mi coś zepsuje i będę miała na głowie jakąś marchewke ;x
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ten makijaz oczu nie dodaje Ci uroku- rozumiem, ze to taka moda , styl.. Ashley to naprawde dobra inspiracja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem powinnaś zrezygnować z obrysowywania całego oka kredką, może wystarczyłaby kreska na górnej linii rzęs, oczywiście mocno wytuszować, jeżeli lubisz. Widać, że jesteś bardzo młoda a ten makijaż odbiera Ci dziewczęcego uroku.
![]() Grzywka zdecydowanie na bok, może tak jak Ashley w propozycji guantanamera.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.