![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Podkład i baza Shiseido+kilka drobiazgów
NIEAKTUALNE
Wymienię **Podkład SHISEIDO Sun Protection SP40 z kartonikiem i nieużywaną gąbeczką. Kupiony 2 tygodnie temu, użyłam kilka razy, niestety za jasny dla mnie.Myślę że zostało 3/4 całości, bo odlałam ciut aby rozjaśnić SP60, bo ten z kolei za ciemny. **Shiseido Baza pod podkład Matifying Veil Spf 15, użyta kilkanaście razy, super wydajna **Masło do ciała TBS(duże),najnowsze-wiśniowe,użyłam kilka razy **Sally Hansen Problem Cuticle Remower-preparat na skórki, raz użyty Za drobiazg oddam też serum RENEW(z biochemii urody) zrobione 15.03,użyte 2 razy,fajne ale dla mnie za tłuste Szukam -Zapach Lancome- Miracle -Szampon Kanebo, nawilżający -NailTek odżywka podkładowa II -Active C XL, nowy lub prawie nowy -Fajną pielęgnacje dla cery dojrzałej np.Galenic Biophyce Nie interesują mnie kosmetyki niskopółkowe,cienie ,błyszczyki, balsamy, ubrania, biżuteria Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-04-14 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład i baza Shiseido+kilka drobiazgów
czesc
![]() ta baza shisedio-to ta z gąbeczką minimalizująca pory? mam w wątku krem na noc eris-a,ale nie wiem czy by Ci podpasował ![]() mam też nowy krem dax cosmetic yoskine30+-jest to nowa luksusowa seria kremów przeciwzmarszczkowych http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326093 Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-04-06 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Konto usunięte
|
hat, to jasny(blady) czysty beż, myśle że fotka nie odda koloru.Coś mi sie przypomina że kiedyś rozmawiałyśmy juz o kolorach podkładów, jeśli pamiętasz i przypomnisz o jakim rozmawiałyśmy to Ci porównam
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestey ma filtr-10
a ten na noc erisa-INCENTIVE to ten obszar pielęgnacji twarz rodzaj skóry: każda stosowanie: na noc wiek: powyżej 40. roku życia Formuła kremu oparta na kompleksie HexaComplex40+™ wyraźnie wpływa na zdolności naprawcze skóry, sprzyja jej regeneracji, redukuje zaczerwienienia, wysuszenie i łuszczenie się. Krem posiada silne działanie przeciwzmarszczkowe. Już po 3 tygodniach stosowania zmarszczki ulegają spłyceniu (o 27%*), a skóra staje się gładsza (o 9%*) i bardziej elastyczna. Zawarte w recepturze wyciągi roślinne wspomagają skórę w walce z wolnymi rodnikami, redukują skutki negatywnego wpływu promieniowania UV i działają przeciwzapalnie. Lipidy masła kakaowego oraz wosk z oliwek doskonale wpływają na nawilżenie i odżywienie skóry (66%* już po 3 tygodniach). Krem posiada delikatny zapach i jedwabistą konsystencję. Polecany do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry /na noc/ Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-04-06 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;11775954]hat, to jasny(blady) czysty beż, myśle że fotka nie odda koloru.Coś mi sie przypomina że kiedyś rozmawiałyśmy juz o kolorach podkładów, jeśli pamiętasz i przypomnisz o jakim rozmawiałyśmy to Ci porównam
![]() [/quote] Hmm, może o Colorstay Softflex w odcieniu sand beige? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
nulko niestety, wszystko co by mnie interesowało już wymieniłaś
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Tak możliwe, bo swego czasu wymieniałam, jeśli to o nim to shiseido jest spooro jaśniejszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za preparat na skórki?
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie/?? za *Podkład SHISEIDO Sun Protection SP40 z kartonikiem i nieużywaną gąbeczką.
Kupiony 2 tygodnie temu, użyłam kilka razy, niestety za jasny dla mnie.Myślę że zostało 3/4 całości, bo odlałam ciut aby rozjaśnić SP60, bo ten z kolei za ciemny. **Shiseido Baza pod podkład Matifying Veil Spf 15, użyta kilkanaście razy, super wydajna mam poza watkiem jeszcze roz bourjois 33
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
**Podkład SHISEIDO Sun Protection SP40 z kartonikiem i nieużywaną gąbeczką.
![]() |
#18 |
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;11779027]
Tak możliwe, bo swego czasu wymieniałam, jeśli to o nim to shiseido jest spooro jaśniejszy[/quote] OK, no trudno. Dzięki, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
niestety nic z Twoich rzeczy mi się nie przyda
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- jago u Ciebie również nic nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
może coś u mnie za podkład shiseido?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324263 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka m,am nailtek foundation II Z 15ML zostało min 8ml
'interesuje mie mas,lo do ciala
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Basiu, no przykro mi,ale raczej nie.Nie chce sie wymienić na coś czego nie zużyję,albo wyląduje znowu na targowisku, mam nadzieję że rozumiesz
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11786204]może coś u mnie za podkład shiseido? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324263[/QUOTE] niestety nic nie znalazłam za podkład ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Muciu wymiana połowy nailteka za masło jest dla mnie zupełnie nieopłacalna.A Twojego wątku nie będę już przeszukiwała, robiłam to wielokrotnie, pisałam co mi się podoba i ZERO reakcji z Twojej strony.Sytuacja powtarzała sie wielokrotnie i kilku wątkach, wiec mówię DOŚĆ, moja cierpliwość się wyczerpała Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-04-07 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
witam,
Interesuje mnie podkład oraz baza ![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
milenko, masz fajne kremy, podoba mi sie Clarins i Clarena,
ale mam jeszcze swoje specyfiki do wykończenia,Twoje kremy są otwarte a musiałyby z pół kroku poczekać więc sie raczej nie zdecyduje. A może masz coś poza wątkiem nieotwieranego na noc dla starszejszej buźki ![]() Kiedyś rozmawiałyśmy jeszcze o bluzce polo T.HILFIGER czy jest aktualna i czy wchodzi w rachubę, jaki to rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Mogę Ci oddać tę Escadę ale w mniejszej pojemności. Mam po za wątkiem 15/30ml. mogę Ci dodać jeszcze serum Collistar do włosów
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.