|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wakacyjne postanowienia ;).
Tak jak w tytule - Wasze wakacyjne postanowienia
![]() ![]() 1. Odżywiać się zdrowo (dużo owoców, warzyw, wody mineralnej itd. i zero! słodyczy, fast foodów i wszystkiego co niezdrowe) 2. Regularnie zażywać suplementy (Silica) 3. Nie opalać się (będę się wyróżniać na plaży :P, cera mi się nie zniszczy - zawsze od słońca mam okropny, okropny wysyp na twarzy ![]() 4. Myć włosy jak najrzadziej (kiedy np. nie wychodzę nigdzie) aby odzwyczaiły się od codziennego mycia i nie przetłuszczały się tak strasznie szybko. 5. Podkład nakładać jak najrzadziej aby cera mi się poprawiła i mogła oddychać. 6. Dbać regularnie o ciało. 7. Odpocząć, odpocząć, odpocząć ;]. To chyba tyle. jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ![]() Czekam na Wasze postanowienia ![]()
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne postanowienia ;).
Cytat:
![]() Do tego: - przeczytać min. 2 lektury, aby w roku szkolnym było mi lżej. - schudnąć ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja zamierzam:
Stosowac się do wszystkich rad dermatologa ![]() Odzwyczaic się od czekolady Odzwyczaic się od soli! Zrobić duże zapasy zielonej herbaty - pić ją 3 razy dziennie! Więcej owoców i warzyw oraz RYB wyrzucić z jadłospisu mięso wołowe i wieprzowe - zostaje tylko drób ![]() opalić się... sztucznie - regularne uzywanie balsamów brazujących zaprzyjaźnić się z depilatorem - bo na razie między nami bywa różnie... wreszcie wypocząć = zminimalizowac worki pod oczami ![]() Najbardziej chciałabym poprawić cerę tak, żebym nie wstydziła się wychodzić bez podkładu/pudru z domu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Ćwiczyć (chcę zrobić szpagat i do tego aerobiczna 6 weidera)
-Nadrobić zaległości w swoim hobby -Regularnie sprzątać w pokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ojj...
ja bym chciała w lipcu wyszczuplić nóżki , żeby w sierpniu w krótkich spodenkach pochodzić. czyli rower, bieganie, rower bieganie. ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do dermatologa to właśnie zmieniłam i chodzę do nowego -tamten wydawał mi się dobry, ale doszłam do wniosku że przez jego nie umiejętne leczenie, metodą chybił-trafił (dawał mi miliony leków wierząc że może zadziałają - racja trochę pomagały ale było też troche nie wypałów. A ten nowy derm. od razu zrobił mi bakteriologie i będzie wiedział dzięki temu czym mnie leczyć ![]() ![]() I pisałam że nie będę się opalać, więc opaleniznę również uzyskam balsamem brązującym ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
* odnaleźć CEL w życiu, bo ostatnio coś mi się zawieruszył
![]() * wrócić do dwóch pasji które zaniedbałam * zrzucić oponkę na brzuchu - hulahop, trochę biegania, masaże * wrócić do zdrowego odżywiania - wtedy czułam się dużo lepiej niż obecnie * zrobić wszystkie okresowe badania i poodwiedzać potrzebnych lekarzy - na co zwykle nie mam czas * przeczytać kilka książek * 'odchomikować' mój pokój - w sensie pozbyć się wszystkiego, czego pozbyć się mogę i nie jest mi potrzebne * walczyć z zakupoholizmem * zacząć być dorosła!!
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
- Robić codziennie 8 minut ABS, aby wysmuklić brzuszek
![]() - Nie spędzać większości dnia przed kompem - wprowadzić więcej optymizmu w życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim myśleć pozytywnie- wiem łatwo się mówi gorzej robi
Zmienić stosunek do brata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Schudnąć, odpocząć, łapać każdą chwile
![]() __________________ na linii strzału – bang! nie black, wracam - comeback! Zakochana w hip hopie <3
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- poprawić figurę i kondycję - rower, brzuszki, może bieganie
- uczyć się języków... a właściwie utrwalać i przypominać - poczytać trochę literatury pięknej - i NIE lektur ![]() - poszukać materiałów do pracy mgr, żeby chociaż jeden rok akademicki zacząć bez paniki ![]() - a, no i oczywiście wyregulować trochę tryb życia (zdrowe i regularne odżywianie + spanie...)
Edytowane przez lara Czas edycji: 2009-06-21 o 20:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
- schudnac
- zarobic troche kasy - posprzatac dom - walczyc z nalogami - przygotowac sie do egzaminu zawodowego - pouczyc sie jezykow obcych Co roku lista postanowien prawie taka sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
- pouczyć się języków obcych
- przeczytać min. 2 książki - zadbać o kondycję i figurę - zrobić szpagat - zadbać o cerę - wysypiać się - regularnie zażywać suplementy - mniej siedzieć przed kompem i TV ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hmm....Moje postanowienia
-pouczyć się hiszpańskiego, aby go w końcu jakoś ogarnąć -pozwiedzać fajne miejsca -pooglądać trochę 'make up tutorials' , aby się podszkolić -w końcu połazić po sklepach i zrobić jakieś sensowne zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
schudnac, dieta, chce zaczac biegac
![]() przestac prostowac wlosy ![]() kontynuowac swoja pasje - rysowanie ![]() zrobic porzadek w szafach i powyrzucac niepotrzebne stare graty, ciuchy ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
-pojechać gdzieś na wakacje: Węgry/Mazury/Chorwacja/Polskie morze...Chociaż nakilka dni z TŻem
![]() -opalić się ładnie -schudnąć do sierpnia troszkę -wymienić część szafy na bardziej dorosłe i kobiece ciuchy
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
1. Odpocząć
![]() 2. Świetnie się bawić. 3. Nie narzekać, tylko dostrzegać dobre strony. 4. Przeczytać książki ("normalne" + jakąś lekturę może) 5. Powtórzyć materiał z dodatkowego języka obcego 6. Zacząć kręcić hula-hoopem ![]() 7. Obejrzeć chociaż kilka filmów, które chciałam obejrzeć. 8. Spotykać się z przyjaciółmi, kiedy będzie to możliwe ![]() 9. Zrobić porządek w szafach... Oby mi się udało ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
*opalić się
![]() *popracować nad figurą [rower, siatkówka, skakanka..] *zrobić porządki [jestem w trakcie ;p] *zrobić "coś" z włosami *bardziej zadbać o cerę *ładniej wyglądać ![]() *odpocząć i wyluzować się...
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja zamierzam:
-codziennie mieć ogolone nogi i chodzić w spódnicach i sukienkach ![]() -wykonywać ćwiczenia na brzuszek i kręgosłup -nie marnować dni w domu, codziennie "coś" zrobić ![]() -przeczytać jakieś od dawna odkładane książki -zrobić porządek w pokoju -codziennie mieć zadbane paznokcie ![]() -wstawać rano, nie w południe -opalić się -nawilżać skórę -uporządkować notatki ze studiów -jeździć na rowerze Ten wątek to dobry pomysł - dzięki niemu mogę zajrzeć w każdej chwili do tego, co tu napisałam, teraz już nie mam wyjścia, jak tylko o tym pamiętać i konsekwentnie realizować postanowienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.