![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :)
Jako ze wyjce lipcowo-sierpniowe juz dawno nie przypominaja ani płodzianki ani płodzianków, zakładam nowy watek, o nowym tytule
![]() ![]() ![]() reszta to juz wspomnienie ![]() Zapraszam babole! Wasza Matka Założycielka Anisia ![]() link do poprzedniej czesci: lynk
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-04-15 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :)
Aby wizażowe ciotki o urodzinach pamiętały
![]() Rusałka (Iwona) - 17/06/2008 - Lenka Ania1900 (Ania) - 02/07/2008 - Mikołaj Taka Sobie(Beata)-03/07/2008-Wikusia Livdragon (Luiza) - 04/07/2008 - Ania Jowisz (Magda) - 05/07/2008 - Iga AniusiaO (Ania) - 05/07/2008 - Maks Anisia25 (Ania) - 06/07/2008 - Piotruś Sosnowa (Ania) - 08/07/2008 - Łucja Andape (Aneta) - 09/07/2008 - Maks Verona (Weronika) - 11/07/2008 - Borys MaladT(Weronika) - 12/07/2008 - Wikusia Dudipopka (Edyta) - 12/07/2008 - Julia Wersta (Weronika) - 14/07/2008 - Zosia Mijalea (Magda) - 14/07/2008 - Edward Poulette (Patrycja) - 14/07/2008 - Gino Judi (Jola) - 16/07/2008 - Tymoteusz DjKika (Dominika) - 16/07/2008 - Jakub Aneczka2238 (Ania) - 17/07/2008 - Oskar Afro_dyta85 (Sylwia) - 18/07/2008 - Daniel Ando (Gosia) - 19/07/2008 - Ida LeoNa86 (Marta) - 25/07/2008 - Liliana Kasiulka (Kasia) - 27/07/2008 - Oleńka Marticia (Kasia) - 27/07/2008 - Mario Asiula_n (Asia) - 29/07/2008 - Rafałek Anita00079 (Anita) - 29/07/2008 - Nico & Robin Cestia (Karolina) - 30/07/2008 - Matylda Nowaken (Marta) - 30/07/2008 - Antoś Kurzosława (Gosia) - 02/08/2008 - Anastazja Leleth (Gosia) - 04/08/2008 - Oliver Dorbar (Dorota) - 09/08/2008 - Alicja NibyNic (Kasia) - 09/08/2008 -Hubert Badetka (Monika) - 10/08/2008 - Nikola Basulka (Beata) - 10/08/2008 - Jakub Kristi75 (Krystyna) - 11/08/2008 - Karolek Agnieszkaanka (Agnieszka) - 15/08/2008 - Gosia Natoha (Agnieszka) - 20/08/2008 - Hania Mała75 (Monika) - 27/08/2008 - Maja Evelin2000 (Ewelina) - 31/08/2008 - Zuzia Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-03-05 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mlekopijcy rosną w siłę
1. Piotruś ![]() 2. Tymuś ![]() 3. Matylda ![]() 4. Borysek ![]() 5. Edward ![]() 6. Lilianka ![]() 7. Lenka ![]() 8. Mario ![]() 9. Iga ![]() 10. Karolek ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-04-14 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bla bla bla
![]() tytuł git. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-03-04 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mlekopijcy rosną w siłę
11. Oliver ![]() 12. Ola ![]() 13. Anastazja ![]() 14. Wiktoria ![]() 15. Mikołaj ![]() 16. Alicja ![]() 17. Hubert ![]() 18. Rafał ![]() 19. Antoś ![]() 20. Hania ![]() 21. Wiktoria ![]() 22. Julia ![]() 23. Gino ![]() 24. Maja ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-04-16 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no to jestem
![]() znaczy jezdem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Buhahaha od razu jaką widownię miałyśmy... pełny pasek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Padlam
![]() melduje sie i ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() oczy mi sie same zamykaja ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Marti wywalilo cie z gg? ![]()
#12 |
Zakorzenienie
|
jakaś dupa niezła wywijała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dzie?
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- dobłanoc ![]() ![]() ![]() ![]() stosunkowo udanej nocy dla wszystkich, za mnie prosze tez, bo ja dzis mam lenia ze tylko trzesienie ziemi bedzie w stanie dupa mą ruszyc ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
na ju ken densach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- też idę. paaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziwisz sie?
Pojawia się nagle nowy temat i to o za***isy.ym tytule to i zainteresowanie ogółu wzrosło co tam się w środku dzieje.
#16 |
Zakorzenienie
|
wytrzeźwiałam... jestem i ja
![]()
#17 |
Zadomowienie
|
nie mogę
![]()
#18 |
Wtajemniczenie
|
No to witam i ja
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- AniuP10 pytałaś się ile Ala waży, a więc 8200 ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A dzisiaj miałam kolejne znamie usuwane, następne dwa 1 kwietniam akurat w primaaprilis, jestem też ciekawa co za numer moj onkolog wymyśli, on zawsze jakieś głupoty wymyśla ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Anisia nie wywalilo tylko mam licznik na necie i musialam wylaczyc bo wyjca poszlam bujac. Budzi sie co jakies pol h (wczorja tak cala noc) i znajduje go w lozeczku raczkujacego na spiaco
![]() Anisia, dzieki za link, ten przypomina mojego tescia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Przyjechał dzisiaj mój brat na dwa tygodnie. Uczy Ale mówić BROWAR
#21 |
Rozeznanie
|
Witajcie Lachony! Też się melduję po 3 dniach nieobecności! Też byłam fanką dudinkowego tytułu, choć Kasiulkowy niekiepściutki
![]() A mojego dzidziona to nie ma na początku? Jest mi smutno ![]() Anita, jak tam się szparagi udały? Reszty nie pamiętam, bo za dużo miałam nadrabiania... Poczytałam o fotelikach i też zakupiwszy Romera. Dobre jesteście, hehehe Jak się spotkamy latem, to: 1. wszystkie przywiozą dzieci w Romerach 2. ubrane będą w Japan Style i... 3. przywiozą dzieci Sprintami tudzież Walkerami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
o wyyy jedne a ja jeszce tam pisalam...
a pisalam ze bylam wlasnie na chemicznych zakupkach i upolowalam super okazje pampkowa 144 70 dyszek ![]() a szparago z beszamelem nawet dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj na obiad zapodałam schaboszczaka i ziemniory z koperkiem ![]() Gosiakowi marchewkę z ziemniaczkiem i kawalątkiem pietruszki. Masakrycznie się otrząsała, a ja wmłóciłam bo strasznie mi smakowało (domowej roboty). A tak w ogóle Gosiak błyskawicznie przestawia się na spanie całonocne oraz samodzielne usypianie w łóżeczku. Cudownie dzisiaj usnęła, choć musiałam spędzić z nią dłuższy niż normalnie wieczór wyciszający. Acha, Gosiak chyba ma odpieluszkowe zapalenie skóry. Tzn ma kilka plamek składających się z takich krosteczek wypełnionych płynem, a te plamki na to fredzi oraz pośladkach. Właśnie poczytałam i to chyba to. Sudokremowałam po każdym przewinięciu, ale ostatnio stwierdziłam że przesadzam no i oto co mam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Tak tak taki sos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
No i tak, jak już nadrobiłam to uciekam, bo spać mi się chce. Jeszcze tylko na klub looknę...
Paaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
co takie pustki dzisiaj?
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Ala nie bedzie ubrana w Japan Style ani nie przywioze jej w Romerze
#27 |
Zakorzenienie
|
wow, zagapiłam się na film potem na UCD a tu nowa część
![]() Anisiu fotka za 7 miesiąc ![]()
#28 |
Wtajemniczenie
|
Judi Tymek super siedzi
![]() Pustki staraszne, zawsze jak ja jestem to sa pustki ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
Jezdem i ja
![]() ![]() ![]() jak milo, ze pamietalyscie o mnie ![]() ![]() ![]() ja nawet w dzien nie mam czasu na wizaz bo sie spaceruje ![]() ![]() aaa Cestia - pytalas jak se radze z wozkiem, wiec kochana ja mloda pakuje do wozka w domu i z calym majdanem schodze na raz na dol ![]() ![]() Kasiulka - babo kochana ![]() PW ![]() Ela - ja widzialam na zywo fotelik Recaro i wg mnie jest bardzo dobrze zrobiony, materialy porzadne no ale cena tez odpowiednia. wg mnie warto ![]() jutro znow spadam na spaceros chociaz cos teraz mocno wieje...ale i tak musze bo szczepienie ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz lecem spac, buziaki i mam nadzieje do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej to i ja się melduję
![]() No to widzę, że z tym prasowaniem ferreti to nie tylko mój problem ![]() ![]() Kasiulka jak masz w planach dalsze zakupy pościelowe to zobacz sobie firme "gluck" mnie się bardzo podobają ich wzory, ja mam royala niebieskiego taki mniej dziecięcy ale z baldachimem jest super. je też jestem już zmęczona bo byłam z Natalią u mnie w pracy pozałatwiać sprawy a przede wszytskim porozmawiać z szefem na temat mojego urlopu wychowawczego. móf szef zachowuje się jak nietypowy polski szef bo mi mówi, że nie ma problemu i że ważne żeby być trochę jeszcze z dzieckiem itp. on sam ma małe dzieci i to chyba dlatego. na urlopie zostaje do września aż mała będzie miała rok więc się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.