|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Podróbki
Co myślicie o podróbkach artykułów znanych domów mody takich jak chanel czy D&G?
sama szukam podróbki skórzanej torebki chanel na łańcuszku w kolorze pudrowego różu. A wy co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróbki
uważam, że podróbki to złodziejstwo i uważam, że noszenie podrób to wstyd po prostu
jeszcze pół biedy jak ktoś kupuje coś na bazarku i nie wie co to za logo z dwoma C i sobie nosi ale jak ktoś specjalnie szuka podróby ? tani lans jakby nie można było kupić w sieciówkach torebek w stylu tych z wielkich domów mody - nie trzeba sobie kupić podróbe z wyjącym logo ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hmm jak dla mnie to tandetnie wygląda bluzka z nazwą marki gdzie jedna literka jest zmieniona.
Ale jeśli np. takie torebki chanellki, nie mające loga etc, tylko po prostu są na niej wzorowane(charekterystycz ny pikowany materiał i łańcuszek) to jak najbardziej ok! ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Podróbki są straszne. Ja jestem za imitacjami z sieciówek. Koleżanki powyżej dobrze piszą!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja tak jak dziewczyny rozróżniam podórbki gdzie jest logo, zmienione czy nie, ale jasno mówiące co to za marka a inspiracje/imitacje
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nie znoszę podróbek. Jestem na NIE ! Skoro nie można sobie pozwolić na oryginał, lepiej jest sięgnąć po rzeczy sprzedawane w sieciowych sklepach. Druga opcja to poprostu oszczędzanie pieniędzy na wymarzoną torbę, portfel czy inny produkt konkretnej marki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
uwazam, ze to niezła wieś.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre są podróby koszulek/bluzek z wielkim logo np. Diora czy D&G albo torebki LV ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
myślę, że jak ktoś ma torebkę z charakterystycznymi znakami danych firm, a jest ubrany tak średnio to i tak wszyscy pomyślą, że to podróba. Przykładem jest moja znajoma, która wyciągnęła portfel LV (zbierała na niego chyba z rok czasu), a wszyscy stwierdzili, że to i tak produkt z bazaru.
A tak ogólnie to noszenie podróbek jest takie... wieśniackie, nie obrażając wsi oczywiście.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.