|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Taniec Hip hop (dla zielonych) + szkoły tańca w Białymstoku)
Moje zdolności wyszukiwania wątków na Wizażu nigdy nie były dobre, ale nie znalazłam wątku o tańcu hip hop dla kompletnie zielonych
![]() Mój problem polega na tym, że zawsze fascynował mnie taniec, w szczególności hip hop. Śledziłam całą II i III edycję YCD (bo chyba tam z programów telewizyjnych tylko pojawia się hiphop ![]() ![]() Nie raz, nie dwa wspominałam rodzicom, że chciałabym się zapisać do jakiejś szkoły, ale jest problem. Są osoby, właściwie dzieci, które tańczą od ok. 6-7 roku życia, a ja, już chyba jestem na to za stara (rocznikowo 15 lat), jak myślicie? ![]() Ponoć na naukę nigdy nie jest za późno, może i w tym przypadku, więc mam drugie pytanie, do osób z Białegostoku i okolic, czy znacie, albo czy w ogóle jest jakaś szkoła tańca, dobra szkoła tańca, która prowadziłaby zajęcia dla kompletnie zielonych i z moim podziałem wiekowym? (głupio by tak było z 7 latkami ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Taniec Hip hop (dla zielonych) + szkoły tańca w Białymstoku)
Jeśli oglądałaś YCD to znasz na pewno FPC. 15 lat to bardzo dobry wiek na lekcje. Wiele osób zaczynało w tym wieku i po krótkim czasie tańczą bardzo dobrze. Musisz tego chcieć i ćwiczyć, nawet sama w domu. W FPC jest grupa podstawowa, ale koszt ... i by cię nie uczyli np: Niecik, Roofie itp tylko ludzie z FPC2, którzy często zaczynali tym samym wieku co ty.
Inne szkoły to np. Szał, Danceoffnia . W Białym jest bardzo dużo szkół więc wystarczy poszukać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam właśnie, chyba jedna z najleopszych jak i nie najlepsza szkoła tańca w Białymstoku
![]() ![]() Koszty? Na razie wolałam nie patrzeć ![]() Sama w domu? na razie jestem na etapie oglądania filmów na yt ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
olasia99 na naukę nigdy nie jest za późno, a tym bardziej tego co lubisz
![]() Startuj do szkoły, powodzenia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej zaglada jeszcze tu moze ktos...bo ja tez mam juz 16 lat i bardzo bym chciala nauczyc sie tanczyc hip hopu poniewaz uwielbiam ten taniec tylko nie wiem ile kosztuja takie kursy imam wielka prosbe jak ktos wie to niech napisze ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ehh...tak jak "olusia99" bardzo chce sie nauczyć tańczyć.Przez długi czas oglądałam YCD,a ten program jeszcze bardziej zaostrzył tą chęć.Niby nic mi nie stoi na drodze,ale nie potrafie znaleść dobrej szkoły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.