|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba
Witam dawno dawno temu pisałam o tym że mój chłopak ma bóle w podbrzuszu jak się okazało jest to powikłanie po przepuklinie.I jedno jądro nie zeszło do moszny i zostało w pachwinie przez co musi mieć je usunięte operacje bedzie miał 8 czerwca.Problem w tym że go to troszke dołuje a ja nie mam już siły go pocieszać.Jak możecie napiszcie jak wy byście zareagowały na taką sytuacje gdyby to się przytrafiło waszemu chłopakowi i jak byście próbowały go pocieszyć.Z góry dzięki I Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prośba
to bardzo przykre...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mój tatuś nie ma jednego jądra i funkcjonuje normalnie, dzieci też może mieć a impotentem nie jest na pewno
![]() Uszy do góry wszystko na pewno będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja bym mu powiedziała że martwię się tylko tym żeby nic się nie stało podczas operacji, bo go kocham i to czy ma jedno czy dwa jądra nie robi mi różnicy. No i przytoczyłabym jakieś najlepiej potwierdzone informacje dot.tego, że brak tego jądra nie znaczy że będzie miał jakieś problemy z seksem czy płodnością i że po operacji będzie tak samo jak przed operacją. Gdyby wałkował temat w kółko uznałabym że chce się bardziej wygadać, niż oczekuje pocieszenia. Więc bym słuchała zamiast pocieszać.
I dobrze by było zająć go czymś. Nie siedzieć i nie pocieszać go w kółko, bo to sprawia wrażenie jakby miało się stać coś straszliwego, a to nie jest żadna śmiertelna choroba. No i musisz jakoś doczekać do tego czerwca, może później sam się przekona że wszystko jest ok. ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- A, jeszcze dobrze by było wiedzieć czego on się obawia. Czy bezpłodności, czy impotencji, czy może po prostu wstydzi się i boi, że Ty tego nie zaakceptujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
weszłam na ten Twój poprzedni wątek, w którym pisałaś. On się oswoił juz z tym, że musi się rozebrać przed lekarzem, czy nadal to go dręczy? i bardziej boi się i wstydzi samego zabiegu? czy chodzi o konsekwencje?
ogólnie zgadzam się z tym co napisała lexi. sam brak jednego jądra na nic nie wpływa. 8 czerwca będzie miał tą operacje? strasznie długo czeka ![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-04-18 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Polska służba zdrowia funkcjonuje jak funkcjonuje... Jeśli to nie zagraża jego życiu to raczej nie robią operacji szybko tylko się czeka na termin.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-04-18 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja w takiej sytuacji bym z nim przeprowadzila powazna rozmowe powiedzialabym jak bardzo go kocham i ze nie liczy sie dla Cibie to czy bedzie mial dwa czy jedno jadro ze kochasz go takim jakim jest i powiedziala a moze nbajlepiej poszukala w necie i pokazala mu ze to nie jest takie straszne i ze od tego nic mu sie nie stanie.... a po takiej rozmowie wzielabym go za reke i milo spedzila reszte dnia i o tym nie wspominala a jakby byl smutny to nie wiem zaczac inny temat powyglupiac sie z nim troche zeby o tym wszystkim zapomnial...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.