|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
POMOCY-garnitur męski na wesele
Za 2 tygodnie idziemy z mężem na duże wesele (100 osób) do lokalu do mojej chrześniaczki,ja już mam kreację -beżową sukienkę i do tego czekoladowe bolerko,natomiast mój mąż musi kupić sobie garnitur,jakie garnitury sa teraz modne?W jakim kolorze ,jaki fason,do tego jaki kolor koszuli i krawata?Dodam,że mój mąż ma 45 lat,186 cm wzrostu,włosy mocno szpakowate (jasnosiwawe),oczy niebieskie
Co byście doradzili?Może macie jakieś fotki albo linki do stron ,najchętniej bym chciała,żeby ten garnitur był uniwersalny,aby mógł go ubrać później na chrzciny,przyjęcie ,czy na pogrzeb,bo z wszystkich garniturów "wyrósł",a jest to duży wydatek. POMOCY!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY-garnitur męski na wesele
ja bym postawiła w jego wypadku na stalowy garnitur z delikatnymi prązkami w odcieniu ciemnej szarości - dopasowany fason
do tego koszula w kolorze np. jasne błękitu i ciemno szary krawata tylko, że jakoś nie widze przy tym koloru Twojej sukni znowu ;D
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja bym go ubrala w "zwykly" czarny garnitur... do tego moze zielona koszula...
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Proponuje klasyke w kolorze ,zawsze sie przydaje a koszula,krawat zawsze zmieni wyglad.
najlpeiej byloby abyscie przeszli sie po sklepach i maz poprzywmierzal w czym bedzie sie czul najlepiej. moze poszukaj na forum lokalnym czy sa miejsca/sklepy gdzie oprocz gotowych mozna uszyc na zamowienie z wybranego materialu ,u nas jest taki sklep i taki na zamowienie garnitur 3 czesciowy jest tanszy od gotowców w sklepach a dodoatkowo mozna zamowic dwie pary spodni z tego samego materialu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dobra propozycja. A taki garnitur można też połączyć z koszulą i krawatem pasującymi do sukni bo jest dosyć uniwersalny - szary to nowy czarny jak to mawiają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
spróbuj wdziać męża w garnitur w odcieniu Twojego bolerka... mój tata ma taki, w delikatny prążek, wygląda w nim świetnie, nosi do tego gładką jasnobeżową koszulę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
kolor jakiś taki nieciepły... może odcień szarości (najlepiej jasnej), koszula jasno błękitna i jakiś jednolity krawat, taki cieńszy, ale też nie paseczek. do tego płaskie eleganckie obuwie lekko spiczaste ale nie za bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.