|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
WITAM, no więc gubie się już w tych watkach odchudzanie nr 1, 2,3 itd:P
ja zaczynam od wtorku po świętach (06.04) jeśli któraś z pań jest chętna to zapraszam bo razem zawsze lepiej![]() zaczynam stosowanie morwy białej (zmniejsza łaknienie) i tabletek wspomagających "slim lady". Co do diety? hmm... głównie -ograniczanie się a pozatym chlebek razowy, jogurt naturalny, musli, duzo warzyw, owoców, woda... narazie tyle mam nadzieje, że coś poskutkuje Mam nadzieję, że efekty będą![]() także zapraszam bo razem raźniejjjjjj
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
Cześć!ja też przymierzam się do jakieś dietki od wtorku! Tobie i sobie życzę powodzenia i wytrwałośći! Wesołych Swiąt!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Również z miłą chęcią się dołączę do Was
Swoją dietę również zaczynam od wtorku. Mam do zrzucenia 10kg. Zakupiłam karnet na siłownie i zamierzam raz na zawsze odstawić słodycze, które są moją największą zmorą. Mam chyba za mało wrażliwe kubki smakowe, bo jak każdego mdli po 3 cukierkach - ja zjem 3 czekolady, przepije wodą i mogę jeść dalej. Więc przez święta zbieramy mobilizację (i zapewne dodatkowe cm, które przysporzą nam dodatkowych frustracji) i zaczynamy od wtorku. Wesołych świąt i mokrego dyngusa życzę!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby miałabyć w innej grupie wsparcia ale jakoś wątek mi uciekł i nie mogłam sie tam odnalezc
wiec teraz tu bede regularnie zaglądać I mysle ze damy rade Wesołych Świąt
Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2010-04-04 o 11:39 Powód: :P |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Hej z miłą chęcią dołącze do was mam nadzieje że sie uda. Najpierw mam zamiar zerwać znajomośc z białym chlebem , słodyczami, chrupkami, napojami gazowymi, wieprzową wędliną i piwem
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiącpięćsetny wątek idealny dla mnie!
Z kolejnym przekonaniem, że tym razem już się uda .Zdrowe odżywianie + ruch.
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Nooo to jest nas troszkę
![]() więc od wtorku witaj razowy chlebie, jogurt naturalny, duzo owoców, warzyw więcej ruchu duzooooo wody![]() jeszcze jakieś propozycje ??a tak wgl stosujecie jakies tabletki wspomagające ?? |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hej
dołączam się do as moje drogie !! moje zmagania z dietami , cwiczeniami i innymi probami zrzucenia wagi skonczyly sie jednym - efektem jojo:/ ja juz mam tego naprawde dosc....najbardziej meczy mnie widok mojego ciała przed lustrem...powiedzcie ze damy rade???!!!! ja waze 71kg przy wzroscie 168cm...mam figure gruszki wiec tym gorzej to wyglada
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hej moge dołączyc?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczyny
ja również do was dołączam, tyle że ja jestem w trakcie diety- tzn nie diety ale zdrowego odżywiania. Do tej pory pożegnałam się z gazowanymi i słodzonymi napojami, fast foodem, smażonymi badziewiami, wszelkiego rodzaju słodyczami, wszystkim co jest robione z białej mąki (chleb, makaron etc.). W zamian doceniłam warzywa, owoce, zdrowe białka i tłuszcze, wodę niegazowaną i zieloną herbatkę Tak więc jestem na diecie od 10 marca za mną 6kg zrzuconych ale przede mną jeszcze 6kg. także jestem na półmetku odchudzania dzisiaj troszeczkę zgrzeszyłam (sernik, wielkanocny obiad rodzinny, sałatka z majonezem) ale to tylko wyjątek, dzisiaj jest święto więc mogłam sobie pozwolić na małe pokusy Aha no i w każdą sobotę się ważę , myślę że Wy też się zgodzicie na takie co tygodniowe ważenie i chwalenie się waszymi zrzuconymi kilogramami tak więc dziewczyny ile ważycie? Ile macie do zrzucenia? ![]() Na pewno razem podołamy zadaniu i osiągniemy nasz wymarzony cel Pozdrawiam!
Wielkie odchudzanie !! Na dzień dzisiejszy jest 6kg mniej Maksymalna motywacja i determinacja ![]() -PÓŁMETEK! 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52![]() Było: 64kg Początek odchudzania: 10.03.2010. Cel: 52kg Wzrost 162cm. |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Witam
ja również chcę się dołączyć! Ja z moją wagą walcze już kilka dobrych miesięcy i to bez większych rezultatów..jestem załamana!. Ale mam nadzieję ,że z Waszą pomocą w końcu mi się uda ! Życzę Wesołych Świąt oraz wytrwałości w diecie
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo 6 kg w niecały miesiąc ale ja od bardzo dawna nie jem pieczywa jasnego , napojów gazowanych , soków , unikam słodyczy ale nie udało mi sie tyle kg zrzucić tak oOo
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Hej, można się przyłączyć?
![]() Ile to ja już razy próbowałam zrzucić te nieszczęsne kg Ostatnio staram się zdrowo jeść i myślę, że wstęp już mam, teraz tylko jeszcze to ograniczyć... W każdym razie 6 kwietnia, to idealna data, bo po świętach Od wtorku biorę się do roboty. Mój cel -> osiągnąć wagę 50kg. Ważyć zamierzam się co 2 tygodnie, bo co tydzień to dla mnie za często. Zważę się dokładnie we wtorek rano i podam ile mam. A moje ogólne założenia, to butelka wody 1,5l dziennie, 5 małych posiłków, rezygnacja ze słodyczy + minimum 20min stepperka dziennie, bo pracuję nad udami Tym razem musi się udać! Dodam, że już kiedyś udało mi się schudnąć 10kg bez efektu jojo, więc i teraz musi!
|
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
czyli jest nas coraz więcej
![]() do listy dochodzi zero gazowanego ![]() coś jeszcze?? jakies propozycje?? Któraś stopsuje jakieś pomoce w odchudzaniu?? pytałam już ale żadna z was nic na ten temat nie mówila ??i pamietajcie RAZEM NAM SIĘ UDA
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
hej. mam 15 lat przy wzroście 164 i wadze 44. myślę ze dobrze ważę nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam narazie. czy to dobra waga... jak uważacie. ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
http://************/aerobiczna_6_weidera.html
Próbowała któraś z was 6 Weidera?? |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Witam. ćwiczeń nie próbowałam,bo poza marszem nie jestem wstanie nic zrobić oczywiście z czystego lenistwa
,ale wiem że na diecie "mniej żreć" można pozbyć się paru kilogramów
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
ja też się dołączam, mam do schudnięcia ok. 7-10 kg, oprócz racjonalnego odżywiania mam zamiar uprawiać jogging,biegałam już wcześniej, ale przez ten tydzień miałam mały "zastój". Kiedyś szybko potrafiłam schudnąć np. w tydzień 3 kg. Zobaczymy jak bedzie teraz
sobie i wam-powodzenia!!!W GRUPIE SIŁA
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
ja mam do zrzucenia z 6 kg. i od jutra zaczynam diete ^^,
zobaczymy czy bede umiała sie powstrzymac widząc tyle pysznych rzeczy ^^ Edytowane przez Carten Czas edycji: 2010-04-04 o 21:52 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
ja mam do schudniecia 7 kg waze 57 przy wzroscie 164 moja normalna waga w ktorej czuje sie zdrowo i wygladam dobrze to 52 kg...niby BMI mam nadal w normie ale wygladam na wiecej niz waze, mam boczki i coraz mniejsze wciecie w talii
chcialabym spozywac 5 malych posilkow dziennie, do tego aerobik 5 razy w tyg (chodze juz 3 miesiac ale rezulaty jak narazie niewielkie probowala ktoras z was treningu interwałowego?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja też się chętnie przyłączę do grupy wsparcia ![]() 173cm, 65kg. Nie mam nadwagi, ale się zaniedbałam. Od półtora tygodnia jestem na "Dukanie", polecam gorąco! Schudłam już 5kg, bez praktycznie żadnych wysiłków, bez głodu. Jeszcze 5 i będę miała święty spokój ze sobą Dodam, że nie uprawiam sportów, ale dużo się ruszam, spaceruję itd.Trzymam za Was wszystkie kciuki! ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Jeszcze słowo o "wspomagaczach". Próbowałam bardzo wielu i praktycznie wszystkie te tabletki to oszukaństwo... Alli są niezłe przy większej nadwadze, za to mają kilka efektów ubocznych przez które zaprzestałam stosowania (np. nietrzymanie zwieraczy, więc łatwo pobrudzić bieliznę ). Jeśli macie jakieś pytania to śmiało, jestem już PRAWIE specjalistką w tej dziedzinie ![]() Pozdrawiam
You who wish to conquer pain, you must learn what makes me kind; the crumbs of love that you offer me, they're the crumbs I've left behind. Your pain is no credential here, it's just the shadow, shadow of my wound. |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja mogę od jutra?
Bo idę do rodziny, która robi niedobre żarcie, więc raczej się nie najem ;P A wolę nie utyć przez święta, żeby wróciło zgubione 3,5 kg Do jutra |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, ja też spróbuję od jutra
. Właściwie to zaczęłam 1.04, ale wczoraj i dzisiaj nie było tak "różowo". Spróbuję tego Dukana. Czy na tej diecie te serki homogenizowane, jogurty itd. mogą być owocowe?
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
W pierwszej fazie może faktycznie być trochę monotonnie, szczególnie jeśli jesteś bardzo wybredna, ale dużo rzeczy jest dozwolonych. Cały nabiał 0% też, jogurty owocowe tylko słodzone aspartamem ok. 2 razy dziennie.
Nie jest wcale trudno, bo jesz kiedy i ile chcesz Poza tym w internecie jest mnóstwo ciekawych przepisów, musisz mieć tylko czas na przygotowanie posiłków (żeby nie jeść wciąż jajek i kurczaka ).
You who wish to conquer pain, you must learn what makes me kind; the crumbs of love that you offer me, they're the crumbs I've left behind. Your pain is no credential here, it's just the shadow, shadow of my wound. |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
i ja tez sie podpinam. we wtorek zaczynam dukana... troche juz wiem o tej diecie wyprobowalam kilka przepisow i mysle ze wasze wsparcie bardzo mi pomoże. mam do zrzucenia 7 kg
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się zastanowić nad tym Dukanem. Bo ciężko mi będzie przygotowywać coś do szkoły z tego jadłospisu.
Narazie spróbuję MŻWR .
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
A ja teraz będę liczyła kalorie, bo tracę kontrolę nad tym wszystkim. Postanowiłam, że będzie to 1200kcal na dzień. Wyczytałam na jednej stronie, że śniadanie powinno stanowić 25% z tych 1200, 2 śn. i podwieczorek po 10%, obiad 35%, a kolacja 20% i tego chcę się mniej więcej trzymać
Właśnie ostatnie 2 godziny spędziłam na zapoznawaniu się z kalorycznością produktów. Teraz już mniej więcej wiem co i jak i mam nadzieję, że będzie zdrowo Oczywiście będę przestrzegać 10 zasad i jeść jak najwięcej białka .
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Przyłącze się musze zgubić około 15kg. niby nie jem słodyczy fast foodów, napoje ograniczam ale waga stoi i ruszam sie nieststy nic to nie daje..... Co mogę jeszcze zrobić aby schudnąć??
Edytowane przez JoannaIrminaTitina Czas edycji: 2010-04-05 o 09:13 |
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . Piję cherbatkę czerowną bo słyszałam ,że spala tłuszczyk. Piłą któraś ? Jakieś efekty ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

(06.04) jeśli któraś z pań jest chętna to zapraszam
bo razem zawsze lepiej

Z kolejnym przekonaniem, że tym razem już się uda 

64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

ale