zagubiona...:( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 08:00   #1
weronika99
Przyczajenie

zagubiona...:(

witam...
jestem z TŻ juz od pol roku zawsze układało nam sie super itd...
ale... od jakiegos czasu a dokładnie mówiąc od 3 dni mam wątpliwosci czy go kocham... jak patrze na nasze zdjecia pełne czulosci to caly czas płacze... chcialabym to czuc co dawniej... nie chce go zostawiac
chce kochac nie wiem juz co robic moze do naszego zwiazku wkradła sie nuda? co powiecie?
weronika99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:04   #2
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: zagubiona...:(

Cytat:
Napisane przez weronika99 Pokaż wiadomość
witam...
ale... od jakiegos czasu a dokładnie mówiąc od 3 dni mam wątpliwosci czy go kocham... jak patrze na nasze zdjecia pełne czulosci to caly czas płacze... chcialabym to czuc co dawniej... nie chce go zostawiac
chce kochac nie wiem juz co robic moze do naszego zwiazku wkradła sie nuda? co powiecie?
Zamiast płakać i zachowywać się jak bohaterka romansu, sama zadbaj o Wasz związek. Nie jestes królewną, rusz się i zaproponuj cos ciekawego, jakies atrakcje. Związek sam z siebie ciekawy nie będzie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:06   #3
Katlin
Raczkowanie

Ale o co dokladnie chodzi? Moze napisz cos wiecej. Bo jesli chodzi po prostu o nude w zwiazku to nie wyciagaj pochopnych wnioskow, tylko sprobujcie porozmawiac szczerze i cos z tym zrobic. Chociaz z drugiej strony pol roku to bardzo malo zeby pojawila sie nuda, a bycie z kims tylko po to zeby zabic samotnosc to nie jest dobry pomysl. Wiec jesli teraz uwazasz, ze nie czujesz tego co dawniej, to daj sobie kilka dni na przemyslenie i podejmij decyzje czy chcesz z nim byc czy nie. Bo nie warto sie meczyc, no i meczyc tego chlopaka. Pozdrawiam
Katlin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:07   #4
Onetta
Raczkowanie

Cytat:
witam...
skoro po pół roku zastanawiasz się co czujesz, znaczy to tyle,że to nie jest miłość, tylko co najwyżej zauroczenie.
"od 3 dni mam wątpliwości"- tzn. z jakiegoś konkretnego powodu, czy ot tak na wiosnę zmieniło Ci się...?

Ps. "TŻ" to on napewno nie jest przepraszam za taką uwagę, wiem,że to tylko skrót myślowy, ale doprawdy nie rozumiem dlaczego na tym forum pisze się tak prawie o każdym facecie, chłopaku, "chłopcu" itp. ...

Onetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:13   #5
weronika99
Przyczajenie

ale ja chce z nim byc... chce!! tylko nie wiem co to sie dzieje od tych kilku dni... nie wiem jutro sie z nim widze i zobaczymy jak to bedzie... a nie chce go zostawiac... a nuda mogła sie wkrasc bo wiecznie robimy to samo zero wypadów i nic poprostu... zawsze w domu...

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

a TŻ to wiem ze nie jest, a moze byc nim dopiero bo ślubie... no ale tak mi sie napisało:P
Stary 2009-04-19, 08:35   #6
sunia
Przyczajenie

o związek trzeba dbać..czasami jest fajnie pomilczeć we dwoje wyciszyć się

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

ja z moim facecikiem jesteśmy razem od czterech lat i cóż czasem dopada mnie nostalgia i zwątpienie wtedy idę na spacer i rozmyślam o tym co nas połączyło i co razem osiągneliśmy za co go kocham i co w nim kocham
sunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 08:44   #7
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja chce z nim byc... chce!! tylko nie wiem co to sie dzieje od tych kilku dni... nie wiem jutro sie z nim widze i zobaczymy jak to bedzie... a nie chce go zostawiac... a nuda mogła sie wkrasc bo wiecznie robimy to samo zero wypadów i nic poprostu... zawsze w domu...

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

a TŻ to wiem ze nie jest, a moze byc nim dopiero bo ślubie... no ale tak mi sie napisało:P

To może przemyśl dokładnie co spowodował taką pierwszą myśl... # dni wstecz to nie dużo żeby sobie przypomnieć

swoją drogą ja tak dokładnie określić czas jestem tylko wtedy kiedy coś sie stanie.. wątpiliwosci nie robią się ludzi "od 3 dni"... więc chyba nam czegoś nie mówisz ( swoją drogą taką gadkę to miała moja kumpela która przysłowiowe 3 dni wcześniej zdradziła faceta.. zanim powiedziała o co chodzi to też " mam wątpliwości")

Inna sprawa - jeżeli Ty nie wiesz o co chodzi to zapewniam Cię my Ci tego nie powiemy, my ci możemy nawyżej pomóc zrobić coś z czymś co istnieje a tak.. naprawde usiądź na spokojnie, obserwuj siebie - co Cię denerwuje w nim itp itd aż w końcu dojdziesz do tego co jest nie tak

btw - TZ nazywa się TZtem m.in dlatego, że nie każdy bierze ślub z towarzyszem swojego życia. Inna sprawa ja z moim chłopakiem nie mieszkam ani nic, jesteśmy razme ponad 5 lat ale mogę śmiało powiedzieć, że to mój TZ bo zawsze ze mna jest, wspiera mnie itp itd więc to sprawa bardzo indywidualna.

Onetta ona nigdzie nie napisała, że zastanawia się od pół roku co do niego czuje tylko, że ma wątypilwości do 3 dni a to spora różnica.

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 08:50   #8
weronika99
Przyczajenie

ja go nie zdradzam jestem mu wierna jak piesek... a pozatym komu jak komu ale jemu nie mogłabym tego zrobic...
a czemu dokładnie tak sie stalo to nawet sama ja chyba nie wiem... głupie wiem
Stary 2009-04-19, 09:02   #9
sunia
Przyczajenie

Smile Dot.: zagubiona...:(

nawet mężatki z kilkuletnim stażem mają wątpliwości to naturalne

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

czasami wyobrażenia nie idą w parze z realnym światem i gubimy się oby tylko się nie zatracić we własnych marzeniach i umieć realnie spojrzeć na nurtujący nas problem

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

czasami wyobrażenia nie idą w parze z realnym światem i gubimy się oby tylko się nie zatracić we własnych marzeniach i umieć realnie spojrzeć na nurtujący nas problem
Stary 2009-04-19, 09:09   #10
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Jezeli juz w tym czasie wkradła wam sie nuda to nie wyobrazam sobie was za pare lat... jeżeli nie chcesz takiego konca weź się w garść i zaproponuj coś nowego. Wypad do parku do wesołego miasteczka... do zoo, restauracji. Cokolwiek by było to jakieś urozmaicenie.

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 09:12   #11
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
ja go nie zdradzam jestem mu wierna jak piesek... a pozatym komu jak komu ale jemu nie mogłabym tego zrobic...
a czemu dokładnie tak sie stalo to nawet sama ja chyba nie wiem... głupie wiem
Związek przechodzi różne fazy.
Faza zakochania totalnego mija i związek trwa nadal.
Chcesz atrakcji, sama je zorganizuj i zaproponuj.
Bycie księżniczką, której wszystko podstawia sie pod nos, która ma wyobrażenia rodem z romansu, może skończyć sie źle.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 09:18   #12
sunia
Przyczajenie

a może musicie odpocząć od siebie. stęsknić się za sobą...
Stary 2009-04-19, 09:48   #13
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
witam...
Możliwe, że masz chwile zwątpienia, to się zdarza. Tylko nie rób niczego pochopnie bo później możesz bardziej płakać wiedząc, że coś straciłaś. Cześto zdajemy sobie sprawę, żę kochamy dopiero po rozstaniu z tą osobą.Jeśli to nuda to zrób coś by jej nie było tak dużo, może jakiś wspólny wyjazd.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 10:16   #14
Onetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
btw - TZ nazywa się TZtem m.in dlatego, że nie każdy bierze ślub z towarzyszem swojego życia. Inna sprawa ja z moim chłopakiem nie mieszkam ani nic, jesteśmy razme ponad 5 lat ale mogę śmiało powiedzieć, że to mój TZ bo zawsze ze mna jest, wspiera mnie itp itd więc to sprawa bardzo indywidualna.

ja nie mówię, że TŻ to tylko mąż, narzeczony.... nie.
Napisałam tylko ogólną uwagę, która dotyczy niektórych wypowiedzi na forum. Co to np. za TŻ, jeśli poznałam faceta na imprezie miesiąc temu, jestem z Nim od tygodnia i wypowiadam się na forum "mój TŻ"
Co to za miłość i "TŻ" jeśli po pół roku pisze się, że"
od 3 dni mam wątpliwosci czy go kocham" zamiast porozmawiać z chłopakiem i spróbować coś zmienić, ustalić, samej zainicjować, a nie od razu po trzech dniach robić tragedię na forum publicznym, sorry...
po prostu jest to dla mnie strasznie niedojrzałe.

Onetta ona nigdzie nie napisała, że zastanawia się od pół roku co do niego czuje tylko, że ma wątypilwości do 3 dni a to spora różnica.
jeśli big problem sprowadza się do "nudy w związku" i ta "nuda" w ciągu 3 dni tak zdołowała wizażankę, że zastanawia się, co właściwie czuje...

Onetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 11:03   #15
LadyMakbet18
Rozeznanie

Cytat:
witam...

nuda w zwiazku po pół roku? dobre sobie.

W takim razie co maja powiedziec ludze w zwiazkach z 5 i wgórę -letnim stażem.
To staruszki ze zwiędnietymi narządami płciowymi rozmawiający ze sobą półsłowkami?

Niech no zgadnę (nie zaglądajac w profil) nie masz wiecej niz 17 lat

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym związku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości