|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zagubiona...:(
witam...
jestem z TŻ juz od pol roku zawsze układało nam sie super itd... ale... od jakiegos czasu a dokładnie mówiąc od 3 dni mam wątpliwosci czy go kocham... jak patrze na nasze zdjecia pełne czulosci to caly czas płacze... ![]() ![]() chce kochac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zagubiona...:(
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale o co dokladnie chodzi? Moze napisz cos wiecej. Bo jesli chodzi po prostu o nude w zwiazku to nie wyciagaj pochopnych wnioskow, tylko sprobujcie porozmawiac szczerze i cos z tym zrobic. Chociaz z drugiej strony pol roku to bardzo malo zeby pojawila sie nuda, a bycie z kims tylko po to zeby zabic samotnosc to nie jest dobry pomysl. Wiec jesli teraz uwazasz, ze nie czujesz tego co dawniej, to daj sobie kilka dni na przemyslenie i podejmij decyzje czy chcesz z nim byc czy nie. Bo nie warto sie meczyc, no i meczyc tego chlopaka. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"od 3 dni mam wątpliwości"- tzn. z jakiegoś konkretnego powodu, czy ot tak na wiosnę zmieniło Ci się...? Ps. "TŻ" to on napewno nie jest ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ale ja chce z nim byc... chce!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- a TŻ to wiem ze nie jest, a moze byc nim dopiero bo ślubie... no ale tak mi sie napisało:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
o związek trzeba dbać..czasami jest fajnie pomilczeć we dwoje wyciszyć się
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ja z moim facecikiem jesteśmy razem od czterech lat i cóż czasem dopada mnie nostalgia i zwątpienie wtedy idę na spacer i rozmyślam o tym co nas połączyło i co razem osiągneliśmy za co go kocham i co w nim kocham |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może przemyśl dokładnie co spowodował taką pierwszą myśl... # dni wstecz to nie dużo żeby sobie przypomnieć swoją drogą ja tak dokładnie określić czas jestem tylko wtedy kiedy coś sie stanie.. wątpiliwosci nie robią się ludzi "od 3 dni"... więc chyba nam czegoś nie mówisz ( swoją drogą taką gadkę to miała moja kumpela która przysłowiowe 3 dni wcześniej zdradziła faceta.. zanim powiedziała o co chodzi to też " mam wątpliwości") Inna sprawa - jeżeli Ty nie wiesz o co chodzi to zapewniam Cię my Ci tego nie powiemy, my ci możemy nawyżej pomóc zrobić coś z czymś co istnieje a tak.. naprawde usiądź na spokojnie, obserwuj siebie - co Cię denerwuje w nim itp itd aż w końcu dojdziesz do tego co jest nie tak btw - TZ nazywa się TZtem m.in dlatego, że nie każdy bierze ślub z towarzyszem swojego życia. Inna sprawa ja z moim chłopakiem nie mieszkam ani nic, jesteśmy razme ponad 5 lat ale mogę śmiało powiedzieć, że to mój TZ bo zawsze ze mna jest, wspiera mnie itp itd więc to sprawa bardzo indywidualna. Onetta ona nigdzie nie napisała, że zastanawia się od pół roku co do niego czuje tylko, że ma wątypilwości do 3 dni a to spora różnica.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja go nie zdradzam jestem mu wierna jak piesek... a pozatym komu jak komu ale jemu nie mogłabym tego zrobic...
![]() a czemu dokładnie tak sie stalo to nawet sama ja chyba nie wiem... głupie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
nawet mężatki z kilkuletnim stażem mają wątpliwości to naturalne
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- czasami wyobrażenia nie idą w parze z realnym światem i gubimy się oby tylko się nie zatracić we własnych marzeniach i umieć realnie spojrzeć na nurtujący nas problem ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- czasami wyobrażenia nie idą w parze z realnym światem i gubimy się oby tylko się nie zatracić we własnych marzeniach i umieć realnie spojrzeć na nurtujący nas problem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jezeli juz w tym czasie wkradła wam sie nuda to nie wyobrazam sobie was za pare lat... jeżeli nie chcesz takiego konca weź się w garść i zaproponuj coś nowego. Wypad do parku do wesołego miasteczka... do zoo, restauracji. Cokolwiek by było to jakieś urozmaicenie.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faza zakochania totalnego mija i związek trwa nadal. Chcesz atrakcji, sama je zorganizuj i zaproponuj. Bycie księżniczką, której wszystko podstawia sie pod nos, która ma wyobrażenia rodem z romansu, może skończyć sie źle.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a może musicie odpocząć od siebie. stęsknić się za sobą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nuda w zwiazku po pół roku? ![]() W takim razie co maja powiedziec ludze w zwiazkach z 5 i wgórę -letnim stażem. To staruszki ze zwiędnietymi narządami płciowymi rozmawiający ze sobą półsłowkami? ![]() Niech no zgadnę (nie zaglądajac w profil) nie masz wiecej niz 17 lat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.