|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
jakie nie drogie urzadzenie kupic - nie nudne cw
pomyslalam nad kupnem urzadzenia. na podlodze cwiczenia sa takie sobie, biegac nie znosze. dostalabym zawalu po przebiegnieciu 200 metrow
![]() basen moge sobota niedziela. znalazlam tania silownie za 40/m-c bez limitu, ale zauwazylam samych facetow "robimy z siebie pudziana". w kącie widzialam cos jak masazer stojacy. gdzie indziej 8 wejsc to wydatek 60-80 zl. a pozatym na basen i na silownie samej nie chce mi sie chodzic sprzedaje swoj uszkodzony laptop i moze sie zdecyduje na cos co bedzie kosztowac max 200 widzialam orbitek za 299 + koszt przesylki, skoro wazy 25 kg to ciezko do przesunac, odstawic ![]() albo doradzcie jakies inne urzadzenie na ktore nie przeznacze majatku, fajnego do cwiczen, przy ktorym cwiczac nie dostane zawalu po 4 minutach a moj puls nie wyniesie 200/min ![]() ![]() leg magic wydaje mi sie jakims tandetnym urzadzeniem i malo efektywnym ale moze wypowiedza panie czy widac jakies rezultaty?jak sie na nim pracuje? dodam - gornej parti nie musze cwiczyc, zalezy mi na nogach, boczkach i brzuchu bo mam troche sadelka, chce cwiczyc co jakis czas, ale bez diety! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jakie nie drogie urzadzenie kupic - nie nudne cw
osobiście polecam stepper
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ciekawie sie zapowiada
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja powiem tak - żeby osiągnąć swój cel, trzeba się poświęcić, czasami wbrew własnej woli, i nie zawsze droga do celu musi być przyjemna
![]() Też nie przepadam za bieganiem, wogole gdybym mogła, nie ruszałabym sie z kanapy i przez cały dzień wcinała chipsy... No ale niestety nie ma tak łatwo ![]() ![]() ![]() Życzę powodzenia w drodze do sukcesu ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
tzn, ja wcale nie musze tak bardzo ograniczac sie
zapuscilam sie , jadam normalnie, a to zupa, a to makaron z sosem, a to kopytka, a to placki, a tu zrazik, a tu mielony, kanapka, jajecznica, parowka, wedlinka, owoce i warzywa jak zechce. nie licze kalori, czy bialka czy czegos tam. obiad nie tylko dla siebie robie. staram sie tez ograniczyc zbedne tluszcze, ale lubie slodzic i slodze wszystko lacznie ziolkami ![]() nie odmowie sobie batonika, lody moge zjesc, cole staram sie ograniczyc, nie pamietam kiedy cipsy jadlam, moze troche garstke tydzien temu? mam troche tylko tluszczyku i chce nieco korzystniej wygladac 2 lata temu wazylam 6-7 kilo mniej. wtedy weszlam w sukienki bez problemu, w tym w niektore sukienki - juz nie moge, biust urosl i nie daje rady. widze to tez po stanikach. nie chce tez intensywnie cwiczyc - codziennie 30 minut biegam, 20 minut silownia, 2 godziny na rowerze, o 18 polece na basen.a przed snem zalicze skakanke ![]() chce pocwiczyc zeby sie nie specjalnie zmeczyc i zameczyc na smierc, a nie na sile wykonac cwiczenia i zaglodzic sie zeby pieknie wygladac na lato w kostiumie ![]() i chyba sie skusze na tego steppera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hula hop?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
o nie, mialam, jak bylam ciut mlodsza to sie krecilam ale dlugo to nie potrwalo, zarzaz kolko spadalo.
![]() zamowilam wczoraj steppera, czekam na kuriera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.