|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Masło kakaowe//NIETŁUSTE-proszę o poradę :)Czy mogłybyście polecić mi jakiś balsam/krem/mleczko z masłem kakaowym ale nie o takiej tłustej konsystencji jak Ziaja... proszę........ pozdr. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
wyrównanie opalenizny
aha i prosiłabym,aby ten kosmetyk ładnie wyrównywał i przedłużał opaleniznę..
proszę pomozcie,jutro idę na zakupy i chce wiedzieć teraz.. dzieki |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Re: wyrównanie opalenizny
dziewczynki,proszę was!!.. jutro idę na zakupy kosmetyczne i bardzo mi na tym zależy..
plis..niech ktoś mi odpowie .. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja słyszałam o kremie do ciała z masłem kakaowym dax cosmetics
<a href="http://www.dax.com.pl/familijne/familijne.html"> http://www.dax.com.pl/familijne/familijne.html</a> |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze jedno, jakbyś go znalazła gdzieś w Warszawie, to daj znać, bo jestem go ciekawa.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Masło kakaowe//NIETŁUSTE-proszę o poradę :)
Ja mam Krem czekoladowy Dax COsmetics z linka podanego przez monye i na nim jest napisane, że poprawia koloryt skóry. Używam go od tygodnia i skoro wygląd mojej już zupełnie bladej skóry w jakiś tam sposób poprawia, to myślę, że opaleniznę tym bardziej. Zresztą wspomniana przez Ciebie Ziaja też mnie nie brązowiła za bardzo, a tylko nadawała taki jakiś ładniejszy, zdrowszy odcień. A Dax konsystencję ma fajną, masełkowatą, zostawia delikatny film, ale takim tłuściochem jak Ziaja nie jest. Ja polecam, zwłaszcza, że jest baaaardzo smakowity
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
monyaa: Wprawdzie jestem z Krakowa, ale ostatnio te masełka były dostepne w promocji (ok.7,90) w Tesco. Mam czekoladowe, oliwkowe i malinkowe i muszę powiedzieć że są rewelacyjne
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co zauważyłam i ten krem czekoladowy i ten z masłem kakaowym mają podobne składy i w obu theobroma cacao, czyli jak mniemam masło kakaowe jest na tym samym, czyli 11 miejscu
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za porady.Chciałam kupić sobie ten krem http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7246 Czy on też poprawia kolorek skórki?
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.