|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pomóżcie dobrać dodatki .Sukienka na wesele.
Mam taka sukienkę jak w załączniku. Myślę nad dodatkami. Potrzebuję butów w kolorze nude . Więc na pewno takie kupie. Czy takie jak w załączniku nie będą za ciężkie ?/ ewentualnie na mniejszej platformie i z paskiem -bez pięty ....
Nie mam pomysłu na biżuterię srebrna , złota czy może perły ? Na co dzien nie nosze biżuterii jedynie duże kolczyki w stylu boho, więc nie wiem co i jak połączyć. ![]() Coś na szyję czy tylko kolczyki ? Jakoś na sobie nie lubię tych dwóch elementów jednocześnie ale do tej sukienku chyba by pasowało ? jak sądzicie ? Wole założyć jeden duuży element biżuterii niż kilka małych . w domu mam takie kolczyki z h&m czy pasują , jeśli tak to co do nich ? zasypuje Was pytaniami ale kompletnie nie mam pomysłu na siebie ![]() aha i jeszcze mam pytanie odnośnie rajstop, nie pójdę z gołymi nogami , a jak wiadomo jest ciepło więc jakie rajstopy założyć, by nie było widać , że są ? chodzi mi o firmę , den itp? I oczywiście paznokcie , jaki kolor ![]() Dziękuje za wszelkie sugestie . Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-06-24 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomóżcie dobrać dodatki .Sukienka na wesele.
Mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
w końcu ładne zestawienie
![]() buty do sukienki jak najbardziej pasują ![]() co do biżuterii to postawiłabym na jakieś duże kolczyki i bransoletkę ![]() ![]() co do rajstop to niestety się nie wypowiem, bo ja raczej zaprezentowałabym się bez nich ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi
![]() też stawiam na bransoletkę i kolczyki , jak już pisałam nie lubię mieć nic na szyi ![]() Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-06-25 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
zestaw bardzo ładny, też myśle ze kolczyki i bransoletka w zupełności wystarczą
![]() ![]() paznokcie pomalowała bym lakierem w kolorze sukienki, a buty lakierowane zdecydowanie-no ale to moje zdanie . Edytowane przez vivien39 Czas edycji: 2011-07-04 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.