|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
10 tygodni do wakacji w bikini :)
Witam wszystkie odchudzajace
![]() Troche o mnie: mam 22 lata, 174cm, odchudzam sie od listopada i z 79kg udalo mi sie zejsc do 62 ![]() Niestety cierpie na kompulsywne objadanie sie (napady obzarstwa, kiedy je sie caly czas wszystko, co jest pod reka, az do momentu, kiedy nie mozna sie ruszyc a proces jedzenia przerywa sie dopiero wtedy, gdy bol rozepchanego do granic zoladka i obciazonych nerek jest nie do zniesienia), walcze z tym od kilku lat i przez ostatnie pol roku myslalam, ze sie z tego wyleczylam, ale ostatnie 2 tygodnie pokazaly mi ze jednak nie ;] Czuje sie okropnie i od jutra wracam do walki, bo waga wzrosla w ciagu kilku dni o 5 kg i teraz waze 67 kg. Moim celem jest 58kg i pozbycie sie boczkow i cellulitu ![]() Mam nadzieje, ze bedziecie wspierac ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ETAP I (16.04-29.04) - czas trwania: 14 dni - 1000-1200 kcal - codziennie gimnastyka+twister - 2 wyjscia na aerobik i 3 na basen - waga startowa: 67 kg - waga koncowa: ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: 10 tygodni do wakacji w bikini :)
Jak masz kompulsy to nie aplikuj sobie diety 1000-1200 kcal, bo możesz je nasilić. Musisz jeść więcej, chociaż te 1500 kcal w 5-6 posiłkach.
Możliwe, że przegłodziłaś organizm i stąd teraz te kompulsy, ciało próbuje nadrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Przez pol roku bylam na 1200 i dobrze mi szlo, w marcu faktycznie jadlam mniej, okolo 1000 i moze przez to kompulsy wrocily..
Jak bede jesc teraz 1500 to nie bede chudla, po 6 miesiacach diety mam spowolniony metabolizm niestety.. Mysle, ze wroce do 1200 i powinno byc dobrze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dolaczam sie:P mozna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. nie trzymam diety bo i tak bym nie umiala cghyba brak czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Też mam takie problemy.. ograniczać jedzenie mogę - nie sprawia mi to większego problemu, matomiast sama świadomość "przejścia" na dietę psychicznie mnie dobija.
Kilka dni może i wytrzymam, ale moje myśli krążą wciąż wokoł jedzonka i to najlepiej takiego, które z racji diety jest wybitnie wykluczone. I có z.. wkońcu się poddaję i nadrabiam kilka dni wyrzeczeń z nawiązką.. Oj z NAWIĄZKĄ.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dieta 1000 kcal jest dla kobiet nieaktywnych fizycznie. Przy ruchu i ćwiczeniach może doprowadzić co najwyżej do wycieńczenia organizmu. Dlatego Ty tę dietę od razu możesz sobie z główki wyrzucić, a zamienić ją na rozsądną 1500 kcal.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
wtrąbilam wczoraj o 21 0,4kg ziemniaczków z kefirkiem..
![]() to raczej nie pomoże w zrzucaniu tłuszczyku.. ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy w podobnej sytuacji
![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie to moim największym mankamentem jest brzuszek ![]() ![]() ![]() Diet stosować nie mam zamiaru, wiem, ze jedyną dobrą dietą jest dieta MŻWR, w inne diety nie wierze. Więc albo zmobilizuje na tą dietę, albo pojde do dietetyka- innego wyjścia nie widze. Mam niestety ten sam problem co Ty- obżeram się czasami bez granic, a potem żałuje ![]() pogimnastykuje się dzisiaj ze swoją mobilizacją, dązeniem do doskonałości i dam znać czy zaczne walczyć z Tobą i innymi koleżankami chętnymi do gubienia zbędnych kg ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ojtam, tak czy siak, nie zamierzam się specjalnie dietą stresować - im bardziej się do niej przykladam tym większa porażka
![]() a jak podejdę do tematu na spokojnie, efekty będą po stokroć lepsze ![]() ![]() ![]() a brzuszek - NAJWIĘKSZY kompleks, a jak jeszcze lekko się utuczę, to boczki jeszcze można dorzucić do zestawu ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
I jak wam dziewczynki idzie?
![]() Już pozostało zdecydowanie mniej czasu.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.