![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię Guerlain, CK, D&G, YSL, EL
Bardzo chętnie przygarnę cienie w odcieniach szarosci lub brązów albo delikatnych pasteli. Najchętniej 5 Diora- najlepiej Sky Glow lub Moonlight. Albo jakiś dobry róż.
Ale nie tylko. Na wymianę mam: YSL Nu EDT 40ml z 50ml. Dolce&Gabbana Sicily z 30ml zostało jakieś 25 ml. Niewielki ubytek. Mogę też oddać CK INu2 Her. około 50-60 ml. Balsam Donna Karan Black Cashmere 100 ml kilka razy użyty na ramiona. Z kosmetyków kolorowych: Podkład Guerlain, Divinora, Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF12 kolor 230 rose naturel. Jest to jasny, chłodnawy odcień. Podkład użyty zaledwie kilka razy. Cienie Estee Lauder, Signature Eyeshadow Quad poczwórne cienie do powiek utrzymane w tonacji fioletów i bieli - zużycie jak na zdjęciu. Biały z 20%, reszta niewiele, a ciemny fiolert praktycznie wcale. Paleta nr P04 Berry Quartz. krem tonujący Estee Lauder, DayWear Plus Multi Protection Tinted Moisturizer SPF 15 (Tonujący krem na dzień)- odcień Medium o3- jestem bladolica i ten krem nadaje mi zdrowo wyglądający opalony koloryt. Nie używam go, bo zaczęłam używać samoopacza. Zostało ok. 2/3 zawartości. Rozświetlacz Benefit High Beam - użyty dwa razy.- poleciał do buzichocho Może ktoś się skusi? Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-03-01 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Guerlain, Benefit, D&G, YSL, EL
witaj, znajdziesz cos u mnie za cienie estee lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Twoja 5 Diora jest bardziej różowa, czy bardziej beżowa? Dobrze widzę 2 beże/brązy, fiolet, róż i biel?
Byłabym nią zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
stęskniłam się bardzo za NU.... może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Nu? Mam brązy Smashbox...
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znalzlam zdjecie w necie na ktorym jest dosc dobre odzwierciedlenie kolorow, to co nazywasz fioletem to tutaj jest jakby bordo/braz bardziej niz typowy fiolet
http://www.makeupalley.com/product/s...or/Eye_Shadow/ czy moglabys mi wstawic realistyczna fotke swoich cieni z bliska? chcialabym sie przyjrzec lepiej. i czy to sa typowe maty czy jest jakis maly polysk? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za High Beam?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos ode mnie za krem tonujący Estee Lauder, DayWear Plus Multi Protection Tinted Moisturizer SPF 15 (Tonujący krem na dzień)? Moze znajdziesz nawet kilka rzeczy za niego?
Acha i jaka jest jego data waznosci? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407927
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- MdM nie mogę znaleźć na tubce daty ważności, ale kupiłam go pod koniec lata (przełom sierpnia/września) więc jest ok. Na razie u Ciebie nic nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Wstawiłabyś fotkę tych cieni? A rozstałabyś się z Lempicką? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Masz może biustonosz 75 lub 80 C? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To te
http://www.allegro.pl/item938820139_...d_smolder.html kolory dobrze oddane ![]() gdyby to było edp to tak za edt lolity nie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Wstawiłam fotkę. Żaden z tych cieni nie jest w 100% matem. Biały i najciemnijszy mają minimalny połysk, a dwa pozostałe większy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok zastanowie sie i postaram sie zobaczyc te kolorki na zywo, dam znac jakby co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
hm wiesz co jego zakonczyli produkowac jak jeszcze bylam w liceum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nie... to chyba nie jest możliwe, że aż tak dawno. Ale zapytam jej, kiedy go kupiła. Póki co, zawieszam jego wymianę.
A kolor nie jest bardzo różowy tylko taki... promienny. Ja go nie mogę używać, bo moim zdaniem nie nadaje się do suchej skóry. Jakoś jeszcze bardziej widać, że jest sucha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
spokojnie ja sie moge za niego wymienic nawet jak jest troszke po czasie, bo bardzo go szukam wszedzie takze znalazlabys cos u mnie? mam jeszcze poza watkiem gartitwoy cien fimry artdeco jesli szukasz cieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja rezygnuje z cieni, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś za high beam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Podkład Guerlain, Divinora, Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF12 i rozswietlacz??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Rozświetlacz Benefit High Beam
Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Np. cienie Pupa
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Parisiene Chętnie za 5 Diora. Mogłabym Ci wysłać pierwsza. Sprawdziłabyś czy jest ok i dopiero wymieniła na cienie. Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-02-27 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
he, kurcze te piatki, diora sa w rezerwacji:/ ale mam jeszcze jedne nr 290 tylko bez jednego kwadracika, hm nic wiecej nie widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
chetnie oddam high beam za cienie smashboxa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz cos za cienie?
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
a za cienie Pupy?
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Wstrzymam się na razie ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Soft Np. Compact Diora
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Nie, nie to było do DiTu77 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.