![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymianka od xs, h&m orsay ichi river island and more
Wątek przeniesiony! Tu panował za duży chaos, Nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post16710595
Zakochałam się w tym dziale, gdyż mam wylewająca się szafę i ciągły głód nowych rzeczy;] Mój skromny regulamin: 1.Preferuję większe wymianki ![]() 2.Mogę czasem przeoczyć wpis lub zapomnieć przez natłok wpisów i odpowiedzi, więc proszę się nie obrażać tylko przypominać, przypominać, przypominać;] 3.Wymianka dochodzi do skutku z pierwszą wizażanką z która się dogadam;] 4.Nie robię zdjęć na sobie! tylko gdy osoba jest zdecydowana. 5.Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, z podobną wysyłamy jednocześnie. 6.Paczki wysyłam przeważnie w poniedziałek. 7.Paczki przesyłam listem poleconym priorytetowym 8.Piorę ciuszki przed wysyłką, chyba, że będzie uzgodnione inaczej. Nie prasuję, gdyż i tak się wygniotą Ciuszki często mam nowe, nigdy nie noszone, czasami ubrane raz lub przymierzone a czasami najzwyklej używane, jeżeli jednak posiadają jakieś wady będę starała się je opisywać. Noszę rozmiar S- czyli gamę rzeczy od xs do m , od 32 do 38, toteż ciuszki posiadam pasujące na takie typy osób- czasami większe lecz układające się dobrze na małej osóbce, będę podawała rozmiarówkę, wymiary bez naciagania;] Przedmioty wymienione, zarezerwowane,będę zaznaczać na czerwono lub usuwać ( z czasem). Dokładka różowy Gotowe do wymiany zielony;] Moja wish lista: Wiadomo jestem tylko kobietą więc w różnych przypadkach mogę ulec;p Jednak pragnę: -czarny długi zapinany sweter/kardigan -balerinki czarne!!!!! ![]() -wszelkiego rodzaju panterki ![]() -ćwieki -tuniki, najlepiej na długi rękaw, -swetry długie, jak i kardigany -ciuszki z kokardkami i guziczkami -dodatki! -rurki- ciemne i jeansowe odcienie - Ogromnie chętnie z zamkami przy nogawce! ![]() ![]() Zestaw 1 1.Koszula żorżeta w kratkę- szaro-czarno- biała- wiązana na mała kokardkę przy szyi, obłędna- ciężko mi jest się z nią rozstać;] sz.43cm, dł 57cm. Stan bardzo dobry, założona 1 raz na godzinę! NIE MA! 2.Asymetryczny pomarańczowy cardigan w paski River Island, śliczne guziczki, rozmiar 36, sz. 38cm, dł 55. Stan bardzo dobry- założona 1 raz. 3.Pomarańczowy cardigan Oasis, 12/38, sz. 42cm, dł 55cm, stan dobry- noszona. 4.Cardigan pudrowo różowy one love rozmiar S, lecz bardziej xs, sz. 34cm, dł58cm, cudny! Stan idealny- nigdy nie noszony- trzymany w szafie- łatwo nie oddam;] NIE MA 5.Sweterek Kappahl czarno- biały, r.xs, sz. 40cm, dł. 56cm, stan dobry-używany. 6.Topshop czerwona w typie kopertowym, na dole ma mini falbankę, rozmiar 16/44 czyli duża, jednak noszona jako luźna, sz. 43c,. dł64cm, stan bardzo dobry- założona raz może dwa. 7.Fuksja bluzeczka H&M z marszczeniem przy dekolcie, r. S, sz. 38cm, dł 53cm- stan dobry 8.Orsay sukienka tunika w ciekawym stylu, z ozdobami- błyszcząca. R. S. sz.42cm, dł 82cm- stan bardzo dobry- założona tylko raz- jednak mankamentem jest to iż ozdoby samoistnie odpadają, jednak jest to nie widoczne, pomimo wszystko była droga, więc liczę na ciekawą wymianę. 9.Fishbone koszulka z nadrukiem, r.xs, sz.39cm, dł 55cm- stan bardzo dobry- nie noszona 10.WalG- bombka w paseczki z ciekawym dekoltem, stan idealny- nigdy nie noszona- za coś mega jedynie. RM- lecz mała jest, sz. 32cm, dł.65cm. Zapraszam wizażanki do mojej szafy;] Nowy Wątek!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post16710595 Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-25 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka od xs, h&m orsay ichi river island and more
I dalej..
11.Czerwona torebka avon w stylu japan, Nowa, dł38cm, wys28cm, sz.11cm 12.Marynarka w kratkę H&M- naprawdę ciekawa- zieleń brąz, kieszonki, zapinana na guziczki, wpasowana w figurę. R. S, sz.44cm, dł. 65cm. Stan idealny- nigdy nie noszona- dlatego za coś mega;] NIE MA 13.Pasek Troll pleciony czarno- ecri, dł 108cm- nie noszony- stan idealny. 14.Peanuts- jasno-turkusowa bluzeczka-tunika- szeroka ze snoopim - rozmiar uniwersalny sz. 43cm, dł 64cm, stan bardzo dobry. 15,Czarna torebka New Yorker z koroną, zapinana na zamek i zatrzask- połyskujący materiał. dł 38cm, wys 27cm, szer 14cm, stan bardzo dobry . 16. Stradivarius unikatowa bluzeczka- biała+dlugi rękaw+ bufki + zawiązywana przy szyi na kokardę, nadruk- cyrkowy- słoń, ptaki, motylki i inne. stan bardzo odbry- nie noszona- łatwo nie oddam. R. S, sz. 39cm, dł 62cm. 17. Tunika Ichi biła wiązana z tyłu, przy biuście marszczenia. R. XS, sz. 37cm, dł 72cm, Stan idealny -nigdy nie noszona- łatwo nie puszczę w świat;] 18. Kopertowa H&M w paseczki -brąz- turkus, zawiązywana- można dopasować do figury- cudo. R. 36, sz. 40cm, dł 58. Stan idealny. wkrótce więcej;] Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-12 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za -https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1261692669? Bardzo mi zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
19. Panterkowe butki z kokardką DRM, R 36, dł wkładki 23,5, widoczne ślady użytkowania!
20. Spódnica miss posh z paskiem, R. 10, sz.36cm, dł 55cm- nie noszona, trzymana w szafie- posiada małe białe plamki- nie wiem od czego- lecz do sprania- jaj jej nie prałam gdyz nigdy nie nosiłam. 21.H&m popielata, szara bluzeczka- tunika- marszczenie przy biuście, jest szeroka, posiada szarfę. R. S, sz. 46cm, dł 63cm, stan idealny- nigdy nie noszona. 22.Sweterek H&M pistacja-zieleń w paseczki. R. M, sz.45cm, dł 63cm, stan- bardzo dobra, lecz noszona. 23.Spódniczka mini moro Denim ze ściągaczami. R10/38, sz. 40cm, dł 40cm, stan -bardzo dobry- nie noszona. 24. Atmosphere kamizelka- marchewa. R8-10/ 36-38, sz. 43cm, dł 57cm, stan bardzo dobry. 25.Bay sweter-golf- czarny ciekawy dekolt. R.14, sz. 43cm, dł 50cm, stan bardzo dobry- używany. 26.Moje cudo! Be cool bluzeczka turkusowa w gwiazdeczki złote z guziczkiem, jest cudna lecz malutka. R. XS, sz.37cm, dł. 55cm. Stan bardzo dobry- mankament to lekko przetarte gwizdki pod paszkami- przy noszeniu nie widoczne, a i tak ciężko jest mi się z nią rozstać. 27. Bluzeczka w paseczki na guziczki Tammy. R. 140-146, sz. 40cm, dł. 54cm, stan bardzo dobry. 28.Zielono- czarna w pepitkę tammy. R. !40-146, sz. 40cm, dł 48cm, stan bardzo dobry. Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-09 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dokładka
29.Pasek złoty dł 72cm 30.Chusta, apaszka czarna w srebrne paseczki z bordowymi gwiazdkami z Indian Shop 31. Metalowe bransoletki filoet- niebieski- czarny- srebrny, około 20szt 32.Torebka H&M różno kolorowa, stan dobry- mankamenty to przetarcie widoczne na 1 zdj oraz plama od strony noszenia- poszewka tez poplamiona -najprawdopodobniej mazakiem (tak kończy sie pożyczanie;/) jak ktos się zna może uda się sprać. Wymiary: dł 44cm, wys 38cm, 33.Bluzeczka zwiewna Next, R 14, sz. 53cm, dł 62cm. Bolerko 34.Złota połyskująca tuba Bershka, nie noszona stan perfect. R.M lecz jest mała, wymiar na samej górze 36cm, dł 53cm. Łatwo nie oddam! 35. Miss selfridge nietoperz, R.34 36.Golf River Island czarny z białymi wykończeniami, guziczkami i kryształkami. R.36, sz. 39cm, dł. 51cm, stan bardzo dobry. 37.River Island sukienka/tunika na szelkach ze ślicznymi guziczkami i kryształkiem, Zapinana z tyłu na urocze guziczki. R. 12/38, sz. 43cm, dł 86cm. Stan bardzo dobry! Istne cudo! Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-09 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
1.Koszula żorżeta w kratkę- szaro-czarno- biała- wiązana na mała kokardkę przy szyi, obłędna- ciężko mi jest się z nią rozstać;] sz.43cm, dł 57cm. Stan bardzo dobry, założona 1 raz na godzinę! ???
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za koszule z żorżety?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie za rozowy kadigan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za:
1.Koszula żorżeta w kratkę-
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
4.Cardigan pudrowo różowy one love rozmiar S, lecz bardziej xs, sz. 34cm, dł58cm, cudny! Stan idealny- nigdy nie noszony- trzymany w szafie- łatwo nie oddam;] 10.WalG- bombka w paseczki z ciekawym dekoltem, stan idealny- nigdy nie noszona- za coś mega jedynie. RM- lecz mała jest, sz. 32cm, dł.65cm. ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
21.H&m popielata, szara bluzeczka- tunika- marszczenie przy biuście, jest szeroka, posiada szarfę. R. S, sz. 46cm, dł 63cm, stan idealny- nigdy nie noszona. ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Jak narazie podoba mi się tylko ta pierwsza bluzeczka
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dokładka c.d.
38.Koszulka Pimkie basic, biała, sz. 38cm, dł. 53cm, stan bardzo dobry 39.Adams kids sweterek/golfik, sz. 39cm, dł. 53cm 40.Atmosphere żółta, duża, ja nosiłam jako tunikę. R.12-14, sz. 44cm ,dł. 66cm, stan dobry 41.Malinowy golfik Reserved z twarzą dziewczyny. R.L, sz. 42cm, dł 57cm, stan bardzo dobry. 42.Bluzka fioletowa w srebrne paski Tu, wiązana- można dopasować do figury. R.10, sz.41cm, dł 67cm, stan idealny! Łatwo nie oddam. 43.Koszula Reine Bauwelle, R. 38 ,lecz jest malutka, sz. 38cm, dł.55cm, stan bardzo dobry. 44.Sukienka asymetryczna, brązy, luźna u góry, opięta na dole, skład to poliestr i elastyna. 45.Krótkie czarne spodenki Vila w białe prążki, R.S, sz. 41cm, piękne lecz na mnie za duże, kupione na allegro, nie noszone, mankamentem jest popsuty zamek- da się naprawić, ja nie naprawiłam bo ich nie nosiłam. 46.Bluzeczka Marks&Spencer, sz. 37cm. 47. Hit! Czarna sukienka Mango. Rozmiar S, śliczna- założona tylko raz- stan idealny. Łatwo nie oddam. Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-17 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
dokładka
1.Czarny golfik Angie ze ściagaczem i aplikacją, rozmiar S. 2.Rurki bloom, rozmiar z metki to 40, lecz zdecydowanie jest to S i to małe, chociaż rurki sa rozciągliwe. 3.Kamizelka różowo- szara Tu, rozmiar 10 4.Różowa koszula H&M rozmiar 34 5.Jeansowa turkusowa katana Next, rozmiar z metki 42, lecz stanowczo M, ja noszę S i nosiłam jako luźniejszą. 6.Czarny sweterek w różowe błyskawice z guziczkami na ramieniu H&M rozmiar z metki 10, lecz dla mnie S 7.Szaro biała bluzeczka Goerge, Rozmiar 38/10 8.Tuniko -sukienka we wzorki a la Twiggie, MK, rozmiar 12 9.Czarna koszulka reserved rozmiar L, lecz jak dla mnie M 10.Brązowa bluzo- tunika stradivarius, z aplikacjami korony i ściągaczami oraz kieszeniami i kapturem, rozmiar S. Oddam za coś ciepłego;] Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-12 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
39.Adams kids sweterek/golfik, sz. 39cm, dł. 53cm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.