|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wlosy z jasnymi pasemkami, czy szampon zmyje ....
witajcie.
Mam pyatnie do was kochane wizażanki otóż 3 dni temu byłam u fryzjerki i zrobiłam sobie pasemka blad, jednakgże wczesniej miałam czarne włosy, puzniej na czarnych miałam czerwone pasemka i teraz robiłam juz 2 raz blad. sa jasne te pasemka, troszke jakby żółtawe (miałam tego świadomość) i moje pytanie czy szampon taki fioletowy zmyje mi ten odcien?? Jesli możecie to może polecicie mi jakiś fajny szamponik?? Pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wlosy z jasnymi pasemkami, czy szampon zmyje ....
czemu nikt nie odpowie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
fioletowy szampon joanny niweluje żółć, możesz spróbować tym albo tańszym silverem z rossmana ewentualnie płukankę zrób
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
te szampony fioletowe działają na zasadzie koloryzacji bezpośredniej tj. pigmenty z szamponu oblepiają lekko z wierzchu włos, jednak zmiana koloru jest nietrwała (ok.2 myć), wiec trzeba ich stale używać
jeśli chcesz coś trwalszego to możesz użyć farby tonującej z fioletowym refleksem np.color touch 10/6
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.