|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
RZESZÓW - galeria plaza / proszę o pomoc :*
Mam okazję wybrać się do Rzeszowa na zakupy, miasto nie bardzo znam, więc przemieszczanie się z Graffiki pod Plaze i na odwrót raczej nie wchodzi w grę. Dlatego proszę jakąś dobrą duszyczkę o wymienienie sklepów w Plazie (bo w niej bywam rzadziej i zwykle już po Graffice, więc odwiedzam raptem Sephorę i Daichmana) - nie mogę znaleźć w internecie, a bardzo mi zależy na tym.
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RZESZÓW - galeria plaza / proszę o pomoc :*
Reserved, House, Sephora, Deichmann, Reporter, sklep z odzieza skorzana, sklep meblowy, Rtv agd, Texas, Deserve, Monnari, no i tez takie zwykle stoiska
jaks obie przypomne wiecej to dam znac
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie się wybiorę do Graffiki
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
W graffice jest więcej ciekawych rzeczy
Tuż przed wejsciem do graffiki (lisa-kuli) jest przystanek mpk mozesz stamtąd dojechac pod plaze np. kołem "0" . Wysiadasz na przystanku Rejtana el.clerc (czy jak to sie tam pisze) i tez masz zaraz pod nosem plaze
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hey mam pytanie czy są teraz jakieś wyprzedaże w grafice i plazie sukienek??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

jaks obie przypomne wiecej to dam znac

pewnie się wybiorę do Graffiki