|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lysanel Active, Oeparol, pasta cynkowa, mgiełka do włosów,trochę kolorówki-zapraszam!
Hej dziewczyny! Mam kilka prawie nieużywanych kosmetyków na wymianę, wszystkie są "ważne". Chętnie wymienię się na cokolwiek z serii Vichy Normaderm, ale rozważę wszystkie propozycje, bo nie mam mocno sprecyzowanych oczekiwań. Oto lista kosmetyków:
1. Lysanel Active, na dzień i/lub na noc, prawie cały, zużyłam może 10-20%, ale jest dla mnie za mocny, kupiony w marcu -> rezerwacja dla ragutki 2. Pasta cynkowa, maźnięta kilka razy 3. Mgiełka do włosów nawilżająco-ochronna z Farmony, 2/3 opakowania, ważna do października! 4. Oeparol krem kondycjonujący, nawilżający, użyty raz na twarz 5. Cienie Sensique (trio: biały, jasnoszary, ciemnoszary), raz użyte 6. Pomadka Essence, kolor 03 Sparkling Angel, użyta 2 razy 7. Szara kredka Mon Ami 8. Czarna kredka Mon Ami 9. Szary cień do oczu w kredce Basic, użyty 2 razy Zdjęcia umieszczę jutro, bo dziś nie mam aparatu ![]() Zapraszam do wymiany!
S. ![]() Edytowane przez orchid87 Czas edycji: 2009-04-23 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lysanel Active, Oeparol, pasta cynkowa, mgiełka do włosów,trochę kolorówki-zapr
moze znajdziesz cos za lysanel?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lysanel Active, Oeparol, pasta cynkowa, mgiełka do włosów,trochę kolorówki-zapr
Witaj,
interesuje mnie Lysanel ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
lalicja-dziekuje, ale nie znalazlam nic.
ragutka-odpowiedz u Ciebie.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chętna jestem na taka wymianę
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Flowerbombkę wolałabym zdecydowanie wymienic na inny zapach ![]() Ale mam sporo perfumowych próbek firmowych - chętnie dodam do wymiany, mam tez miniaturki 3kroków Clinique i kremów Clarins , Biotherm - może z tego cos wybierzesz ? Tym bardziej ,że a chciałabym jeszcze "wyrwać" od Ciebie ewentualnie krem Oeparol.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Założyłam nowy wątek.
W starym zaprosiłam Cie na PW, gdzie możemy omówić szczegóły wymiankowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.