|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Turnus odchudzający - Szczyrk - "Willa Vens"
Witam Wizażanki
![]() Wybieram się do "Willa Venus" na turnus odchudzający. Czy któraś z Was już tam była ? Czy wyjazd się udał ? Jak oceniacie hotel i obsługę ? Jeśli żadna z Was nie była akurat na turnusie odchudzającym w tym hotelu to może polecicie inny ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Turnus odchudzający - Szczyrk - "Willa Vens"
Nie brałam udziału w czymś takim, ale wiem że turnus odchudzający organizuje też hotel Góral w Szczyrku. Sam Hotel naprawdę polecam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tam byłam z 2 lata temu, przyznam, że było rewelacyjnie. Pojechałam na tydzień z koleżanką. 3 lub 4 (nie pamiętam) razy dziennie był fitnes i raz chodzenie po górach. Bez problemu wstawałyśmy przed 7, przed śniadaniem był poranny stretching, potem śniadanie, wyjście w góry, obiad, zajęcia, kolacja - chyba tak to wyglądało ;P
Nie mniej polecam, bo bardzo poprawiła nam się kondycja, nie są to wczasy dla osób z otyłością, bo jednak ćwiczenia są ciężkie. Jęzor wywieszony, ale gwarantuję, że schudniecie pięknie z cm. Na wyjeździe "karmili" (:P) według diety rozdzielnej i 1200kcal. No i babka, która prowadziła zajęcia fitness była świetna. Miała dość indywidualne podejście, do każdego podchodziła, poprawiała. W tym roku planujemy się zabrać z kumpelą ponownie, bo po sprawdzeniu wielu ofert niestety mało jakie wczasy (według mnie, ale jeśli się mylę wrzucajcie linki! ![]() Jeśli chodzi o programy weeekendowe - nic o nich nie wiem, ale mam wrażenie, że już lepiej sobie pojechać raz a na cały tydzień~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja chciałam polecić wczasy w miłomłynie na mazurach - http://www.milomlynzdroj.pl/wczasy-odchudzajace - wspaniały hotel, bardzo miła obsługa i bogaty pakiet aktywnego wypoczynku. dopiero wróciłam z hotelu, byliśmy akurat gdy był martwy sezon, dostaliśmy lekki rabat, w tej chwili widzę na stronie że też jest promocja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.