|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy mogę być w ciąży?
Kochałam się z moim chłopakiem 2 razy. Ostatni raz 9 lub 10 maja . Używaliśmy prezerwatywy, nie była dziurawa ani nic z tych rzeczy. Oprócz współżycia uprawialiśmy też petting, ostatnio ponad 3 tyg. temu, ale on nigdy nie doszedł podczas pettingu, tak czy siak teraz się martwię, gdyż powinnam dostać miesiączki 1 czerwca, a dziś (3 czerwca) zamiast okresu dostałam plamienia, najpierw to była brązowa wydzielina a teraz czerwona pomieszana ze śluzem i jest tego niewiele.
Piersi mnie nie bolą chociaż jeszcze 2 tygodnie temu mnie pobolewały. Nie mam żadnych innych objawów ciąży. Proszę wypowiedzcie się na ten temat, może jesteście bardziej doświadczone. Z góry dziękuję. PS: No i jeszcze dodam, że czuję takie delikatnie kucie w podbrzuszu co jakiś czas, prawie niewyczuwalne. Edytowane przez Nikki000 Czas edycji: 2009-06-03 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy mogę być w ciąży?
Nie ma szans na ciąże - bo jak?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak czy siak się boję bo tylko ja miałam na sobie majtki, on nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że to jest bardziej odpowiedni dział i wątek do takiego tematu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330099
![]() Tam szybciej ktoś Ci odpisze ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
własnie przed chwilą dostałam okresu.
jest dosyć obfity. od razu mi ulżyło. Chyba nie można mieć normalnego krwawienia w czasie ciąży? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Okres nie zawsze swiadczy o tym ze nie jest sie w ciazy... Czasem bywa tak ze juz w ciazy mozna miec okres ze 2-3 razy jednak wątpię abys Ty byla skoro mowisz ze uzywaliscie prezerwatyw. 100% nie masz sie czym martwic, ale uważaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
myślę że okres spóźnił gdyż ostatnio cały czas się wkurzałam, stresowałam... ale teraz leje się ze mnie jak z kranu więc raczej nie jestem w ciąży i strasznie się cieszę.
![]() ale teraz będę uważać, wiem już co to strach przed ciążą. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A po co się tak męczyć, dręczyć za każdym razem kiedy spóźnia się miesiączka? Zacznij stosować antykoncepcję i kochaj się na luzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.