|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sposabella 619
Witam dziewczyny!
Mam prośbę-czy któraś z was ma może zdjęcie sukni sposabella 619 w białym kolorze? w moim salonie była w écru ... ale problem w tym, że była i już nie ma :P więc nawet takiej nie mogę już obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposabella 619
Ja wrzucam to, ale napewno juz masz (niestety ecru)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
mam mam
![]() z tym że zdjęcia modelek zazwyczaj są śliczne i chciało by się mieć każdą ich kieckę :P a może wiecie chociaż, gdzie są salony z sukniami sposabelli? może tam znalazłabym moją suknie; myślę o salonach w Będzinie, Sosnowcu , Katowicach, czy w pobliżu tych rejonów ![]() Edytowane przez pieczony kogucik Czas edycji: 2009-10-18 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na stronie Sposabelli możesz sobie podejrzeć adresy salonów z ich sukniami. Ja miałam też suknię Sposabella ale pochodzę z innych rejonów Polski
![]() Z tego co widzę to Katowice, Dąbrowa Górnicza, Częstochowa mają salony z sukniami Sposabelli.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Czy to jest sukienka z nowej kolekcji? Nigdzie nie ma zadnych zdjec, a zawsze jest przynajmniej kilka lasek, ktore chca sprzedac i wrzucaja zdjecia na neta...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyżbym tylko ja miała taki gust ![]() Edytowane przez pieczony kogucik Czas edycji: 2009-10-18 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.