|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sukienka letniaw stylu LC ;)
Hej, od wczoraj szukam po allegro sukienek tego typu, ale nie znalazłam niestety, może mi powiecie w których sklepach mogłabym coś takiego znaleźć (bo jak już pojadę na zakupy to muszę wiedzieć gdzie uderzać, a mam dość daleko co CH,aaa i nie żadne topshopy itp, bo jestem z okolić 3miasta) albo jak widziałyście np. na allegro (tylko nie z kosmiczną ceną) to proszę o pomoc. Załączam foty. Takie jak te 4 pierwsze mogą być krótkie bądź długie (tylko nie tunika ledwo zakrywająca pośladki) albo długa (nawet lepiej) a taka jak ta ostatnia tylko długa. Jak widziałyście gdzieś coś takiego w kolorze granatowym lub białym (ew. czerwonym) to dajcie znać
![]() I jeszcze pytania do dziewczyn , które posiadają - jak się nosi, dobrze? Tzn. nie zsuwa się z piersi, bo ja nie mam za dużych (70 C / 65 E) a pod to chyba stanika nie bardzo nosić (??). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka letniaw stylu LC ;)
Twierdzisz ze C to nie duże?;D O koleżanko nie chcę obrażać ale podjeżdza mi tu plastikiem
![]() Na takich cycach sukienka będzie się trzymała na pewno. ![]() Gorzej byłoby u mnie 75 B ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
w H&Mie są podobne- długie, zwiewne i tak zapinane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja takich sukienek nie bardzo lubie nosic bez biustonosza, musialabys sama przymierzyc i zobaczyc jak czulabys sie w takiej z i bez ![]() a takie sukienki widzialam rowniez w orsay ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
new yorker
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
dzięki dziewczyny, w weekend pojadę poszukać sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
podobne jak te 4 pierwsze są też w Camaieu, długie do kostek i krótsze, do kolan chyba, w kolorach białym, fioletowym i szarym, chyba też czarne
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama poluję na taką zwiewna sukienkę, najlepiej do połowy uda w jakimś letnim kolorze,ale na razie nic oprócz tych na VS nie wpadło mi w oko. A co do zsuwania się ... takiej sukienki nie miałam,ale często noszę tuby,do tego bardotka. Mój rozmiar to 65F,więc raczej normalne piersi i jest ok ![]() Poczytaj trochę o poprawnym dobieraniu stanika,a dowiesz się,że literka o niczym nie świadczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
dzięki za odpowiedzi.
![]() moooniaaaa a jak nosisz te tuby to bez stanika ma się rozumieć? bo najbardzej byłabym zadowolona gdyby jeszcze powstał taki stanik, który bez ramiaczek nie zsuwałby się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- aa jeszcze jedno co to znaczy "bra top dresses" ? tzn. jak mam to rozumieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
a og gory nie "odgina sie" ? nie wiem jak to napisac... nie mialam jeszcze bardotki w swoim rozmiarze, musze zainwestowac :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój ma wzmocnienia w postaci silikonowych paseczków wkoło obwodu na górze i dole ( takie paseczki silikonu jak przy pończochach samonośnych), zapinany na 3 haftki i naprawdę idealnie się trzyma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
ooo, jak zazdroszczę... kupowałaś przez jakis sklep internetowy czy za grabanicą? bo też bym chciała taki kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Takie są na stronie H&M. Nie wiem czy są już w Polsce czy tylko na wybranych działach bo dawno nie byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
AGA :)
|
ja taki krój, tylko że do kolan (coś podobnego do tej fioletowej) kupiłam w primarku,
poszukaj na all, podejrzewam że w nowej kolekcji atmosphere będą takie letnie sukienki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.